Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Ce o să ne facem cu Cioclii apocaliptici după ce se termină Pandemia?

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Ce o să ne facem cu Cioclii apocaliptici după ce se termină Pandemia?”

 • le facem o Tembeliziune a lor
  sa debiteze in continuare (asa se cuvine)
  (scrie la Bible,
  pilda lui Onan).

 • pentru ca tinta e Artificializarea noi tre sa observam doar…care din variantele care duc catre aceasta tinta e mai probabila,..stind si privind spre ce se ntimpla in lumea mare:))
  spre ex nu e de bun-simt ca lumea mare sa ramana fara hrana clasica pentru a imbratisa…cu drag chiar!:))), hrana artificiala?
  pai daca da, atunci cinseamna ca ce urmeaza e o…foamete, nenica.
  de unde rezulta ca…ori nige in iulie, ori in mai ingheata apele, ori sistemul de transport sufera, ori celelalte pandemii duc in moarte clinica cam toate sistemele care sint angrenate in productia de hrana.
  e un mix…bine pus la punct si din cite vad…implacabil, pentru ca el se manifesta…’in foarfeca’
  ( faza care aminteste iarasi de manifestarea Antiintelepciunii, pentru ca in Creatie dinamicile tot in foarfeca sint, insa in cazul asta Reazemul comun al celor doua pargii ( care apartin Sistemului de Balante ) este chiar Pacea! )
  prin urmare ‘foarfeca fibonacci’, prezenta in Dinamica Creatiei, iata ca e folosita si in Marea Revolutie

  Dinamica Fibonacci…se pare ca e deja o stiinta functionala. Ea e…Imaginea din Oglinda a Dinamicii Naturii.

  undeva…in spate… se manifesta o superMinte,si daca nu in intregime, atunci macar o parte ai ei tot contine ‘inteligenta artificiala’.
  caz in care declar ‘logica c;asica’ o valenta impotenta, …daca nu e suplinita de ‘logica inversa’, pentru ca…ieri sau alaltaieri am aflat pe acest sait ca ‘omul’ e incapabil sa genereze strategii care au ca tinta manifestarea Artificialului. e musai nevoie de… o corcire, barim, cu ‘inteligenta artificiala’.
  rezumat: Marea Resetare are in spate partial sau integral ‘inteligenta artificiala’, iar Marea Revolutie, care se! foloseste la rindul ei de Marea Resetare, paveasa calea catre manifestarea Inteligentei Artificiale,…indiferent care sint tintele relative ale Marii Resetari.

  si cum sa nu fie ceva…maret de a dreptul!, intreaga poveste,
  …ramai blocat de la atata ‘frumusete’, fie ea si plenar relativa,
  daca civilizatia asta e la o juma de pas de desavarsire?
  Relativul Absolut…e totusi ‘absolut’, nu i asa?

 • ‘cioclii apocaliptici’ se exprima si cind anunta startul pandemiei-apocaliptice, insa tot asa sint si cind anunta sfarsitul pandemiei.
  fix in felul i care sint defazati atunci cind anunta inceputul pandemiei apocaliptice to ata de defazati sint anunta sfarsitul acesteia.
  creca …asta e procedura si e valabila indiferent despre ce pandemie e vorba, nu doar despre cea care s-a ouat in sistemul de sanatate…

  • aseara am trecut pe linga un tv, era pe Antena 3, si…am aflat ca sintem in razboi, chiar am vazut niste…chestii filmate din satelit :)))
   chiar nu stiam ca tre sa ne pregatim sa mergem la razboi cu rusii:))
   mi am vazut de drum, ca stiam care e faza cu…’cioclii apocaliptici’, ei sint rinduiti fiecarei pandemii in parte, …chiar da a se prea poate sa se manifeste si ‘ciocli apocaliptici pivot’

 • ‘cioclii apocaliptici’ sint…ai apocalipsei, Maestre:)))), nu ai pandemiei de covid:)
  exista ‘cioclii apocaliptici’ care sint inrolati in pandemia de inflatie,
  …de fapt fiecarei pandemii ( care vizeaza rind pe rind si concomitent sistemele sociale cu scopul de a le demola…construind unele Noi-Noute in loc ) ii sint rinduiti ‘cioclii apocaliptici’ specifici :))

 • pandemiile nu se termina, pe vremea Marii revolutii, ele doar se catalizeaza. reciproc
  nu cred o iota din ‘pandemia care se termina’

  pai cum sa nu cenzurezi comunismul de atunci, ca l face de ris pe asta de acum:)).
  deci practic azi se manifesta cenzura fata de comunismul de atunci pentru ca asta de pe vremuile astea…e gelos.
  deci din gelozie se manifesta cenzura, Maestre…:)

  • deocamdata se ia pauza cu pandemia de covid pentru ca se apasa pe pandemia de ‘nemiscare’ (a marfurilor), insa nicio grija, asta de covid e tinuta n minte.

  • practic e cam asa:
   cum, vreodata, ar fi putut ajunge lumea mare in starea in care va ajunge in curind?!:))
   niciodata, Maestre, daca cineva ar fi impus ‘starea’ cu japca. nici in case n ar fi bagat nimeni planeta cu japca, …ca lumea reactiona.

   insa…e deja arta sa i vari pe toti in case…pentru ca asa au dorit ei!:))))

   acum la ce asistam?…pai la o ‘reactiune’ indreptata impotriva ‘actiunilor’ pandemiei de covid, care reactiune insa….nu va fi lasata sa-si consume energia fara sens:))), ci va fi pusa la jugul…urmatoarei pandemii:)))
   dupa care…cine va fi tras la raspundere…’in mod absolut’, ca asa se lucreaza pe vremurile astea?
   cei care au inceput …pandemia care sta sa vina!, adica cei care astazi sint angrenati in ‘freedom protest’.
   de asta si tot zic ca in spatele Marii Revolutii se afla o minteeee…brici., fie ea si artificiala.

   • in timp ce astazi ‘lumea mare’ e indreptata catre trecut, incercind sa si faca socotelile cu pandemia de covid, chiar ‘socotelile’ astea sint folosite pentru a construi…’viitorul’
    adica…povestea e in foarfeca, deci implacabila. apesi pe o pirghie…si vezi( daca vezi!:) ca mai e una care se misca in oglinda, fix in spatele tau, si n ai unde sa mai fugi…

   • peste o vreme, atunci cind Marea Revolutie va fi vazuta mao usor,…de mare ce e:)), lumea o sa se intrebe….hei!!, deci chiar noi am construit balamucul asta?:)))),
    adica…intr atat de bine ne cunosteau, psihologic vorbind, incat au fost in stare sa ne manipuleze in asa…stil?:))

 • Vor apare alti ciocli,fiti sigur.Pana una alta avem presa care slugareste neomarxismul ai carei mercenari fac pe ciocli de 30 de ani pana si la buletinul meteo.Pandemia va lua sfarsit la ordinul celor care au creat-o insa vor veni cu altceva ,fiti sigur.Sa fie digitalizarea ,sa fie incalzirea globala.Oricum nu vom fi lasati sa traim linistiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *