Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Ce se ascunde dincolo de scoaterea UDMR de la Guvernare

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Ce se ascunde dincolo de scoaterea UDMR de la Guvernare”

 • odata cu manifestarea Marelui Reflux, Marele Flux consumindu si potentalul odata cu finalizarea Globalizarii, a devenit clar ca lumea mare urmeaza se se insularizeze. asa ca relocarea productiei in fiecare insula devine ceva de bun simt nu …cine mai stie ce atitudine patriotica, fie ea si economica.

  insa aici apare o problema. concomitent se vor schimba si sistemele sociale, asa ca, cu toate ca asistam la o insularizare, ea poate deveni, chiar brusc, ‘faza finala a Globalizarii’, adica Unificarea la nivel planetar, daca insularizarea se adinceste odata cu adoptarea aceleiasi ecuatii de miscare la nivelul fiecarei insule, in fapt cu adoptarea aceleisi retete de insularizare.

  mai astfel spus …s-a terminat cu patriotismul clasic, de orice fel ar fi el. pur si simplu a expirat!
  singurul fel in care vei mai putea sa fii patriot este acesta: patria ta sa fie chiar Natura.

  polarizarea Artificial VS Natural e atat de potenta incat va matura totul in calea ei. tocmai de asta pe vremea Metamorfozei renunti la orice alta polarizare si, spre ex, ramai de partea Naturii, iti faci Patrie chiar din Natura
  ( altii isi vor face Patrie din Artificializare, caz in il vor folosi pe SAU, caz in care pe teren va ramane doar Artificializarea, oficial, pentru ca Artificializarea e o valenta a Civilizatiei, nu Natura, deci din ‘Civilizatie SAU Natura’, mai exact dintre ‘Artificializare SAU Natura’, pe masa va ramane evident Civilizatia, adica Artificializarea.
  Spre deosebire fundamentala de cazul in care iti faci Patrie chiar din Natura, pentru ca varianta asta e sinonima cu ‘Natura SI Artificializare’, caz in care oficial sint acceptate ambele doctine, ca Natura n are nimic impotriva Artificializarii, …de fapt ea neavand vreodata ceva impotriva cuiva, Natura fiind o manifestare Non, adica o nonactiune )

  mai simplu: cu toate ca se intrezareste nevoia de manifestare a unor noi sisteme sociale, cu toate ca se intrezareste nevoia de manifestare a unui soi de patriotism economic ( ca altfel devine clara treaba ca te duci pe copca ) problema e din start mai complexa decit pare, ea fiind in fapt mai complexa decit a fost vreodata pe aceasta planeta, pentru ca …din teze in alte teze deci in antiteze si alte antiteze se ajunge la un moment dat ca Teza sa devina chiar Natura, caz in care Antiteza e Artificializarea ( noi acusica in acest caz ultradeosebit ne aflam )

  mult mai simplu: indiferent care e polarizarea la un moment dat …duceti va direct pe cea care le infasoara pe toate celelalte: Artificial VS Natura.
  si …inserati l pe SI intre Artificial si Natura, pentru ca tendinta Lumii va fi sa l insereze pe SAU, caz in care cea care va deveni perdanta in fata Civilizatiei ( care e o Antinatura ) va fi chiar Natura.
  adica daca nu alegi Natura, neavand nimic impotriva Artificializarii …insa Artificializare dupa dorinta!, nu altfel, atunci vei servi la masa un singur fel, Artificializare cu toptanul, ‘dinamica Naturii’ urmand a fi scoasa in afara legii, mai degraba. ( povestea cu virusul a fost …de gradinita! fata de ceea ce va urma )

  • daca refuzi adoptarea din start a celei mai potente polarizari, aia care le aopera pe toate celelalte, ceea ce se va intampla, daca mergi pas cu pas, va fi ca…vei fi dat pe brazda in stil popper, fara sa ti dai seama, in final, atunci cind polarizarea plenara, Artificial VS Natura se va manifesta, tu …nemaiputind face nimic …altceva decit sa ramai unde deja te afli, adica in barca Artificializarii, ca acolo tea dus dinamica de tip popper dintr o polarizare in alta…

   • era clar inca de prin 2015 ca urmeaza o primenire din radacina a sistemelor sociale,
    ca aceasta primenire vine la pachet cu o multitudine de crize,
    toate sistemele sociale urmand a intra in crize existentiale, cu tot cu sistemul politic,
    insa aceste crize nu se vor termina, ci doar se vor suprapune, intrand in armonie, abia astfel putindu se naste Noua Lume, care are la radacina in mod fundamental ‘alte sisteme sociale’, unele Noi-Noute, nemaivazute, nemaiauzite…
    asta era prin 2015.eheee…e mult de atunci. intre timp au aparut crizele, insa tinta a ramas aceeasi, Noua Lume, Nou-Nouta Lume Noua.
    aia care are la temelie Inteligenta Artificiala.

    culmea e ca intre timp, din 2015 pina azi, cea care a crescut ca Fat-frumos e fix inteligenta Artificiala:)), adica cu toate ca inca din 2015 era clar ca prin 2025…2026 un salt uriesesc se va petrece pe planeta, el fiind legat ombilical de Inteligenta Artificiala, pe atunci nu se prea intrezarea cum de va fi posibil saltul, ca IA era ea pe atunci, insa cam firava, nenica:))))
    era!, acum nu mai e deloc firava, a crescut …ca Fat-frumos, cum ziceam, si alaturi de dezvoltarea in acelasi ritm a Computerului Cuantic face posibila atingerea tintei, chiar daca ea parea a fi mai degraba o utopie in 2015:))

    prin urmare singura referinta capabila pe vremurile astea este polarizarea Artificial VS Natura.
    iar pe asta o poti folosi daca si numai daca le tratezi pe ambele cu egala consideratie, varandu te intre ele in postura lui SI.
    asta e Clar-Cristal…

    • insa pentru ca asta sa fie posibil de implinit e necesar sa ti anunti poporul ca …a venit vremea sa intre in starea potrivita Vremurilor.
     stie in mod nativ care e starea aia:))), a tot fost antrenat pentru Vremurile astea …de cind e el 🙂

  • din Povestea Insularizarii :)))

   „”Dacă pornim de la complicitatea dovedită a ţărilor occidentale în aruncarea în aer a Nord Stream, atunci nu mai avem constrângeri – nici măcar morale – care să ne împiedice să distrugem comunicaţiile prin cablu ale duşmanilor noştri de pe fundul oceanului”, a declarat Medvedev, fost preşedinte al Rusiei între 2008 şi 2012, pe contul său de Telegram.” (stiripesursero)

   • Marele Reflux, care aduce cu sine Insularizarea, e un proces Natural care se desfasoara la nivel planetar. Nu i te poti opune. El e Radacina dinamicilor care ulterior doar dovdesc ca implinesc o tendinta preexistenta. Mai intai a fost Marele Reflux si abia dupaia a aparut pe piata ideea …cu cablurile subacvatice, …sau cea cu conductele

 • Maestre, Ciolacu a împins PSD într-o aventură dar PSD așa merită fiindcă nu este posibil ca Ciolacu să leșine în direct și partidul să-l aleagă președinte adik ca imagine e compromis.
  Acum se vede clar ce a făcut Iohannis celor două partide, practic le-a spulberat, nu mai au nici un fel de credibilitate.
  Guvernul lui Ciolacu este o caricatură, fiți atent – Turcana la cultură de mână cu Gorghiu la justiție (!?) Două cucoane care au îmbătrânit degeaba în parlament, iar vaporista a rămas la educație.
  Vă amintiți ce i-a făcut mass-media lui Ponta cu doctoratul? luni de zile a fost atacat.
  Iată că acum avem un plagiator, pe Ciucă, președinte la Senat.
  Lucian Bode alt plagiator s-a învârtiti de un post de vice la camera deputaților.
  Halal Parlament condus de plagiatori!
  Unde e madam Emilia Şercan acum? Nu se mai dă cu fundul de pământ ca în cazul Ponta? Asta dovedește clar că ea făcut un joc politic la comandă.

  Prfesorii predau materia pe trei săptămâni, acum într-o zi, că mâine se termină anul școlar.
  Halal profesori!

 • Ciolacu și guvernul lui vor avea de trecut momente dificile; nemulțumirile sociale cresc în contextul scumpirilor zilnice, crizele nu s-au încheiat, din contra s-au accentuat, iar promisiunile făcute profilor și nu numai pe o viitoare lege a salarizării parcă văd că vor fi prorogate.
  La cazino în Monaco bănuiesc că ați intrat doar în cursul dimineții. Nu ați primit cadou și un pix? Știu că așa se obișnuia.
  Dacă ați vizitat magazinele care la prima vedere ați bănui că prețurile sunt mari de fapt veți constata sunt mai mici decât în România. Ani în urmă am întâlnit cadre didactice din înv.sup. de la noi lucrând cu mănuși albe, la intrări.
  La fel, dacă ați fi fost cu mașina ați fi avut marea surpriză să constatași că este de două ori mai ieftin decât la noi.
  Nu uitați să faceți o plimbare la Eze. Peisajul este superb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *