Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ce vor face anul ăsta la alegeri, „activiștii” neo-marxismului de la „Newsweek”, își vor lua șampania la redacție?  

La alegerile din 2016, gazetarii o anunțaseră „în avans” pe Hillary Clinton ca fiind noul președinte al Americii și plecaseră acasă.
În seara alegerilor prezidențiale din noiembrie 2016, redactorii din redacția „Newsweek” au dat la print o ediție specială intitulată „Doamna Președinte” („Madam President”, în original – vezi foto mai jos) în care publicația felicita deja pe candidatul Democrat Hillary Clinton pentru câștigarea alegerilor, apoi au plecat acasă să sărbătorească „în avans” victoria. În opinia generală din redacție (pe unde a  trecut dealtfel și „activista” Sandra Pralong, azi – un competent consilier de „agendă globalistă” al lui Klaus Iohannis), electoratul american urma să voteze precum îi „sugerase” presa mainstream: pentru candidatul Clinton.

După ce, câteva ore mai târziu

… candidatul republican Donald Trump a fost declarat învingător în cursa electorală, roboțeii utili din direcțiunea „Newsweek” au sărit din papuci și capot direct în costum, au supt lămâi și au început să dea telefoane pentru retragerea la urgență a tirajului de 125 000 de exemplare din chioșcurile de presă. Dar 17 exemplare ale revistei fuseseră deja  vândute și 17 bizoni americani aflaseră că, din informațiile „Newsweek”, doamna Hillary Clinton era noul președinte al SUA.

În 2020, ecuația

… pare mai simplă: pentru alegeri, democrații au împins înainte o cvasi-socialistă, numită Kamala Harris și un bătrânel (Joe Biden) care adună greu trei vorbe la un loc. Nu pentru că a făcut cursuri de dicție cu Klaus Iohannis din România, ci presupus din cauza vârstei înaintate. În plus, imensa majoritate a instituțiilor propagandei neo-marxiste nord-americane (CNN, New York Times, MSNBC șa) au făcut sondaje din care a rezultat că Partidul Democrat este favorit în preferințele electoratului.

Așa încât

…este de prevăzut că în seara alegerilor din 2020, redacția neo-marxistă „Newsweek” se va reuni din nou, va da la print o ediție specială intitulată „Domnul Președinte” („Musiu President”) în care publicația va felicita deja pe candidatul democrat Kamala Harris pentru câștigarea alegerilor, apoi va pleca acasă să sărbătorească victoria. De data asta, pentru cazul că va fi de dat vreun telefon a doua zi la chioșcurile de presă, reporteri și manageri vor dormi îmbrăcați în costume.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ce vor face anul ăsta la alegeri, „activiștii” neo-marxismului de la „Newsweek”, își vor lua șampania la redacție?  ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *