Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cea de la controlul descălţaţilor

Lungul şir de scandaluri provocate de acest sindrom pe marile aeroporturi ale lumii i-au pus la lucru pe cercetătorii de la universităţile de prestigiu.
La capătul unor experimente complicate, s-a descoperit că Sindromul era provocat de răceala podelelor. Trecînd prin ciorapii subţiri, răceala stîrnea bărbatului nevoia de a se încălţa. Nu putea s-o facă. Pantofii erau deja dincolo de dispozitiv. În plus – scriau cercetătorii în Raportul adresat Federaţiei Internaţionale a aeroporturilor – mulţi bărbaţi se întrebau dacă nu cumva pantofii lor miros.

O întrebare cu atît mai sîcîitoare cu cît maşinăria prin care treceau pantofii spre a fi verificaţi era de genul feminin.
– Bine, bine! răspunse conducerea Federaţiei citind Raportul, dar bărbaţii rămîn în ciorapi şi cînd intră în casă.

Membrii Conducerii se refereau şi la propria lor experienţă. Erau cu toţii bărbaţi.
– Acasă e altceva! interveniră prompt autorii Raportului. După ce se descalţă, bărbatul îşi pune papucii.

S-a propus astfel inventarea şi fabricarea unor papuci de aeroport.
Avînd căldura familiară a celor de acasă, dar suficient de transparenţi pentru a se vedea arma cu ochiul liber.

Pînă la rezolvarea problemei, psiholoaga aeroportului Amsterdam, care-şi luase doctoratul în Motive de divorţ, sugerase ca la punctul de control să fie pusă o femeie cu evidente trăsături de nevastă. O astfel de femeie dă bărbatului sentimentul că se descalţă acasă, sub privirile iubitoare ale consoartei.

Şi cum Vasilica era grasă, pufoasă, cu mîini blînde şi ochi duioşi.
Postul îi veni de minune.

Într-o seară, o colegă de la punctul de control, dintre cele care pipăiau călătoarele ca să vadă dacă n-au arme la subsiori, drept pentru care, la angajare, fuseseră puse să declare în scris că nu sînt lesbiene, o luă pe Vasilica în Cartierul Roşu.

Femeile şedeau în vitrine luminate sărbătoreşte, pe lîngă care se scurgeau şuvoaie uriaşe de bărbaţi, femei, oprindu-se din cînd în cînd şi privind exponatul din vitrină cu curiozitatea cu care te uiţi la un automobil de lux.
Vasilica Norocea se convinse astfel că ar fi avut nevoie de Diploma de bacalaureat ca să urmeze cursurile şcolii de calificare în meseria de prostituată.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *