Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cea mai rapidă retragere din istorie a unui ambasador american la București

Stirea zilei nu este nici că s-a vaccinat Raed Arafat, nici că DNA cere încuviințarea urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu.
Stirea zilei este că pleacă ambasadorul american, Adrian Zuckerman, în ceea ce aș putea numi cea mai rapidă retragere din istorie a unui ambasador american la București.
Rămâne gustul amar al lipsei de diplomație de care a dat dovadă și al implicarii politice partinice din ultimul an.
La fel cum rămâne și influențarea unor decizii care costă statul român.
Sper ca viitorul ambasador să fie un partener real al românilor și să înțeleagă că suveranitatea statului român este trecută la articolul 1 din Constituția României.

(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cea mai rapidă retragere din istorie a unui ambasador american la București”

  • Sarbatoriti ,doamnelor si domnilor,cu respect va anunt ca sunteti naivi.America nu a trimis niciodata aici ambasador un Mos Craciun,Si ca sa va treziti din vis va anunt ca acest zaharisit nu a fost trimis de Trump si nici retras de el.Poate ati auzit de Deep State .Ura!!!

  • Asa o știre trebuie sărbătorită!…Ura!!!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog