Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cei 20 de milioane de refugiați români din România dau un semnal Guvernului


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cei 20 de milioane de refugiați români din România dau un semnal Guvernului”

 • ‘Conflictul ruso-ucrainean, pe de o parte din cauza războiului din Ucraina, pe de altă parte din cauza embargoului impus Rusiei, a mai provocat o criză majoră, care nu poate fi depășită. Rămase fără minereul de fier din cele două țări, țările europene nu mai pot produce oțel, fără de care sectorul construcțiilor nu poate funcționa.’ (evzro)
  :))))

 • Reflectarea evenimentului in presa RUSA :

  În LPR, primarul Melitopolului a fost condamnat pentru finanțarea „Sectorului de dreapta”
  Parchetul General al LPR a deschis un dosar primarului din Melitopol din cauza finantarii terorismului.

  Ivan Fedorov. Foto: @ivan_fedorov_melitopol

  Procuratura Generală a Republicii Populare Lugansk (LPR) a deschis un dosar împotriva primarului (din) Melitopol, Ivan Fedorov, care a fost condamnat (p.s : probabil traducere gresita; posibil „acuzat”) pentru finanțarea terorismului. El este suspectat că a ajutat Sectorul Dreptei, interzis în Rusia, relatează TASS.

  Potrivit anchetatorilor, Fedorov „a oferit asistență financiară și de altă natură organizației naționaliste interzise Right Sector în comiterea de crime teroriste împotriva civililor în Donbass”. Parchetul General a făcut apel la toți cei care au informații despre acțiunile primarului să contacteze organele de drept.
  https://lenta.ru/news/2022/03/11/mer_melitopol/

  • Si inca ceva : ucrainienii practic n-au aparat orasul. Aia s-au predat cu pierderi minime pentru armata rusa. Deci asta e cadoul rusilor pentru un cetatean care a incercat sa evite distrugerea propriului oras : un loc in celula.
   Ce i-a deranjat pe rusi ? Faptul ca ala a admis desfasurarea unor proteste. Care nu erau „nationaliste” ci cauzate strict de lipsa alimentelor. Orasul e izolat iar armata rusa, evident, n-are posibilitatea sa furnizeze alimente pentru moment. Ca e posibil ca ala sa fi colaborat cu extremistii ? Sigur, e posibil. Ca e „infractor” din acest punct de vedere ? Posibil. Da’ e o solutie inteligenta sa trimiti la bulau unul din putinii primari care practic au evitat un razboi in orasul lor ? Mai mult, e o solutie inteligenta sa faci asta acum, in momentul in care ai nevoie de cat mai multe localitati care sa-i urmeze exemplul ?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog