Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cei 20 de milioane de refugiați români din România dau un semnal Guvernului

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cei 20 de milioane de refugiați români din România dau un semnal Guvernului”

  • ‘Conflictul ruso-ucrainean, pe de o parte din cauza războiului din Ucraina, pe de altă parte din cauza embargoului impus Rusiei, a mai provocat o criză majoră, care nu poate fi depășită. Rămase fără minereul de fier din cele două țări, țările europene nu mai pot produce oțel, fără de care sectorul construcțiilor nu poate funcționa.’ (evzro)
    :))))

  • Reflectarea evenimentului in presa RUSA :

    În LPR, primarul Melitopolului a fost condamnat pentru finanțarea „Sectorului de dreapta”
    Parchetul General al LPR a deschis un dosar primarului din Melitopol din cauza finantarii terorismului.

    Ivan Fedorov. Foto: @ivan_fedorov_melitopol

    Procuratura Generală a Republicii Populare Lugansk (LPR) a deschis un dosar împotriva primarului (din) Melitopol, Ivan Fedorov, care a fost condamnat (p.s : probabil traducere gresita; posibil „acuzat”) pentru finanțarea terorismului. El este suspectat că a ajutat Sectorul Dreptei, interzis în Rusia, relatează TASS.

    Potrivit anchetatorilor, Fedorov „a oferit asistență financiară și de altă natură organizației naționaliste interzise Right Sector în comiterea de crime teroriste împotriva civililor în Donbass”. Parchetul General a făcut apel la toți cei care au informații despre acțiunile primarului să contacteze organele de drept.
    https://lenta.ru/news/2022/03/11/mer_melitopol/

    • Si inca ceva : ucrainienii practic n-au aparat orasul. Aia s-au predat cu pierderi minime pentru armata rusa. Deci asta e cadoul rusilor pentru un cetatean care a incercat sa evite distrugerea propriului oras : un loc in celula.
      Ce i-a deranjat pe rusi ? Faptul ca ala a admis desfasurarea unor proteste. Care nu erau „nationaliste” ci cauzate strict de lipsa alimentelor. Orasul e izolat iar armata rusa, evident, n-are posibilitatea sa furnizeze alimente pentru moment. Ca e posibil ca ala sa fi colaborat cu extremistii ? Sigur, e posibil. Ca e „infractor” din acest punct de vedere ? Posibil. Da’ e o solutie inteligenta sa trimiti la bulau unul din putinii primari care practic au evitat un razboi in orasul lor ? Mai mult, e o solutie inteligenta sa faci asta acum, in momentul in care ai nevoie de cat mai multe localitati care sa-i urmeze exemplul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *