Sorin Grindeanu: Partea ucrainenă a dat un acord parţial pentru începerea măsurătorilor pe braţul Chilia, partea ucraineană. Insistăm ca flota de nave specializate a României să primească acces şi pe celelalte sectoare ale braţului Chilia, dar şi pe canalul Bâstroe

Cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu”

  • Dl. Cristoiu. Perfect adevarat. Arafat este soldatul perfect in realizarea obiectivului UE, certificatul verde de vaccinare, in realitate noul pasaport electronic, necesar in vederea supravegherii miscarii, localizarea individului,, limitarea migratiei. Demonstratia de forta este necesara, pentru mentinerea presiunii. Catu are dreptate, la 1 iunie are loc relaxarea, apare cerificatul verde. Ma mira ca dl Cristoiu nu a acordat o mai mare atentie vizitei in Iordania a lui Aurescu, impreuna cu Arafat in Iordania, cu ambasador fost in SUA, maior., in conditiile viitoarelor alegeri din Palestina. Asta este puterea lui Arafat. Poate sa scoata 100 oameni din spital unde 100% se pot vindeca, ii trimite acasa, unde pot muri sau complica su introduce in spital 100 persoane cu comorbiditati grave, asa zis depistati PCR pozitivi, cu sanse de vindecare de 97%.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog