Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cel mai mare preț pe Paracetamol. Zece mii de euro s-au decontat pe internarea unui pacient

Potrivit documentului anexat, 10 000 de euro per pacient internat de Covid (asimptomatic sau nu) se decontează de către spitale de la CNAS!
V-ați lămurit acum de ce Arafat urlă că sunt spitalele pline? Mai ales cu asimptomatici?
Băieții decontează în neștire sume uriașe de bani din asigurările de sănătate!
Bagi fraierul asimptomatic acolo, și iei 10000 de euro pentru un sejur!

Avocații Asociației de Asistență Pentru Consumatori au somat CNAS, conform legii contenciosului administrativ, să își exprime punctul de vedere asupra acestui document; dacă nu vor răspunde vor fi acționați în judecată să ne spună care este totalul sumelor decontate până acum în România cu toți asimptomaticii ținuți ILEGAL (așa cum a constatat CCR) și NECONSTITUȚIONAL în spitale în vreme ce bolnavii cronici au fost lăsăți să moară fără sa li se permită accesul în spitale. (Iulian Urban-avocat)
Nota redacției: Documentul este de la Spitalul din Câmpina. În 20 mai, cristoiublog scria despre spitalul cu un singur pacient: https://www.cristoiublog.ro/spital-blocat-de-un-singur-pacient-cu-covid-19/

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cel mai mare preț pe Paracetamol. Zece mii de euro s-au decontat pe internarea unui pacient”

  • Domnilor, ca sa stiti si dumneavoastra. Casa de asigurări nu deconteaza în baza lor. Ci după sistemul DRG.

  • Si mor cu zile bolnavii de boli cronice,ca spitalele sunt ocupate de asimptomatici Covid,tinuti acolo,uite pentru ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *