Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cel mai norocos ghinionist din lume a apucat perioada de coșmar Covid-19 

Croatul Frano Selak, profesor de muzică, este considerat cel mai norocos ghinionist din lume.
În 1963, când a mers pentru prima dată cu avionul, o uşă a aeronavei s-a deschis, iar el a fost tras afară de curenţii de aer. Au fost 19 morţi, dar el a căzut pe o căpiţă de fân şi a supravieţuit.
Trei ani mai târziu, autobuzul în care se afla a căzut într-un râu. Patru morţi şi puţini supravieţuitori, printre care şi Frano Selak.

În 1970, un alt accident i-a pus viaţa în pericol. Maşina pe care o conducea pe o autostradă a luat foc, iar el a ieşit din autovehicul, cu puţin timp înainte de a exploda.
După trei ani, o altă maşină în care se afla a explodat la câteva secunde după ce a reuşit să iasă el.

În 1976, un alt incident incendiar l-a avut ca protagonist. Se afla într-o benzinărie când o pompă s-a defectat şi a aruncat combustibil pe motorul încins al vehiculului, iar flăcările au pătruns în maşină prin orificiile de ventilaţie.

În 1992 trenul în care se afla a deraiat căzând într-un râu îngheţat. În urma acelui accident au decedat 17 persoane, dar el a fost printre supravieţuitori.

În 1995, a intrat într-un autobuz cu maşina, în Zagreb, dar s-a ales doar cu răni uşoare.

În 1996, autoturismul pe care îl conducea pe un drum de munte a căzut într-o prăpastie adâncă, dar Frano Selak a reuşit să sară din autovehicul în ultima clipă, altfel s-ar fi zdrobit de stânci.

În 2003, la două zile după ce a împlinit 73 de ani, Selak a câștigat la loterie 900.000 de euro. După care s-a căsătorit pentru a cincea oară. Și-a cumpărat două case și o barcă, iar în 2010 a decis să doneze cea mai mare parte a banilor rămași rudelor și prietenilor, iar el  după ce a decis să trăiască o viață simplă.

Potrivit datelor de pe Wikipedia, varianta în limba engleză, actualizată în 25 august 2020, Frano Selak, în vârstă de 91 de ani, trăiește.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii