Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Cel mai puternic om din lume, izolat de cel mai mic virus din lume: Trump anunță că a fost testat pozitiv Coronavirus, iar analiștii consideră că vestea va avea „consecințe electorale”

Candidatul Republican la Președinția SUA, Donald Trump, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Noul Coronavirus (COVID-19). Unii analiști consideră că vestea va provoca (printre alte „efecte secundare”) o sensibilizare a electoratului simplu (sub mesajul „e om ca noi!”) și o întărire a sprijinului electoral favorabil lui Trump, în demersul acestuia de obținere a celui de-al doilea mandat de președinte al Statelor Unite: este vorba de un „sprijin” care, culmea!, a sosit dinspre China, un stat cu care Administrația SUA are în prezent o relație tensionată.

Trump va continua să lucreze din birourile amenajate la Spitalul Militar Walter Reed. Anunțul survine la puțin timp după ce Partidul Democrat american l-a desemnat ca și contracandidat al lui Trump pe Joe Biden (în august 2020), mișcare considerată de nuclee dure de la Conservatori și Democrați ca fiind un „cadou electoral” pentru Trump.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cel mai puternic om din lume, izolat de cel mai mic virus din lume: Trump anunță că a fost testat pozitiv Coronavirus, iar analiștii consideră că vestea va avea „consecințe electorale””

  • Presedintele SUA cel mai puternic om din lume,de unde a ti gasit poanta asta penibila,toti liderii occidentali sunt sclavii multinationalelor si ai aparatelor militare(Armata Servicii),presedintii SUA nu si conduc nici nevestele.Cei mai puternici lideri de pe planeta sunt Vladimir Putin(cu aparatul sau militar si de intelligence cel mai tare din lume) si George Soros(impreuna cu Corporatiile afiliate in jurul lui) si generalii de la Pentagon,sau de la CIA (adevaratii conducatori ai SUA),in jurul lor se invarte tot,ei fac jocurile pe planeta,restu sunt tiriflici de doi bani.Presedintele SUA cel mai puternic om de pe pamant,haide bre,poate cea mai celebra maimuta de pe pamant,daca Soros sau binomul Pentagon CIA misca un deget,un presedinte SUA este aruncat in Buda istoriei,ca o bucata de hartie igienica cu care s a sters un fund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *