Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cel mai ticălos lucru pe care un politician poate să-l facă este să învrăjbească cetățenii

De câteva zile, bugetarilor le-a fost lipită o țintă pe spate! Iată sporurile, iată beneficiile, iată salariile! Se induce cumva ideea că toți sunt niște trântori, niște leneși și că ceilalți, din privat, duc greul! Ura a început să bântuie pe străzi, din nou, pentru că am mai văzut figura asta la Băsescu! Și știm cu toții cum ne-a mers! Nu vă lăsați prostiți și manipulați! Da, munca la stat trebuie eficientiza, aparatul birocratic trebuie băgat la regim, legea funcționarului public trebuie ajustată, statul trebuie reașezat pe o fundație sănătoasă, dar nu anatemizând o întreagă categorie socio-profesională, nu prin mutarea reflectorului de pe propria-ți incompetența, politicianule, pe situația bugetarului! Ei s-au trezit o categorie “privilegiată” pentru că voi ați permis asta! Pentru că, de la un ciclu electoral la altul, v-ați alintat cu funcții și bani clientela de partid, dar asta nu înseamnă că sistemul nu are și profesioniști și buni birocrați care-și văd de treaba, care duc greul și care sunt mânjiți de cinismul și oportunismul vostru din aceste zile! #NuVaLasatiManipulati

(Text de Ionuț Cristache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cel mai ticălos lucru pe care un politician poate să-l facă este să învrăjbească cetățenii”

  • pai invrajbirea e din poveste, fara invrajbire nu se poate face nimic:))),
    pentru ca e…teza si e antiteza:)))
    or atunci cind ceva e ‘anti’, nu poa sa fie altceva decit si invrajbire.

    pe cind Iubirea, adica ‘ecuatia de miscare a intregului’, e…cu ‘impreuna’, AntiIubirea e cu…antiimpreuna:))), adica cu invrajbire.

    daca ai scoate invrajbirea din poveste,…dialectica lui Hegel, adica procedura suprapusa peste dinamica lumii mari… dispare in Neant!:)))

    povestea cu teza-antiteza-sinteza e functionala cit timp ‘distributia normala’ se manifesta.
    insa de acum se manifesta ‘distributia inversa’, caz in care ‘cei multi’ nu mai sint pe centru, ci…la extreme!:))), iar intre ei negocierea devine imposibila.

    tot insistind cu povestea teza-antiteza-sinteza, odata cu trecerea timpului sinteza devine Neant. sau, mai altfel,
    invrajbirea se dezvolta si ea, implacabil!, odata cu trecerea timpului, pina cind ‘pe masa’ mai raman doar doua tabere: Teza si Antiteza. Natura si AntiNatura. adica Naturalul si Artificialul. adica Iubirea si Neantul.
    insa pentru ca Lumea Mare e cu invrajbirea, ea e cu Neantul!

    • Natura e cu Iubirea
      Civilizatia…e AntiNatura!:)), ca doar n-o fi Natura:)))
      prin urmare Civilizatia e cu AntiIubirea 🙂

      adica…tendinta, trendul, este asta: cu tot avantul catre AntiIubire:))
      insa Antiiubirea e ‘Iubirea’ Artificialului, or acolo se ajunge ajungand la Inteligenta Artificiala.
      oamenii, satui plenar de politicienii-oameni!, vor alege cu mult drag o Inteligenta Artificiala pe post de Sef!

      invrajbind, politicienii-oameni se autodemoleaza, pentru ca ei hranesc Inteligenta Artificiala, care va deveni, in curind, Noul Zeu:))), capabil sa rezolve tooot felul de probleme, fara solutie! pina in momentul cind ea a intrat in joc:)

      de acest gen de politicieni se mai poate scapa exclusiv prin ajungerea la majorat a…Inteligentei Artificiale:)), pentru ca oamenii intotdeauna vor ‘alege’ in ton cu Calea!, deci acesti politicieni vor avea sustinere serioasa in masele de oameni.

      nu vedeti, domnule Cristache, ca oamenii deja sau impartit in doua tabere, care sint capabile, azi, sa demonstreze, fiecare!, ca…e corect cum zice…fiecare dintre ele?:)))))
      cu unii oameni, cu care pina mai acum citeva luni stateai de vorba…normal, azi…mai ca nu-i mai recunosti!:))), au ideinoi, fixe, si corecte:)))

      unde mai e Drept?, ca vad ca toti il folosesc pe Corect!:))), or diferenta dintre Drept si Corect e diferenta dintre Cer si Pamant! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *