Nicolae Ciucă: O să stabilim liniile de efort pentru perioadă imediat următoare, astfel încât să avem toate demersurile întreprinse pentru ca până la 24 decembrie să putem să avem bugetul finalizat și aprobat, așa cum am discutat

Cel mai titrat WC din lume

Există şi baruri cîştigătoare

Am o experienţă bogată în materie de toalete publice. Totuşi, pînă acum n-am ştiut de existenţa unor concursuri naţionale în materie de closete.
Ceva în genul Oscarurilor pentru film.

Le-am întîlnit doar în Scoţia. La Glasgow, descopăr şi explicaţia. În Scoţia sînt la modă întrecerile între localurile publice.
În disperata căutare a unui loc în care să iau masa ştiind dinainte ce voi mînca, aleg un local de la etajul doi al Complexului Princes Square. Un complex cu prăvălii de lux.
Localul se numeşte Salty Dog (Cîine sărat): Seafood, Grill & Cocktails.

Pe coperta broşurii Meniu, dau peste lista de premii obţinute de acest bar ale cărui mese sînt pustii la ora după-amiezii.
Transcriu cîteva:

  • „Customer Service Bar of the Year 2005”.
  • „New Style, Bar of the Year 2004”.
  • „Best New Bar 2004”.

Pentru ca un bar să fie premiat e musai ca membrii juriului să consume ceva aici.
Cum s-or desfăşura lucrările în cazul unui W.C.?
Şi-au făcut membrii juriului nevoile complete.
Dacă da, cum le-a venit?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog