Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Celui flămând nu trebuie să-i faci teste, se vede cu ochiul liber cum crapă de foame

E mai sănătos să fii muritor de foame decât contaminat cu virusul corona. Dacă ești flămând, dacă ai ochii uscați de vedenii și ești numai piele și os, cui îi pasă? Foamea e o afacere pe cont propriu, păguboasă numai pentru cel flămând.

Celui flămând nu trebuie să-i faci teste, se vede cu ochiul liber cum crapă de foame, nu trebuie să-i faci ventilație, aerul pe care-l trage cu nesaț ca singura hrană e gratis, nu trebuie să-l izolezi, rușinea sau slăbiciunea îl face să se ascundă singur, nu trebuie să cheltuiești bani pe vaccinuri, căci vaccin împotriva foamei, altul decât pâinea cea de toate zilele, încă nu s-a inventat. Dacă-și pierde serviciul din cauza măsurilor anticovid și nu mai are din ce să-și țină familia, să plătească întreținerea sau rata la bancă, asta e, socotim că slujba i s-a luat ca expropriere pentru utilitate publică. N-are cui să ceară de pomană, nu poți să întinzi palma a miloagă pe skype sau pe zoom, la cerșetorie nu există telemuncă.

E mai sănătos să fii muritor de foame decât contaminat de COVID. Ca dovadă, despre cei atinși de molimă se vorbește întruna, se emit statistici și ipoteze, despre cei aproape 2 miliarde de subnutriți ai planetei, despre cei cca 600 de milioane de muritori de foame și despre zecile de milioane de oameni care și-au pierdut slujba nu se scoate o vorbă. Suferința lor nu îi amenință pe ceilalți, ei n-au decât să crape pe cont propriu.

(Text preluat de pe pagina Facebook Varujan Vosganian)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *