Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Ceva ce n-a văzut Parisul, dar a văzut Buzăul. Cel mai bun brand de oraș din Europa

Este mai mult gospodar decât politician, se află cu un pas înaintea altora și mai este și un fascinant povestitor. Primarul Buzăului, Constantin Toma, vine în această seară, sâmbătă, la „Interviurile lui Cristoiu”, la Aleph News, de la ora 20:00.

„Un om politic adevărat nu are timp de pierdut. Nu intră în dezbateri minore și tot timpul gândește cu un pas înaintea celorlalți. Este preocupat de viitor și de ceea ce rămâne”. Aseară, când am citit acest paragraf în articolul colegului nostru Ionuț Cojocaru, la Constantin Toma mi-a fugit gândul. Pare neobosit, nu ține seama de adversitățile politice când e vorba să facă ceva pentru orașul pe care îl păstorește, are umor și este o enciclopedie. Nu trebuie să omitem ultima sa ispravă, din iunie, când Buzăul a câștigat titlul „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, după ce a învins în finală Parisul.

La emisiunea, înregistrată joi, a venit și cu un dar pentru Ion Cristoiu; evident, o carte, dar nu orice fel de carte. Iar la final, și realizatorul i-a oferit cartea sa, două volume mult așteptate: „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Vă invităm să urmăriți câteva imagini din culise.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *