Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Chiar dacă USRPLUS va rămâne în Coaliția de Guvernare alături de PNL, divorțul dintre cele două partide a avut loc

Evenimentul numărul unu al săptămînii, dar – după părerea mea – și al Coaliției de guvernare îl reprezintă demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan de la Sănătate, printr-un act de forță, ce s-a vrut ostentativ de forță, al lui Florin Cîțu cu aprobarea lui Klaus Iohannis sau poate la ordinul lui Klaus Iohannis.

Un moment care a stat sub semnul secretomaniei de tip securistic a regimului Klaus Iohannis. Decizia a fost luată fără ca USRPLUS să știe, amintind de o lovitură de stat în genul celei prin care Ion Iliescu a scăpat de premierul Petre Roman.

Deși a avut două intervenții publice, Florin Cîțu n-a explicat poporului român de ce l-a demis pe Vlad Voiculescu.
Abia spre seară am aflat motivul, cînd Florin Cîțu, interimar la Sănătate, a revocat Ordinul prin care ministerul Sănătății lovea interesele baronilor locali ai PNL de a-și păstra fiefurile în zona verde făcînd dinadins testări puține.

Dacă vom adăuga și deranjul făcut Generalilor din Instituțiile de forță prin denunțarea centrelor speciale de vaccinare și mai ales prin inițiativa de a trece spitalele rezervate nomenklaturii generalilor în subordinea ministerului Sănătății vom dibui motivele.

Acest eveniment în derulare a stîrnit multe discuții. Pentru a-i înțelege importanța se impune o scurtă recapitulare a evenimentelor din Coaliția de Guvernare.
La alegerile din decembrie 2020, spre stupoarea lui Klaus Iohannis, Partidul Național Liberal a obținut un scor catastrofal, clasîndu-se pe locul doi. Și în aceste condiții calculul privind un Guvern al Meu cu o majoritate de 40 și ceva la sută PNL, la care se adăugau partide mici precum, că așa era calculul, PMP, USRPLUS, UDMR, un guvern după formula PSD plus ALDE după alegerile din 2016 a căzut. Și locul unui Guvern de tipul PSD-ALDE l-a luat un guvern de colaborare, mult asemănător cu guvernul CDR-PD-UDMR după alegerile din 1996 cu un președinte de Centru Dreapta Emil Constantinescu.

În aceste condiții principala caracteristică a premierului trebuie să fie capacitatea de a negocia. Dacă PNL, care a dat premierul, ar fi avut 45%, și-ar fi îngăduit să trateze pe ceilalți parteneri de guvernare cu lejeritate, știind că orice criză în coaliție nu e periculoasă pentru supraviețuirea la Putere. Cu atît mai mult se impunea acest lucru cu cât motorul acestei coaliții PNL-USRPLUS a venit în fața alegătorilor de Centru Dreapta cu un program de resetare a Statului Român, de reformă în toate domeniile.

Pentru a face reformă e nevoie de o înțelegere perfectă între PNL și USRPLUS.
O înțelegere depășind simpla colaborare guvernamentală.

De la început această înțelegere nu a funcționat. Pe de o parte pentru că PNL nu a conștientizat faptul că nu a cîștigat alegerile, că a avut un scor catastrofal și că Guvernul e de colaborare, pe de altă parte pentru că, USRPLUS, fără experiența guvernării, a găsit prilejul în această guvernare de a administra pumni PNL, de a arăta că el este partidul care guvernează.
Fiecare dintre cele două partide, în loc să purceadă la un dialog și se mai lase de la el, au plecat într-o competiție Cine e mai mascul în această guvernare.

Gestul lui Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu este un act al unui PNL care se vrea Masculul Coaliției. El are legătură și cu bătălia din interiorul PNL. Florin Cîțu vrea să candideze la președinția partidului și trebuia să arate acum că este un Premier forțos.

Gestul de demitere a avut această semnificație:
Eu sunt șeful, Eu sunt premierul Guvernului, toți miniștrii ascultă de mine, nu ascultă de șef de partid, Eu fac și dreg.

O a doua realitate de care trebuie să ținem cont în analiza evenimentului din cadrul Coaliției trimite la imaginea lui Vlad Voiculescu. Repet, de imagine, singura care contează în bătălia politică.
Vlad Voiculescu a fost trimis la Ministerul Sănătății și sprijinit de electoratul USRLPLUS dar și de electoratul de Centru Dreapta ca un luptător împotriva mafiei din Sănătate, ca un om care va reforma acest minister.
Minister care a fost și se vrea sursa Mafiei din Sănătate și chiar și din România.

În aceste condiții a-l demite pe Vlad Voiculescu fără argumentare, fără o comunicare publică are semnificația unui PNL care a acționat în interesul Mafiei. Cu atît mai mult s-a accentuat această imagine cu cît PSD a anunțat o a doua moțiune împotriva lui Vlad Voiculescu. Deci Ciuma Roșie este principalul adversar, cel puțin în imaginea publică, a lui Vlad Voiculescu. Și împotriva lui Vlad Voiculescu a dus o campanie Antena 3. Trustul lui Dan Voiculescu are o imagine proastă în rîndul electoratului de Centru-Dreapta. Oricine e atacat de acest post, mai ales din partea Dreaptă, e considerat un erou de electoratul anti-PSD.

Nu în ultimul rînd Vlad Voiculescu a beneficiat urieșește de sprijinul public al lui Dan Barna și al USRPLUS. În consecință, demiterea lui apare ca un act de ostilitate, ca un act al Mafiei care a cîștigat în bătălia cu Forțele Binelui.

A treia realitate de care trebuie să țină cont este următoarea: într-un guvern de colaborare nu poți să demiți pe un om care este pus de un partid din Coaliție fără a te consulta sau măcar fără a cere părerea partidului. Actul lui Florin Cîțu a fost un act de forță în raport cu USRPLUS. În aceste condiții USRPLUS este pus în situația de a reacționa prin retragerea sprijinului acordat lui Florin Cîțu. Pentru că pe viitor acest lucru se poate repeta. PNL, prin premierul Florin Cîțu, poate să impună orice întregului Guvern și deci întregii Coaliții.

PNL e suspectat de electoratul USRPLUS ca fiind un partid vechi, dominat de baronii locali, corespondentul pe Dreapta al PSD.
Cine garantează miniștrilor USRPLUS că vor mai face reforme în domeniile lor de activitate?
În orice moment, premierul, exponent al intereselor obscure, poate interveni.

Am reprodus aici raționamentul celor din USRPLUS și nu raționamentul meu. Am explicat astfel de ce Coaliția de Centru-Dreapta a murit.
Chiar dacă finalul va fi o rămînere a USRPLUS la guvernare, divorțul a avut loc. O săptămînă, două nu se va întîmpla nimic. Cuplul s-a refăcut. Dar cu prima ocazie scandalul va izbucni, pentru că USRPLUS va pîndi momentul revanșei. Orice om știe din viață că în viața unui cuplu astfel de momente lasă o urmă de neșters. Chiar dacă respectivul cuplu nu se destramă deocamdată.

Poate că actuala Coaliție va supraviețui acestui divorț.
Da, dar căsnicia dintre PNL și USRPLUS va fi doar de formă.

Coaliția va supraviețui.
Coaliția va guverna.
Da, dar nu va mai avea forța în stare să reseteze statul român.
Marile reforme despre care a vorbit Klaus Iohannis înainte de alegeri, pentru care a cerut românilor să-i dea Guvernul Meu, au murit înainte de a se naște.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Chiar dacă USRPLUS va rămâne în Coaliția de Guvernare alături de PNL, divorțul dintre cele două partide a avut loc”

  • Citesc scrierile dlui Cristoiu despre intortocheatele cai ale coalitiei, cu zeci de supozitii, variante, etc…Dle Cristoiu, dvs suferiti de scenarita cronica….lucrurile sint simple…asistam la elucubratiile unei clase politice pline de idioti, incompetenti, prosti si hoti.. plini de cinism fata de un popor chinuit si batjocorit…cui credeti ca ii pasa de analizele dvs idioate despre nenorocitii astia?…

    • Si mai e ceva…sa nu credeti ca lumea e chiar ada timpita..cum voi ziaristii cu enspe mii de ani de cariera cum nimeni nu vorbeste de manipularea mondiala cu acest coronavirus…ca nenorocitii astia de spitze-politicieni sa incaseze comisioane de pe urma mega-afacerii Big Pharma…cu pagubele colaterale de pierdere a libertatilor personale si batjocorirea populatiilor peste tot pe glob….ce credeai ca daca te vaccinexi nu mai esti cetatean de rangul 2?…hahaha…dta esti real?…analizele dtale morale nu fac 2 bani…dai si dta din gura…dar esti amic cu personaje sinistre ca Firea si Marinescu…adevarat ca la batrinete omul se prosteste….

  • De fapt, Vasile l-a „zburat” pe Vasilica.

  • Demiterea unui habarnist cu tupeu și atât, nimic în cap și în rest. S-a „facut” singur și din prostie, dincolo de orice alte jocuri de interese. Iar neomarxistii vor culege ce seamana prin alipirea de imaginea lor a non valorilor (nulitatilor).

    • Eu nu le as zice neomarxisti,la astia,se incadreaza mai degraba la neofascism astia,cel putin asta e parerea mea,l as lasa pe bietul Marx in pace si m as uita mai cu atentie la perioada celui de al treilea Reich ca sa gasesc corespondente,se vrea eliminarea batranilor,saracilor si bolnavilor,iar aici lefegii capitalului strain si asa zisii capitalisti romani postrevolutionari sunt uniti in cuget si simtiri(gandesc la fel).Disputa apare la impartirea cadavrului Romaniei,biata Romanie nu poate hrani din cadavrul ei doua cete de hiene,si atunci cele doua cete de hiene(capitalistii cu epoleti si lefegii strainezilor) se bat ,la omor ca sa se elimine unii pe altii,ca sa ramana o singura ceata care sa se infrupte din cadavrul numit Romania.Intarata i drace. 👿 👿 👿

      • Si nu mi e mila de Vladut Diamant,doar constat ca Vladut Diamant a vrut sa fie Bossul Smecherilor si a Barosanilor,dar l au facut altii mai smecheri si mai mafioti si mai barosani pe el,care se considera Mare Miez,doar constat,atata tot.

  • Urgenta nr. 1 e alungarea mafiei liberale de la butoanele decizionale si ale banului publict (au ruinat Economia, Finantele, Cultura, Sanatatea, Educatie, Inteprinderile mici si mijlocii, Agricultura, Industria hoteliera si turismul, etc, au distrus echilibrul dintre PIB si datoria externa, au imprumutat in numele statului si a urmatoarelor 2-3 generatii zeci de miliarde euro si lei de la bancile comerciale si au sifonat cam tot atat, pentru ca nici macar singur euro din banii respectivi nu se regaseste in cresterea calitatii vietii cetateanului roman.
    Urgenta nr. 2 e alungarea lui Iohannis de la Cotroceni, conditie sine-qua-non pentru ca invrajbirea romanilor si tradarea intereselor nationale ale acestora sa inceteze, pentru ca Romania sa-si redobandeasca demnitatea nationala si mai ales suveranitatea, iar celelalte natiuni ale lumii sa ne acorde din nou respectul de care ne bucuram ca natiune inainte de 2014, deci inainte de a ajunge Iohannis la Cotroceni iar Romania, datorita mandatelor sale de presedinte si titular al politicii externe si relatiilor internationale, ”ultima gaina” a UE, inclusiv ca reprezentare si putere de influenta ..!
    Altminteri, veti continua sa va plângeti (pe buna dreptate, de altfel) inca mult si..rau, ca sunteti jefuiti, saraciti, tradati ca natiune si ostracizati cu restrictii si represalii aberante..!

    • Sa fie clar..! Iohannis n-a fost nici macar o secunda presedintele romanilor, ci doar un biet agent electoral al mafiei liberalo-neosecuritice, marioneta a birocratilor corupti din staful de la Bruxelles si a gruparilor politico-financiare globalist-liberal-progresiste anti-romanesti si anti-nationale, al caror ”braț politic” in România e gruparea eminamente infractionala (asa cum o demonstreaza si ultimul raport al Curtii de Conturi a Romaniei), care-si zice ”PNL”..!
      Daca as fi in locul celor de la USR+PLUS nici nu m-as duce la Cotroceni, la ”consultari”.
      Pentru ca Iohannis nu mai poate fi nicidecum un mediator credibil..! Cu atat mai putin cu cat cu chiar el e principalul vinovat pentru aceasta noua criza politic..! Daca n-ar fi semnat ca ..primarul revocarea din functie a unui ministru al aliantei, daca INAINTE de a semna i-ar fi convocat pe liderii partidelor din alianta pentru mediere si detensionarea relatiilor si situatiei, atunci da!, ar fi putut fi considerat un mediator onest si un preseddinte responsabil. Nu stia cum trebuie sa procedeze un presedinte responsabil si patriot..? Ba stia foarte bine , dar n-a facut-o, chestie care il demonstreaza inca o data de agent electoral al mafiei liberal-neosecuristice, de coada de topor COMPLICE la manevrele acesteia si la bagarea Romaniei intr-o noua criza, nicidecum de presedinte al Romaniei..!

      • Ce s-ar intampla daca celor de la USR-PLUS chiar le-ar pasa de Romania si romani si ar ”trânti” guvernul Cîțu, refuzand o noua alianta cu PNL si UDMR, dar acceptand propunerea altor partide politice de a forma o majoritate parlamentara (fara cozile de topor liberale si udemeriste) si un guvern cu premier USR+PLUS..?
        Iata doar 3 dintr-un lung sir de schimbari care ar duce la revirimentul economic, social, politic, educational, sanitar, etc al Romaniei:
        – Iohannis ar fi suspendat, demis, anchetat si judecat pentru abuz de putere, incalcari grave si repetate ale Constitutiei, pentru tradarea intereselor nationale, iar in plus i s-ar redeschide cele 17 dosare penale care i-au fost clasate de catre Gusti Lazar si ati securisti si mafioti din parchete si tribunale.
        – Ludovic Orban si Florin Cîțu si alti lideri centrali si locali ai PNL ar fi anchetati, judecati si condamanati pentru abuz de putere, incalcarea repetata a Constitutiei, prejudicii de miliarde produse premeditat romanilor prin indatorarea excesiva si discretionara statului de la banci comerciale, dar si prin pierderi de bani europeni datorita incompetentei si neglijenteim sau chiar jafuri directe sau sifonari ale banului public catre firmele de partid si clientela politica.
        – Raed Arafat ar fi judecat si condamnat pentru abuz de putere si alte capete de acuzare legate de gestinoarea pandemiei si ostacizarea populatiei.

        • Guvern de uniune nationala (fara PNL si UDMR) pentru organizarea de alegeri anticipate, premier de la USR-PLUS, demiterea lui Iohannis si a tuturor cozilor de topor care pocneau slugarnici din calcaie in fata gruparilor de interese anti-nationale si anti-romanesti, demiterea conducerilor serviciilor (SRI, SIE, STS, SPP), demiterea conducerilor parchetelor (in special DNA, care face jocurile mafiei iohannist-libral-neosecuristice ”decapandu-i” adversarii politici), apoi intreaga energie consacrată urmatoarelor deziderate:
          – incetarea imediata a panicarii deliberate a populatiei, a ostracizarii si represaliilor impotriva ei;
          – eliminarea de urgenta a restrictiilor pompieristice (exagerate) si care si-au dovedit deja inutilitatea (ineficiența) in procesul de gestionare a pandemiei
          – redresarea economică a Romaniei, inclusiv cu ajutorul unui plan bine realizat, care sa atraga cat mai multi bani europeni nerambursabili;
          – cresterea nivelului calitatii vietii;
          – redobandirea suveranitatii, demnitatii si respectului la care romanii si tara lor au dreptul
          – intrarea in zona Schengen
          – intrarea in zona euro.

  • mai intai a fost electoratul usr si dupaia partidul. usr e un efect.
    electoratul usr e de tip nou, se deosebeste in mod fundamental de electoratul celorlalte partide,
    mai putin cel al AUR care e de acelasi tip, insa fix pe dos.

    exista partide expirate si partide noi-noute. pentru ca exista electorat expirat si electorat nou-nout. pentru ca exista ‘dorinte expirate’ si ‘haine noi ale acelorasi dorinte’.
    intre partidele invechite si cele de tip nou pur si simplu nu exista intersectie ( metamorfoza distributiei gaussiene, de la normala la anti, se ocupa cu asta )

    metamorfoza suferita de distributia normala,
    care mai nou arata ‘pe invers’, la extreme acumulandu-se tot ce misca,
    scoate din joc, macar teoretic, partidele care aveau la temelie electorat situat ‘pe mijloc’.

    prin urmare, teoretic, electoratul de tip usr doar isi va cizela cuibul ( care momentan se numeste usr ), iar electoratul de tip aur doar isi va cizela cuibul ( care momentan se numeste aur ),
    aceste electorate devenind singurele…disponibile,
    pentru ca, de fapt, cea care lamureste e Doctrina Anti, or asta lipeste tot ce misca de cei doi poli ai Creatiei:
    Natura-Antinatura
    sau
    Natural-Artificial.

    • aceste doua electorate vor sari in cuibul ‘mai frumos’ fara sa stea pe ganduri.
      in orice moment un partid mai aproape de Antinatura decat e usr poate aduna acest electorat, si in orice moment un partid mai aproape de Natura decat e aur poate aduna electoratul de acest tip.
      de optimizarea asta se ocupa chiar dinamica universului,
      prin urmare, daca si numai daca se dovedesc mai potente in a fi una cu Natura si una cu Antinatura, orice alte partide, aparute chiar brusc in peisaj, pot atrage aceste doua tipuri de electorat (electoratul psd si pnl vor migra catre cei doi poli: Natural si Artificial )

  • Blestemul continua si se alege praful de tot.Este vremea incompetentei la rang de virtute. Scara valorilor e rasturnata fara nici o sansa de revenire.Da-i omului putere (functie de conducere) si ii afli caracterul.Oare asa sa fie ca aceste locuri numite „un colt de rai pe pamant” sa aiba parte numai de experimente?Nu sunt convins.Se vorbeste de Mafii.Exemplul cel mai concret e cand odata cu preluarea puterii toti isi pun familiile in tot felul de posturi.Se infiereaza cu elan bugetarii,chiar de cei care toata viata au fost bugetari cu salarii de nababi.Toti vor reforme si apoi lupta sa nu se intample nimic.Sufera oamenii care isi vad de treaba si „descurcaretii”benchetuiesc.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    De zeci de ani ne prostesc politicienii cu „reformele” lor prin care ne promit ca ei transforma rahatu’-n friptura, doar ca sa descoperim mereu ca noi ne-afundam tot mai tare-n rahat in timp ce friptura ajunge mereu doar pe masa politicienilor, indiferent de culoarea lor. Cand l-au dat jos pe nea’ Nicu’ au zis „reformatorii” ca o sa faca din Romanica raiu’ pe pamant cu capitalismu’ si democratia lor, si-acum s-a ajuns sa arda oamenii de vii in spiale ori sa fie alungati cu jandarmii dupa ce-o viata intreaga au cotizat averi in fondu’ de sanatate, ajuns, evident, friptura politicienilor… Manca-o-ar cu panemie si virus cu tot…!

  • Interesant ca trioul de aur Orban,Tataru si Arafat care in pandemie a facut(impreuna cu baietii din Sistem) toate Gherlele oneroase pe timp de pandemie nu e deranjat nici cu o intrebare politicoasa,desi ,dupa ce baietii s au indestulat,l au lasat pe prostu de Vladut Diamant ,cum s ar spune in popor”sa si ia bataia de la ospatari”.De aia e si sucarul mare pe la USRPLUS,si au dat seama USReii ca au fost „facuti” de sulfele batrane limberale(abia acum si au dat USR eii seama ca au fost”facuti”) ,care le au dat puterea toata in criza ca sa si poata rupa gatii(ei USRPLUS) si limberalii sa iasa fete mari din criza pe care o va deconta(in integralitate)USR.

    • Fac si eu acum ca si Maestrul pe avocatii Diavolului (USRPLUS).Dar apropo Velicica gecuta ce mai face? E si asta ferice si bogat,da Arafatu i cel mai tare,a supt in toate regimurile si sistemele si tot in picioare cade.Al cui o fi asta? Banuiesc ca stie Licuriciu. 😆 😆 😆

  • Stiti ce mi-as dori? Ca play back-uri cu cufurici pe care le pun vecinii mei de sus(nepoata lui Plumb si fiul lui Dancila ) sa fie reluat in timpul conferintelor tinute in USA de catre tinerele nostre universitare, fiice ale Vasilescii. M-ar razbuna de toate umintele traite, de toate esecurile si instrainarile, de toate calomniile si mahalaua create in jurul meu. O bomba la o conferinta.

  • Este doar un meci din lunga confruntare intre Capitalul Romanesc compus in mare parte din capitalistii cu Epoleti si Capitalul strain care isi apara interesele in Romania cu ajutorul unor lefegii de genul USRPLUS.E o campanie de innegrire prin toata media autohtona,de linsare mediatica a USRPLUS prezentat ca un partid demonic,scelerat,neofascist ,criminal ,care apara interese oculte straine tenebroase,e drept ca USRPLUS nu e un partid care sa faca bine Romaniei,nu,dar la felul cum e innegrit(mai rau ca pe Ponta inamicul public al mediei din Romania) asta da un pic de gandit.Adevarul este ca,de fapt,Capitalismul Romanesc fiind lovit crunt in aceasta pandemie,si interesele Capitalului Strain fiind promovate in acest timp,si mai stiindu se ca de fapt mare parte din capitalul romanesc este cu epoleti,baietii cu epoleti s au simtit amenintati in interesele lor financiare,si au decis sa contraatace luand la tinta USRPLUS,lefegii capitalului strain,socotiti ca amenintare la adresa lor.Practic e un razboi intre interesele economice straine din Romania(aparate de catre USRPLUS) si interesele economice ale baietilor cu epoleti care au devenit capitalismul autohton , razboi care se poarta pe ramasitele cadavrului Romaniei.Noi poporul oricum nu contam in acest razboi,noi suntem doar victimele lor,nici o tabara nu ne reprezinta de fapt interesele.De asta pozitia Maestrului mi se pare interesanta,mai ales ca nu intra in curentul mainstream care acum besteleste USRPLUS la rupere facandu i troaca de porci.Nu ca USRPLUS nu ar merita sa fie besteliti la rupere,dar momentul si contextul mi se par mie(ca si Maestrului) cel putin interesante.

    • Acum epoletii nostri cu capital au punctat si ei dupa ce aproape doi ani au incasat de la lefegii multinationalelor,prin darea cu cracii in sus al lui Vladut Diamant cu girul lui iohanita care nu vrea in ruptul capului sa vada vre un USR ist succedandu i la presedintie(USRist care ar putea sa aiba vre o idee sa i faca Ravasitoarei ce i facea Binomul Elencutei lui Traian,sau sa l faca chiar pe el,pe Iohann himself, dupa ce nu mai e jupan,cum a facut si el cu oamenii regimului Base).Si atunci a intrat si Iohann in hora sa dea baroase in cap la USR,ca sa nu cuteze USR sa dea viitorul presedinte al tarii(aviz lui Ciolos taticul politic al lui Vladut Diamant),si presedintia Romaniei sa ramana o afacere PNL ista,Raresica fiind numai bun de Delfin.Si acum cat e prezident Iohann poate jongla ca doar el este Stapanul Inelelor(pardon al Catuselor),ca sa si faca voia.Ca doar nu credeti ca si a descoperit Catu barbatia ca sa l execute pe Vladut Diamant,el a executat ,banuiesc ordinul de la Stapanul Inelelor din Deal.Iar daca USR istii nu se aseaza cuminti inapoi la guvernare,li se poate citi din Deal „Calin file de poveste” ca unor copiii agitati. 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *