Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Chiar și după anexare, Occidentul vrea să se bată cu Rusia până la ultimul ucrainean

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Chiar și după anexare, Occidentul vrea să se bată cu Rusia până la ultimul ucrainean”

 • Buna seara domnule Cristoiu
  Sorin Giju din Timisoara sunt!
  Va urmaresc aproape zilnic atat Jurnalul Video cat si Editorialul si va pot spune ca opiniile noastre concorda aproape in intregime. Desi sunt constient de faptul ca in aceste momente razboiul ruso-ucrainean ocupa aproape toata agenda stirilor (chiar si in modul natang in care o face presa „de partid-e si de stat”) as dori sa legati in comentariile dumneavoastra razboiul de astazi din Ucraina de razboiul civil din fost Iugoslavie pentru ca eu cred ca razboiul din Ucraina este pasul (semnificativ) inainte pe care si l doreste NATO (SUA de fapt) pentru ingroparea definitiva a URSS!
  Doresc sa aud opinia dumneavoastra despre conflictele inghetate in ex-Iugoslavia impreuna cu detaliile mai mult sau mai putin stiute, pe care jurnalistul Ion Cristoiu ni le poate oferi!
  Va multumesc

 • Buna seara domnule Cristoiu
  Sorin Giju din Timisoara sunt!
  Va urmaresc aproape zilnic atat Jurnalul Video cat si Editorialul si va pot spune ca opiniile noastre concorda aproape in intregime. Desi sunt constient de faptul ca in aceste momente razboiul ruso-ucrainean ocupa aproape toata agenda stirilor (chiar si in modul natang in care o face presa „de partid-e si de stat”) as dori sa va sugerez sa legati ceea ce se intampla astazi in Ucraina de razboiul civil din fost Iugoslavie pentru ca eu cred ca razboiul din Ucraina este pasul (semnificativ) inainte pe care si l doreste NATO (SUA de fapt) pentru ingroparea definitiva a URSS!
  Doresc sa aud opinia dumneavoastra despre conflictele inghetate in ex-Iugoslavia impreuna cu detaliile mai mult sau mai putin stiute, pe care jurnalistul Ion Cristoiu ni le poate oferi!
  Va multumesc

 • Felicitări dvs. Și echipei dumneavoastră, domnule Cristoiu!
  Materialele de o calitate deosebită pe care le expuneți aici sunt efectiv o gură da aer proaspăt într-un mediu îmbâcsit de jurnalism prost, propagandă neo-liberala și manipulare de masă.

 • Domnu’ Cristoiu,

  Problema nu e camera video ci luminile. Jetul de lumina e gresit directionat, de-asta „va arde fata”. Reveniti la pozitionarea camerei video „din fata”, asa e corect, dar redirectionati luminile in asa fel incat doar sa va „mangaie” fata, nu sa „loveasca” direct in fata.

  • Corect, nu camera e problema. Un „difuser” la lumina ar face minuni. O carpa alba sau o hartie alba pusa in fata lampii (eventual lampa sa bata in peretele alb din fata ca doar reflectia lui sa lumineze subiectul, ca sa difuzeze lumina). Apoi umblat un pic la setarile camerei (apertura, timpul de expunere/cadru, ISO), ca sa tina histograma pe mijloc. In conditii de studio nici n-ar fi mare lucru. Pe YT sunt o gramada de baieti simpatici care explica cum e cu lumina, expunerea, balansul de alb, etc, pentru o imagine pro. Dar pana la urma continutul e de baza. Cat timp sunetul e bun, se intelege discursul, imaginea e doar un bonus. Sound is half of the video!

   • @cib,

    Ai dreptate ca pana la urma continutul e de baza.
    De fapt asta e motivul pentru care intru aici si-l ascult pe domnu’ Cristoiu, imi compar propriile observatii cu ale celor ce vorbesc ori scriu pe-aici, inclusiv la subsol. Nu de alta, da’ uneori am impresia ca sunt inconjurat doar de nebuni ori prostalai care au pierdut contactul cu realitatea. Si ma bucur sa constat ca nu-s chiar „singur pe lume”, ca mai au si altii mintea la purtator, iar asta nu e putin!… 🙂

    • Intr-un fel, aceste podcasturi sunt si un fel de terapie. Daca n-am sti ca mai sunt oameni care judeca cu propriul lor creier, chiar ca multi am lua-o razna. Din pacate, ospiciul mondial a schimbat felcerii cu pacientii si viceversa si suntem din ce in ce mai putini cei care mai avem puterea de a ne folosi ratiunea. Oricum, lucrurile involueaza, asa ca, sa fim optimisti, ieri a fost cu mult mai bine.

 • La pastila de astăzi am sa ma limitez la comentariu ultimelor minute
  Așa cum am arătat și in scrierile anterioare Puțin a mobilizat parțial ofițeri subofiteri gradați din specialitățile militare citez- “cu experiența relevantă “
  Valul celor care fugeau era constituit din alta categorie de cetățeni și decretul semnat ieri de Puțin explica asta
  Prin decret s-a hotarit ca încorporarea pentru satisfacerea stagiului militar in Rusia care tradițional are loc la 01.10 sa fie amânată cu o luna din cauza supraaglomerării centrelor de încorporare
  De aceea am văzut tineri protestând
  Da puțin poate sa ia din tot teritoriul Rusiei militarii care și-au terminat stagiul sa-i ducă pe front ei sunt deja sub arme și in locul lor sa ducă recruții
  Internetul și propaganda vestului sigur ca a adincit confuzia probabil ca și acolo autoritățile nu au fost foarte explicite
  La 01.11 noul contingent de recruți au sa își înceapă stagiul militar obligatoriu

 • Buna ziua! Romania educata, este un proiect foarte bun. Educata in sensul stapaniri neoliberale , etc, deci dl mac-mac si a atins scopul.

 • “Occidentul vrea să se bată cu Rusia până la ultimul ucrainean”
  “Ce-i mana pe ei in lupta/Ce-au voit acel Apus ?” a intrebat Eminescu prin Mircea cel Batran .
  A raspuns Paul Goma : “Punga sau viata “!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *