Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

China deține deja supremația globală. Serviciile secrete chineze au cumpărat familia Biden (Partea a II-a)

În cadrul materialului anterior, pe care dumneavoastră puteți să îl lecturați aici (https://www.cristoiublog.ro/china-detine-deja-suprematia-globala-serviciile-secrete-chineze-au-cumparat-familia-biden-partea-i/), am văzut împreună un posibil scenariu din cauza căruia Biden „este moale” cu Republica Populară Chineză. Acum, noi am putea foarte bine să subliniem și alte momente în care reprezentații SUA au lins bocănceii comuniștilor chinezi, un exemplu foarte bun a fost ilustrat aici (https://www.cristoiublog.ro/biden-a-abandonat-ucraina-iar-ue-nu-sustine-lituania-dovada-ca-actualele-aliante-se-clatina/), prin regretele referitoare la moartea pilotului chinez Wang Wei, dar vom face aceste lucruri pe viitor, timpul încă are răbdare cu noi.

Acestea fiind scrise, deschidem prăjiturica cu răvaș (și le-o servim globaliștilor) și dăm peste AFACEREA NR. 3: HUNTER FACE ECHIPĂ CU „CAPUL DRAGONULUI” DIN CHINA. Plată: $188,000+. Hunter Biden a cofondat o firmă numită Rosemont Realty și, încă din 2011, căuta un cumpărător chinez. Puțină lume subliniază faptul esențial, și anume că Rosemont Realty deține clădiri comerciale în Statele Unite. Inițial, nu a avut prea mult noroc, dar apoi el și partenerii săi au primit o „ofertă nesolicitată” de la o firmă din Hong Kong, numită Gemini Investments pentru a-i cumpăra firma. Ce este Gemini? Compania este controlată de ceva ce se numea pe atunci Sino-Ocean Land, care era, de asemenea, prezidată de șeful China Ocean Shipping Corporation (COSCO). Agențiile guvernamentale japoneze (vedem încă un actor „băgat” pe fir) raportează că serviciile de informații chineze sunt strâns legate de COSCO. Unii cercetători din Occident se referă la COSCO ca la „a cincea armă a Marinei chineze”. La rândul său, președintele Xi Jinping a numit compania „capul dragonului pentru China”, datorită (nu din cauza) activităților sale strategice în Europa. Hunter a colaborat și mai strâns cu COSCO în încercarea de a cumpăra calea ferată națională grecească. Cât a câștigat Hunter Biden din afacerea chineză care a preluat Rosemont Realty? Este imposibil de știut. Dar e-mailurile dezvăluie cel puțin o plată de aproximativ 188.000 de dolari de la Rosemont Realty către Hunter Biden. De asemenea, acesta și-a păstrat participația în companie și după preluarea de către conducerea chineză.

Trecem la AFACEREA NR. 4: CEFC CHINA ENERGY. Plată: 6 milioane de dolari. Ye Jianming, un bogat om de afaceri chinez și șeful CEFC China Energy, a oferit 6 milioane de dolari familiei Biden, potrivit unei anchete a Senatului privind activitățile lui Hunter. La începutul anului 2017, la o lună după ce tatăl său a părăsit funcția de vicepreședinte, Hunter Biden a lucrat pentru Ye în calitate de consilier și consultant, iar fratele lui Joe Biden, James, a primit o parte din fondurile pe care Ye le-a transferat lui Hunter. 5 milioane de euro au venit sub forma unui împrumut „iertabil”, fără dobândă. Din punct de vedere etic, un împrumut este mai rău decât un cadou în numerar pentru familia unui politician, deoarece cel care a acordat împrumutul poate oricând să își ceară banii înapoi dacă beneficiarul fondurilor nu face ceea ce dorește. Aviz celor susținuți din străinătate, adică micilor marionete. Dar cine este mai exact Ye? Ye Jianming a ocupat cândva o funcție de conducere în cadrul Asociației chineze pentru contacte amicale internaționale (CAIFC), care este finanțată direct de către serviciile secrete militare chineze. Documentele corporative ale CEFC confirmă rolul pe care aceasta și-l asumă în promovarea strategiei energetice naționale a Chinei. Relația strânsă a lui Ye Jianming atât cu aparatul de informații militare chineze, cât și cu guvernul nu poate fi subestimată.

Nici ACȚIUNEA nr. 5: PATRICK HO de la CEFC nu este o afacere banală. Plată: 1 milion de dolari. Hunter Biden a primit și mai mulți bani în relația sa cu CEFC și Ye Jianming. În anul 2017, unul dintre „locotenenții de frunte” ai lui Ye Jianming, Patrick Ho, a fost arestat de către FBI pentru mită, pentru că a oferit bani unor oficiali africani în schimbul unor contracte pentru domeniul energetic. Acesta l-a sunat imediat pe James Biden, fratele lui Joe Biden, căutându-l pe Hunter Biden. Hunter a fost în curând angajat de CEFC pentru a fi avocatul apărării lui Patrick Ho, în ciuda experienței sale reduse în domeniul apărării penale. CEFC i-a plătit lui Hunter un onorariu de 1 milion de dolari. Hunter s-a referit la Patrick Ho ca fiind „șeful spionilor din China”, potrivit unor scurgeri de informații și materiale audio obținute de RealClearPolitics. Aceste afaceri sunt destul de deranjante și sunt exacerbate de faptul că fiecare dintre ele a fost posibilă datorită unei persoane cu legături care, uneori, a ajuns la cele mai înalte niveluri ale serviciilor secrete chineze. Dar mai e și curiozitatea că, în 2014, Hunter Biden a făcut pasul neobișnuit de a spune Serviciului Secret că nu dorește protecție atunci când călătorește în străinătate. Solicitarea a avut loc la scurt timp după ce a început să obțină afaceri la Beijing. Haideți totuși să nu fim țânci, mâna lungă a Serviciului Secret în mod clar l-a monitorizat. Ce mă amuză este că tocmai americanii din poziții cheie doresc să scape de Biden, dar nu pe față. Îți dai seama că ești un președinte „bun” atunci când propriul popor te vrea jos, Iohannis, oare se aude? Banii pe care Hunter Biden i-a primit din afacerile sale de peste hotare au ajuns la alți membri ai familiei Biden. Fratele lui Joe Biden, James, a primit peste 1 milion de dolari proveniți de la Ye, care avea legătură cu spionajul, potrivit unei anchete a Senatului SUA. Și Joe Biden a beneficiat și el. Într-un mesaj adresat fiicei sale, Hunter Biden a insinuat că îi dădea jumătate din salariul său lui „pop”. Aceasta este mai mult decât o hiperbolă. Înregistrările de e-mail îl susțin în măsura în care arată că afacerile lui Hunter plăteau o parte din facturile tatălui său în timp ce acesta era vicepreședinte al Statelor Unite. Acest lucru înseamnă că Joe Biden a beneficiat de aceste afaceri financiare care au avut loc prin amabilitatea unor directori legați de spionii chinezi.

Americanii și partenerii strategici (noi?) merită să afle de ce a primit familia Biden aproximativ 31 de milioane de dolari și ce promisiuni sau influență au cumpărat. Dacă Washingtonul dorește să își restabilească ceea ce a mai rămas din credibilitate, Congresul trebuie să lanseze investigații serioase și de mare amploare cu privire la banii încasați de către familia Biden în China și la implicațiile care decurg de aici asupra securității naționale și regionale. În plus, ca să vedeți ceva și mai interesant, același Hunter Biden este un drogat, un crack-head, ca să nu mai scriu și despre faptul că a avut o relație cu văduva fratelui său, dubioase lucruri pentru țara „sfinților” puritani. „Mi-am petrecut mai mult timp în mâini și genunchi scotocind prin covoare, fumând orice lucru care semăna cât de cât cu crack-cocaine. Probabil că am fumat mai multă brânză parmezan decât oricine altcineva pe care îl cunoașteți. Am stat o dată 13 zile fără să dorm și doar am fumat crack și am băut vodcă în toată această perioadă”, a declarat Hunter Biden la „CBS Sunday Morning”.

Fotografie: New York Magazine


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „China deține deja supremația globală. Serviciile secrete chineze au cumpărat familia Biden (Partea a II-a)”

  • (explozia termo-nucleara se initiaza prin implozie nucleara, prin compresie cu un dispozitiv nuclear mai mic,”focosul”;
    teoretic la prin implozie mai puternica se ajunge la „gaura neagra”,
    sa nu sub-estimam lacomia Chinezului)
    -CHINA SE AUTODISTRUGE!

  • Si despre Trump se spunea ca era omul rusilor,acum Biden este omul chinezilor ❓ ❓ ❓ La 👿 ce a ajuns si America aia,camp de lupta intre rusi si chineji.Bine acum sa nu credem ca in Romania lucrurile sunt sigure.Daca Putin va inghiti Ucraina,fiti siguri ca urmam noi.Ca pohta ce o pohteste Putin este intreaga Europa.Sa nu ne imbatam cu apa rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *