Cinci lucruri grave făcute de cei de la putere

(Text de Adrian Câciu)

Primul cel mai grav lucru este ca ne-au îmbolnăvit. Peste 25% dintre noi purtăm virusul in societate iar ei se gândesc la sexul îngerilor, pardon la vaccinul care va veni cândva. Dacă nu înțeleg filozofii le explic: și cancerul va fi vindecat prin pastile peste vreo 5 ani. Numai că azi se moare de cancer și boala nu așteaptă medicamentul.
La fel este și la Covid-19.

Al doilea cel mai grav lucru este că au mințit tot anul pe toate subiectele abordate, în special cele economice.
Nu știu cine le-a spus ca sunt credibili, dar și-au furat singuri căciula și au creat criza de încredere.

Al treilea cel mai grav lucru este că au distrus economia locală. Aceasta nu își va reveni curând, nu mai devreme de trei ani.

Al patrulea cel mai grav lucru este că au promovat incompetenți în toate funcțiile de prim rang ale statului român.
Asta a condus la vulnerabilizarea statului în context de criză.

Al cincilea cel mai grav lucru este că au sărăcit poporul.
Au vulnerabilizat 19 milioane de persoane care nu mai au perspectiva zilei de mâine.

Vor răspunde!
Dar mai întâi trebuie dați afară!

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiuTv | Adriana Vitan Balint | După referendumul pe justiție al lui Iohannis, Guvernul Meu dă OUG uri pe organizarea judiciară