Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Cine are interes să întrețină scandalul Maia Morgenstern, deși acesta s-a dovedit un fake news?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cine are interes să întrețină scandalul Maia Morgenstern, deși acesta s-a dovedit un fake news?”

  • Nenorocitii care ne conduc ar fi putut foarte simplu sa rezolve cazul, dand publicitatii identitatea nebunului care a scris si trimis acel mesaj idiot. Se speculeaza ca acel individ ar fi evreu, lucru care ar fi clarificat intr-o secunda cazul, fiindca, cel putin teoretic, nu poate fi acuzat un evreu de antisemitism. Sau poate? Oricum ar fi tacerea conducatorilor nostri arata ca sunt in slujba unor interese straine, care-i manipuleaza, desi au jurat pe biblie ca vor apara interesele neamului romanesc. Este o rusine, o nemernicie, o tradare, faptul ca ei tac, in loc sa apare neamul pe cere pretind ca-l reprezinta. Din pacate, sunt cu totii niste nenorociti, care fac jocul unor interese straine. Se vede foarte clar, din lipsa lor de reactie la un caz foarte clar de diversiune. Asta inseamna ca exista un plan mai vast, din care acest episod nefericit este doar inceputul. Eu sunt sigur ca toti cei care au vrut sa creeze un anumit curent de opinie, vor obtine exact opusul lui, deoarece prin asemenea marsavii lipsite de minima inteligenta si cusute cu ata alba, AUR va castiga noi adepti si multa simpatie.

  • Cum cine are interesul sa racaie rahatul sa puta ? Cui prodest ! Unor scatofagi romani si unor evrei antiromani . Morgensterneala e doar pregatirea de artilerie pt comemorarea evenimentelor de acum 80 de ani cand am intrat in razboiul impotriva URSS . Se mai trezira si alti telectoali ( intre care cu regret i-am gasit pe Dl prof IA Pop si Dl prof Mungiu ) sa ceara Parlamentului intr-o scrisoare sa recunoasca „genocidul armean „, de parca problemele istoriei se pot transa prin vot in Parlament . Hai s a abroge Parlamentul legea gravitatiei ! E ingrozitor ce elita avem ! Asta este explicatia haluli in care a ajuns tara . Ca de la populime , n-ai ce sa ceri .
    Mai aflu ca Pres Camerei Deputatilor da raportul unor ambasade . Pt asa ceva in alte tari s-ar face puscarie la greu .

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog