Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cine are interes să întrețină scandalul Maia Morgenstern, deși acesta s-a dovedit un fake news?

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cine are interes să întrețină scandalul Maia Morgenstern, deși acesta s-a dovedit un fake news?”

  • Nenorocitii care ne conduc ar fi putut foarte simplu sa rezolve cazul, dand publicitatii identitatea nebunului care a scris si trimis acel mesaj idiot. Se speculeaza ca acel individ ar fi evreu, lucru care ar fi clarificat intr-o secunda cazul, fiindca, cel putin teoretic, nu poate fi acuzat un evreu de antisemitism. Sau poate? Oricum ar fi tacerea conducatorilor nostri arata ca sunt in slujba unor interese straine, care-i manipuleaza, desi au jurat pe biblie ca vor apara interesele neamului romanesc. Este o rusine, o nemernicie, o tradare, faptul ca ei tac, in loc sa apare neamul pe cere pretind ca-l reprezinta. Din pacate, sunt cu totii niste nenorociti, care fac jocul unor interese straine. Se vede foarte clar, din lipsa lor de reactie la un caz foarte clar de diversiune. Asta inseamna ca exista un plan mai vast, din care acest episod nefericit este doar inceputul. Eu sunt sigur ca toti cei care au vrut sa creeze un anumit curent de opinie, vor obtine exact opusul lui, deoarece prin asemenea marsavii lipsite de minima inteligenta si cusute cu ata alba, AUR va castiga noi adepti si multa simpatie.

  • Cum cine are interesul sa racaie rahatul sa puta ? Cui prodest ! Unor scatofagi romani si unor evrei antiromani . Morgensterneala e doar pregatirea de artilerie pt comemorarea evenimentelor de acum 80 de ani cand am intrat in razboiul impotriva URSS . Se mai trezira si alti telectoali ( intre care cu regret i-am gasit pe Dl prof IA Pop si Dl prof Mungiu ) sa ceara Parlamentului intr-o scrisoare sa recunoasca „genocidul armean „, de parca problemele istoriei se pot transa prin vot in Parlament . Hai s a abroge Parlamentul legea gravitatiei ! E ingrozitor ce elita avem ! Asta este explicatia haluli in care a ajuns tara . Ca de la populime , n-ai ce sa ceri .
    Mai aflu ca Pres Camerei Deputatilor da raportul unor ambasade . Pt asa ceva in alte tari s-ar face puscarie la greu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *