Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

Cine și de ce a dat peste cap mitizarea luptătorilor de la Azovstal?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Cine și de ce a dat peste cap mitizarea luptătorilor de la Azovstal?”

 • Legat de Azovstal imi fuge mintea la o ipoteza.E posibil ca baietilor de acolo sa le fi expirat contractul iar presedintele Ze a considerat ca nu mai trebuie prelungit.Fiind in afara de contract s-au predat.Gandindu-ma cum a aparut Divizia Tudor Vladimirescu oare nu e posibil ca rusii formeze o unitate militara mai competenta decat obositii de la Wagner?Daca platesc mai bine ar putea sa reuseasca.

 • Buna ziua. In general sunt de acord cu analizele d-voastra. S-au dovedit a fi corecte in marea majoritate a cazurilor. In ceea ce-i priveste pe acesti luptatori de la AZOVSTAL eu cred ca s-au predat in urma deciziei luate de comandantii lor care erau acolo cu ei si nu in urma unui ordin dat de ZELENSKI. Rusii sustin ca a fost o negociere directa intre ei si cei din AZOVSTAL. Nici vorba sa fi discutat ceva cu Zelenski. Eu cred ca ei s-au simtit abandonati si folositi in acelasi timp de o conducere care i-a tradat . Pai in timp ce ei erau luati prizonieri lui Zelenski ii ardea de primit aplauze pe la festivalul de la Cannes. Ceva nu se leaga. Eu nu cred ca ei se lasau luati prizonieri daca inca credeau cu tarie in aceasta conducere.Sunt printre ei comandanti care stiu prea multe ori in urma unui interogatoriu facut ca la carte oricine vb mai devreme sau mai tarziu. Va salut cu respect!

 • Interesant, inteligent, documentat, un comentariu despre viata reala.
  M-a bucurat dialogul cu Cristache: alert, cu ” sare si piper”, cu idei care au ” virgula si punct”, chiar daca ” gandurile mele alearga” printre paranteze.
  Va caut in fiecare zi gandurile, comentariile, blogul,….( sper ca d-na nu e geloasa, m-au molipsit si pe mine parantezele ), pentru a afla vesti de acasa.
  Multumim pentru ca impartasiti cu noi ideile d-voastra

 • despre cei cei care tocmai s au predat:
  …sint sanatosi? sau cumva sucera de niste boli generatoare de molimi…pandemice?!

  de aceasta ipoteza se scapa doar prin verificare 24 din 24 a sanatatii acestora, de carantina nici nu mai discut…

  • nu cred o boaba din povestea cu demitizarea eroilor galactici.
   …mai degraba e invers!

 • ‘rusificarea’ ni se intampla si noua, macar in ultimii 30 de ani.
  ea se mai cunoaste sub numele de ‘inginerie sociala fragmentara’
  ‘rusificarea’ e doar darea pe brazda a natiilor, in stilul Melc, adica fara sa se manifeste reactiuni in sanul natiei tinta, din aceste natii mai ramanad doar statul, care fara natia care l umple…ramane sec. Caz in care suna leit ideologiei nou implantate, pe nasimtite…

 • Flerul si nasul fin al gazetarului si analistului care sunteti nu se insala ,de la Murim si nu ne predam! pana la Ascultam ordinul si ne predam !,ceva scartaie,deocamdata nu se stie ,se pot face doar supozitii,caci acel batalion nu asculta de nimeni,este sau era o organizatie paramilitara cu ierarhie proprie.
  Pai cum sa ceara lui Ahmetov si altor oligarhi fonduri caci si el, Zele este o creatie de tip Pygmalion ori Frankenstein a unui oligarh, si dupa avere este el insusi oligarh, ar fi trebuit sa isi doneze intreaga avere pentru ajutorare drept exemplu, el si cand nu va mai fi presedinte va castiga multi bani din turneele de conferinte sustinute la universitatile americane si europene despre faptele lui eroice.
  In rest despre cei ce va injura Iarta-i Doamne(domnule),caci nu stiu ce fac!

 • Flerul si nasul fin al gazetarului si analistului care sunteti nu se insala ,de la Murim si nu ne predam! pana la Ascultam ordinul si ne predam !,ceva scartaie,deocamdata nu se stie ,se pot face doar supozitii,caci acel batalion nu asculta de nimeni,este sau era o organizaie paramilitara cu ierarhie proprie.
  Pai cum sa ceara lui Ahmetov si altor oligarhi fonduri caci si el, Zele este o creatie de tip Pygmalion ori Frankenstein a unui oligarh, si dupa avere este el insusi oligarh, ar fi trebuit sa isi doneze intreaga avere pentru ajutorare drept exemplu, el si cand nu va mai fi presedinte va castiga multi bani din turneele de conferinte sustinute la universitatile americane si europene despre faptele lui eroice.
  In rest despre cei ce va injura Iarta-i Doamne(domnule),caci nu stiu ce fac!

 • Trotinetiștii sunt mai degrabă cei pe care natura i-a aruncat ceva mai repede în mintea copiilor. Ca să fie descrierea completă au pielea tatuată intensiv sub lanul de gazon ce le împodobește pielea picioarelor.
  E ceva putred în Danemarca vorbind de zona ucraineană. Vedeți serialul Servant of the People pe Netflix.
  Dl Cîmpeanu bine ar face să verifice conținutul și continuitatea disciplinelor predate începând cu grădinița și terminând cu universitățile de stat.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog