Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Cine și de ce i-a făcut pe liderii Coaliției să renunțe la candidatul Cîrstoiu?

Comentarii

37 comentarii pentru articolul „Cine și de ce i-a făcut pe liderii Coaliției să renunțe la candidatul Cîrstoiu?”

 • o exista vreo asemanare intre ‘conectarea lumii de est cu extremitatea ei vestica’ si ‘conectarea lumii de vest cu extremitatea ei estica’?
  or fi cumva …procese ‘in oglinda’, care s au manifestat, intamplator, concomitent ?

 • ‘The Economist: Ordinea internațională liberală se află în pragul colapsului. Prăbușirea economiei globale ar fi bruscă și ireversibilă’ (digi24 ro )

  un articol expirat. de vreo patru ani e expirat practic, iar de vreo zece ani, minim, …teoretic.
  de unde rezulta ca cea care se afla in pragul colapsului e presa. e dusa rau pe copca. habar n are pe ce lume mai traieste, acest articol demonstreaza asta cu varf si indesat.

  de vreo patru ani lumea mare se tot prabuseste controlat, e demolata controlat, in timp ce o noua lume …in fapt chiar Noua Lume despre care toti vorbesc e construita cu migala.

  de vreo zece ani, cel putin, se tot stie ca singura cale e demolarea controlata a intregii lumi, a civilizatiei mare cit planeta, procesul fiind unul de 1,6 ori mai ‘distructiv’ decit a fost razboiul mondial.
  de vreo zece ani, cel putin, se stie ca energia rezultata din demolarea controlata a Vechii Lumi e musai sa fie folosita in nasterea Noi Lumi, ca altfel n ai de unde sa faci rost de atata energie ca s o nasti.

  deci noi de vreo zece ani asistam, teroretic, iar de vreo patru ani asistam practic la acest proces dual, in care demolarea controlata a Vechii Lumi se manifesta concomitent cu procesul migalos de nastere a Noii Lumi, insa cu toate astea unii inca nu l vad.
  stau in buricul lui si …nu l vad.

  nu l vad oricit si in orice fel l ai explica. am experimentat asta …pina cind am generat o repulsie care se manifesta instantaneu ( e si asta o ‘realizare’,…cred ), simpla mea prezenta e suficienta….

  pina una alta cel care tocma s a prabusit e The Economist.
  altu la rind, ca asta e expirat,
  deja e impotent, asemenea vechiilor sisteme sociale. ( pesemne ca ‘noul The Economist’ va avea ca esenta ‘jurnalisti IA’ si va fi pe masura ‘noului sistem economic’ propriu Noii Lumi, care si el va avea ca esenta, asemenea celorlalte sisteme sociale proprii Noii Lumi, IA )

  • deci noi de vreo zece ani asistam, teroretic, iar de vreo patru ani asistam practic la acest proces dual, in care demolarea controlata a Vechii Lumi se manifesta concomitent cu procesul migalos de nastere a Noii Lumi

   acest proces dual necesita o coordonare superioara celei umane.
   tinerea in frau a demolarii controlate,
   tinerea in frau a nasterii controlate,
   tinerea in frau a acestor doua procese,
   jonglatul cu energiile care rezulta astfel incat ele insele sa fie pastrate in stare de echilibru prin transferul de energie intre procese …
   spune chiar clar-cristal, deja, ca prezenta IA in ‘dinamica civilizatiei’ e deja suficient de consistenta incat sa se spuna ca ‘fara ea’ Marea Revolutie, Metamorfoza ar fi fost imposibila.

   • Marea Revolutie, Metamorfoza e o trecere de la o ecuatie a ‘civilizatiei’ definita de oameni catre o ecuatie a civilizatiei definita de o IA
    deci trecem de la dinamici proprii Naturii la dinamici Artificiale

    insa translatia e imposibil sa fie facuta de catre oameni, doar, pentru ca lor le lipseste fix valenta nou-nouta pe care IA o aduce in poveste,
    insa e imposibil sa fie facuta de catre IA, doar, pentru ca si ei ii lipseste ceva, …partea ‘umana’ proprie ‘procesului dual’,
    Marea Revolutie fiind un soi de melanj format din cele doua lumi, aia veche si aia noua,
    deci ‘drepturile de administrator’ ale oamenilor inca se vor mai manifesta in civilizatie, chiar daca ele vor fi preluate, pas cu pas, ca pe o stafeta, odata cu trecerrea timpului, de IA

    pesemne ca totul a pornit acum …ani de zile de la constatarea ca actuala civilizatie, din pacate’fericire mare cit planeta e pe moarte, peste ea se va asterne iarna,
    winter is coming devenind moto-ul proiectului Marii Revolutii

 • Maestrul a decriptat din nou urzelile viclene ale ocultei politice.

 • Circul alegerilor din București depășește nivelul imaginației. De ce și-au bătut joc de doctor?! Când l-au numit, Firea arunca săgeți din priviri… Chiar așa de sărac e PSD-ul că au împrumutat bani de la Becali?! Ce au făcut cu alocațiile bugetare mirobolante?
  Maestre dar nu zicea ultra premiatul că se va decide în CSAT legat de cedarea singurului sistem Patriot funcțional din țară? Poate amână după 20 mai când Volodîmîr nu va mai fi președinte…

 • CE CONDUCATORI DE RAHAT SI CE PARTIDE SPULBERATE DE MIZERII SI INTERESE PERSONALE…ANALFABETUL CIOLACU SI IMPOSTORUL DE CIUCA L-AU SCOS LA TABLA BUCURESTIULUI PE DOCTORUL CIRSTOIU CA SA ISI BATA JOC DE EL, DE ALEGATORI, DE ASTEPTARILE OAMENILOR SI DE BRUMA DE VIITOR IN CARE SPERA OMUL.
  PE DE ALTA PARTE, MAFIOTII, S-AU BULUCIT SA O PROPTEASCA PE FIREA, CICA CU AJUTOR FINANCIAR DE LA BECALI, DE PARCA PANDELE E DATOR LA C.A.R., DAR MAI ALES LE-AR TREBUI POPESCU PIEDONE! CE DE TUNURI AR TRAGE EI IMPREUNA!!! CIOLACU SI CIUCA, ACEEASI MIZERIE!

 • Doctoru’ sigur n-are nevoie de dusmani. Se rezolva singur. Despre Patrioate, americanii au facut eroarea comerciala strategica a vietii lor trimitand armament in Ucraina. Acum stie toata planeta ca sunt niste fiare scumpe si ineficiente in fata armamentului rusilor. Pentru cunoscatori, actiunea Iranului in Israel a fost definitorie. Din punctul meu de vedere, Iohannis poate da toate fiarele americane moka la Ucraina. Poate ne sterg rusii de pe lista premiantilor.

 • Dragi tovarăși daca acest tovarăș Cîrstoiu este un as in meseria lui un specialist un profesionist un artist un adevărat doctor de ce tovarăși tot vreți sa-l faceți un porc de politician?De ce vreți sa omorați oameni prin lipsa lui din câmpul de operații un așa specialist?
  Trebuie date toate patrioatele cu tot cu echipajele americane cu ambasada cu tot.GOODBYE SEE YOU….NEVER!

 • ‘Celebrul Nouriel Roubini avertizează că vine ”mama tuturor crizelor”: Șocul inevitabil ce lovește lumea în câteva luni ‘

  in citeva luni sint tot felul de alegeri, asa ca tot ce mai ramane de vazut e cum e imbracata aceasta criza, deci cum devine ea un ‘efect’ …indirect, insa acceptat ca fiind unul direct, deci cum e machiata criza care vine astfel incat sa fie pusa pe seama unor dinamici care aduc profit politic sau ii aduc profit noii lumi.

 • ‘Revoluția tehnologică continuă! Asistentul medical al Google poate lua locul medicilor cu experiență’ (ziarecom)

  ‘Camerele cu inteligență artificială au ajuns în spitalele din Europa. De ce sunt atât de importante’ (ziarecom)

  • povestile cu IA sint momentan la gradinita. insa chiar si asa potentialul uriesesc le tisneste prin toti porii…

 • D-le Cristoiu,
  chiar credeți că oricâte sisteme Patriot, de oricare versiune, chiar au un rol militar!?
  D.p.d.v. al soldatului Rus, este doar un bun prilej de primă.
  În rest au un singur rol: de a face mațu’ gros la CMIC (Congressional Military Industrial Complex).
  Adică, va să zică, dar cu sistemele alea care au fost până acu în Kiev/Ukraina ce s-a întâmplat?

 • ‘nu doar ca ne costa un miliard, insa mai dam si singurul sistem operational’

  pai daca e asa …atunci e probabil sa existe o continuare. in sensul ca nu doar ca ne costa un miliard, nu doar ca dam singurul sistem operational, …decizia mai e si una megageostrategica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *