Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cine susține că rușii sunt deja înfrânți face jocul rușilor


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cine susține că rușii sunt deja înfrânți face jocul rușilor”

  • Bine spus! Foarte buna analiza! Multumiri!

  • Daca nu voiau sa ia Kievul ce-au cautat cu trupe de desant (elicoptere/parasutisti) in prima zi si de-atunci cu coloane intregi de tancuri? S-au chinuit o luna sa rada suburbiile Kievului ca sa bombardeze de-acolo, nu de dragul diversiunii. Iar acum sunt impinsi inapoi si decimati pe retragere. Ca au ajuns acum la planul D sa se multumeasca doar cu Donbasul (pe care nici nu l-au luat intre timp) e pentru ca s-au extins prea tare si au esuat peste tot. Si sa mai amintesc de pierderile enorme militare, economice si de imagine? Ca daca doar intrau in Donbas si provocau un atac de la armata ucrainiana ar fi fost mai usor sa-si scuze „operatiunea”

    Faptele sunt clare si pentru un jurnalist ar trebui adevarul sa conteze mai mult decat propria-i intuitie.

  • Excelent! Mulțumim Maestre, vă iubim!

  • Bună dimineața! L-ați uitat pe Imbri…cel care ne sfătuia să aruncăm hainele…Oare toți cei 4000 de generali or fi la fel?!

  • N-am mai râs de mult timp atât de copios, ca la acest vlog. 🤣
    Ironia din acest vlog este super!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog