Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cioclii apocaliptici au devenit Cioclii războiului


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cioclii apocaliptici au devenit Cioclii războiului”

  • Apropo de echipa fantastica de la Antena3! Stire in Jurnalul National : in titlu, Rusia mobilizeaza fortele sale militare din Orientul Mijlociu, in articol Rusia mobilizeaza fortele militare din Extremul Orient 😁😁😁 . Pentru ei este acelasi lucru !

  • Maestre, iată un rezumat al „invaziei” de până sâmbătă 26 februarie 2022. https://www.youtube.com/watch?v=1vdiEABLFoo

    BTW: nu mai luați în serios CNN, BBC, France24 și etc. Este ca și cum te-ai documenta despre Revoluția din ’89 de la Radio Europa Liberă…

  • Văd grămezi de refugiati la vămile noastre, prezentati la TV. Unii foarte colorati… Oricum, nu-i întreabă nimeni de covid? Au uitat sefii nostrii de covidel?

  • CNA-ul doarme! Cu părere de rău dar televiziunile românești de știri bat câmpii cu grație minut cu minut. Atâtea fake-news-uri n-am văzut de mult. Cică-i joc video ce a prezentat RT.
    Soluții iodate sub diferite denumiri se găsesc în farmacii dar de câțiva ani costă peste 25 lei. La nevoie se poate folosi cele din trusa auto.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog