Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ciolacu: Domnule Orban, aţi sperat să vă salvați, dar de abia acum începe cel mai negru coșmar pe care l-ați avut vreodată

În Parlament, la ședința de învestire a guvernului Cîțu, se dă bătălia discursurilor. Președintele PSD, Marcel Ciolacu:
„De două săptămâni românii vă privesc siderați cum vă sfâșiați între voi, nu pentru ca românii să aibă o viață mai bună, cum de altfel le-ați promis, ci pentru scaunele voastre, pentru bani și pentru putere. De aceea v-aţi pus un premier de paie, să nu vă încurce cumva planurile. Cred că până și mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Cîţu. Nimic pentru români, totul pentru voi. Domnule Orban Cîțu, ați venit astăzi în Parlament cu trei liste de interese, nu cu un guvern care să scoată România din criza sanitară în care, culmea, toți voi ați aruncat-o, nu cu un guvern care să rezolve criza economică, culmea, pe care tot voi ați provocat-o. Nu aveți nicio soluție în programul de guvernare, nicio măsură pentru viața românilor, nicio reformă. Aţi venit doar să prăduiţi cât de mult puteți,. să privatizaţi sănătatea, să creșteți taxele, să vindeți companiile românești, să omorâți agricultorii români. Acest guvern este deja născut mort. Ştiți că veți pleca foarte repede și de aici disperarea voastră de a vă pune pe funcții în creierii nopții. PSD nu va vota niciodată un astfel de guvern. Sunteți o rușine națională! Românii mai au un singur aliat în Parlamentul României: Partidul Social Democrat. Vom rămâne alături de români, le vom apăra drepturile, ne vom bate cu voi în comisii, în plen, pe tot terenul. Domnule Orban, țineți minte ce vă zic astăzi aici, în Parlamentul României: aţi sperat să vă salvați, dar de abia acum începe cel mai negru coșmar pe care l-ați avut vreodată”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *