Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Citind Comunicatul Guvernului despre conflictul Diana Șoșoacă – Lucia Goracci, te întrebi dacă premierul Nicolae Ciucă a avut la îndemînă un WC ca să nu facă în pantaloni de frică

RAI Uno e un post de stat al Italiei. Telespectatorii din peninsulă știu că e un post de casă al premierului Italiei, Mario Draghi. În Uniunea Europeană, Italia condusă de Mario Draghi s-a evidențiat drept țara care a luat cele mai dure măsuri, multe grave încălcări ale drepturilor omului împotriva celor care nu s-au vaccinat. RAI Uno, televiziunea sa de casă, duce o campanie violentă împotriva antivacciniștilor, atingînd prin proporții pe cele duse de regimurile staliniste împotriva chiaburilor.

Una dintre luptătoarele dedicate trup și suflet acestei campanii e Lucia Goracci. Bodan Iacob a arătat pe inPolitics.ro că ea atacă violent pe orice jurnalist de la RAI Uno care îndrăznește să dea atenție punctelor de vedere ale antivacciniștilor. Recent, ea s-a stropșit la Reporters sans frontiers, pentru c-a îndrăznit să aprecieze gestul unui redactor de la RAI uno de a invita în studio și un antivaccinist.

Sub stindardul luptei duse de Guvernul Italiei împotriva antivacciniștilor, Lucia Goracci a descins în România cu scopul vădit de a dovedi că românii sunt o pacoste pentru UE și, evident, pentru Italia lui Mario Draghi, deoarece nu se vaccinează, și că sînt niște prostălăi, deoarece ascultă de antivacciniști precum Diana Șoșoacă. Era de la sine înțeles că în cadrul reportajului tendențios pe care urmărea să-l facă în România, ziarista de la RAI uno avea nevoie de un interviu cu Diana Șoșoacă. Un interviu nu pentru a vedea cu o curiozitate de jurnalist profesionist ce gîndește o antivaccinistă celebră, ci pentru a demonstra italienilor ce nenorocită e Diana Șoșoacă și, dat fiind că românii o ascultă, ce idioți sînt românii.

Aceste adevăruri au fost  ocolite (au fost și cîteva fericite excepții, pe lîngă Bogdan Iacob,  au fost și Victor Ciutacu și Cornel Nistorescu) de presa din România, cu dublu interes:
De a-i mai da o scatoalcă Dianei Șoșoacă.
De a linge mîna Guvernului provaccinist, pentru că din ea se scurg paralele pe rupte.

Ele, aceste adevăruri, se cer evidențiate, pentru că duc spre o concluzie cu valoare de axiomă:
Lucia Goracci i-a luat un interviu Dianei Șoșoacă nu în ipostaza acesteia de senatoare, ci de antivaccinistă. De altfel, așa cum au arătat faptele, ea a obținut acceptul Dianei Șoșoacă pentru un interviu folosind mijloacele tipice la îndemînă unui jurnalist străin cînd vrea să obțină un interviu unei persoane particulare. Ziarista n-a apelat la conducerea Parlamentului pentru ca Diana Șoșoacă să-i vorbească despre activitate sa de senator. Beneficiind în România de o „Călăuză”, jurnalista italiană s-a pisicit pe lîngă Diana Șoșoacă pentru a obține un interviu. Și a obținut. Cea mai bună dovadă că așa e o reprezintă invitarea jurnalistei și a „Călăuzei” de către Diana Șoșoacă la cabinetul ei de avocatură, în spațiul ei privat. Toate mărturiile – inclusiv ale „Călăuzei” autohtone – arată că Diana Șoșoacă a primit cu amabilitate echipa de la RAI Uno. Nu știa cine-i luptătoarea Gorraci. Era convinsă că e o antivaccinistă venită să-i asculte și să-i publiciteze trăirile. Pe parcursul interviului, Diana Șoșoacă și-a dat seama că jurnalista, cu complicitatea Călăuzei, a tras-o pe sfoară. Lucia Goracci nu voia să-i audă punctele de vedere. Voia să polemizeze cu antivaccinista Diana Șoșoacă de pe pozițiile ei de provaccinistă care i-ar vrea pe antivacciniști trimiși în fața plutonului de execuție. Cînd și-a dat seama, Diana Șoșoacă a reacționat violent. Exact asta aștepta provaccinista lui Mario Draghi. S-a născut astfel un scandal în care amîndouă persoanele feminine nu și-au dezmințit disponibilitățile de a-și ridica fustele în cap. Ceea ce a urmat – apelul la 112, venirea Poliției, plîngerea la Poliție din partea italiencei țin de un spectacol cunoscut atît italienilor, cît și românilor:
Tărăboiul de maidan.

Pînă aici nimic deosebit față de cea a unei păruieli de mahala. Din periferiile Bucureștilor sau din periferiile Napolelui. Deosebirea începe cînd presa din Italia începe să mintă cu nerușinare. Sechestrarea echipei de către Diana Șoșoacă devine pentru Rainews (alt post guvernamental), sechestrarea unei jurnaliste străine timp de opt ore de către Poliția română. Și că jurnalista n-a scăpat din ghearele Poliției române decît prin intervenția ambasadorului Italiei la București. O minciună sfruntată pe care domnul ambasador n-a găsit de cuviință s-o dezmintă.

Oficialii italieni nu scapă prilejul de a se da patrioți. Unii dintre ei s-au apucat să acuze statul român de încălcarea libertății de exprimare, de comportament neeuropean.
Revăzînd datele scandalului, descoperim imediat că statul român n-are nici o vină. Jurnalista din Italia n-a apelat la statul român pentru a-i lua un interviu antivaccinistei Diana Șoșoacă. Deși ar fi trebuit să știe (de la „Călăuză”) că Diana Șoșoacă are ieșiri neprevăzute față de jurnaliști, Lucia Goracci n-a cerut să fie însoțită în spațiul privat al Dianei Șoșoacă de un echipaj de poliție. Jurnalista a apelat la căile tradiționale de a obține un interviu de la o vedetă a antivaccinismului. Un mijloc folosit de jurnaliști cînd vor să obțină un interviu de la o persoană privată, dar care știu că sînt și riscuri. Riscuri pe care și le asumă. Nimeni din statul român n-a știut de venirea unui jurnalist din Italia ca să-i ia un interviu unui antivaccinist. Conflictul dintre Diana Șoșoacă și Lucia Goracci nu e un conflict dintre un funcționar al statului român, obligat prin statut să dea informații presei, ci dintre o jurnalistă cu tupeu și o persoană imprevizibilă. E un conflict fără nici o legătură cu libertatea presei. Jurnalista italiană a mers în spațiul privat al Dianei Șoșoacă pentru a-i lua un interviu. La fel de bine putea să meargă acasă la Nuțu Cămătaru să-i ia un interviu. Dacă un jurnalist român- să presupunem – merge acasă la un mafiot italian pentru a-i lua interviu, răspunde statul italian pentru aventura sa? Acestea sunt riscuri ale meseriei. Puteam vorbi de un atentat la libertatea presei dacă Lucia Goracci se adresa unui funcționar al statului român.

Orice om normal își dă seama că declarațiile oficialilor italieni sînt gesturi politicianiste. Și dacă ne gîndim la ce s-a întîmplat în România, declarații jignitoare la adresa statului român, tratată de Italia ca o colonie. Singura de altfel în Europa.

Cum reacționează Guvernul României, guvernul Coaliției PNL, PSD, UDMR, Minorități?
Tăindu-le macaroana politicienilor italieni reamintindu-le că Statul român nu are nici o responsabilitate în cearta dintre două femei? Că jurnalista de la RAI-uno și-a asumat riscuri pe cont propriu cînd a mers acasă la Diana Șoșoacă? Dacă mergea la un bărbat și acesta da s-o violeze, Doamne ferește! însemna că Statul român a înlesnit un atentat la libertatea Presei? Din cîte se știe, un viol are ca victimă o femeie și nu Presa. Nu de alta, dar și de genul feminin Presa nu poate fi violată.

După ambasadorul nostru la Roma, lovit de o diaree de lirism, după o declarație slugarnică a MAE, a venit un Comunicat din partea Guvernului semnat de Nicolae-Ionel Ciucă, premierul Coaliției PNL-PSD.

Citind acest Comunicat te întrebi dacă premierul Guvernului de Uniune Națională a avut la îndemînă un WC ca să nu facă în pantaloni de frică:

„Guvernul României condamnă cu fermitate orice acțiune de intimidare a jurnaliștilor sau de obstrucționare a dreptului la liberă informare a cetățenilor. Libertatea de exprimare, dreptul la opinie și accesul la informații sunt garanții ale unei democraţii consolidate și ale funcționării statului de drept. Premierul Nicolae-Ionel Ciucă consideră inacceptabil acest incident și respinge categoric manifestarea diferențelor de opinii prin violență. Prim-ministrul României este preocupat de acest caz, care trebuie clarificat în regim de urgență de instituțiile abilitate ale statului.”

„Acțiune de intimidare a jurnaliștilor”, „dreptul la opinie”, „accesul la informații”.
Ai impresia că Nicolae Ciucă n-a fost informat despre ce-i vorba.
Ai impresia, doar.

În realitate, Nicolae Ciucă a fost informat.
Dar în loc să răspundă ferm politrucilor din Italia că în acest Scandal statul român n-are nici o responsabilitate, deoarece ziarista n-a avut de a face cu un funcționar al statului român, că ea n-a cerut protecția statului român înainte de a se aventura în spațiul privat al unei persoane, premierul României se face ghiocel.
Avînd grijă să nu-i cadă epoleții cînd se apleacă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

50 comentarii pentru articolul „Citind Comunicatul Guvernului despre conflictul Diana Șoșoacă – Lucia Goracci, te întrebi dacă premierul Nicolae Ciucă a avut la îndemînă un WC ca să nu facă în pantaloni de frică”

  • fără bătaie de mite nu e nimic, RATEU. atunci vedeam cine a câștigat …..cea mai tare!!!

  • Si ce daca a fost prinsa in Afganistan,are dreptul sa faca ce vrea in casa omului?Cotofana este o pasare simpatica dar cam ,,smechera,, Este un compliment frumos,pt ca ziarista tipa ca o nebuna cu bazdaci Nu conteaza ceea ce ai facut ieri,conteaza ce s-a vazut in casa avocatei Sosoaca.Daca ziarista,total neprofesionista,ar fi facut la mine acasa ce a facut la Sosoaca,ii dadeam una dupa ceafa ca sa stie unde se afla si sa respecte regulile casei.Nu are acreditare,nu are acord scris,este o individa care s-a comportst ca o,,,fufulina,,macaronara!

  • Articolul d ului Cristoiu a surprins toata povestea excelent

  • Scopul scuzã mijloacele. Punct
    Bravo ziaristei din Italia. A ieşit absolut câştigãtoare! Şoşoacã, chiar dacã unii îi plâng de milã, este o țațã, o ruşine ptr societate. Arãta mai degrabã o soție de hangiu decât o femeie. Mi e scârbã de ea!

    • Ia niste lamiie si te calmeaza. Ti-e frica ca nu iese mirlania cu TRANSILVANIA? In cazu’ asta vezi ca nu greata e problema, ci constipatia mintala care-i incurabila la minoritatea voastra.Deci iar se baga hunii cu aranjamente…la fel ca-n ’89.Inca ceva minoritaro, nu-i plinge nimeni de mila lui Sosoaca,iar cum arata ea, nu are nicio importanta.Ce carte stie si ce face cu ceea se stie e mai important decit a cui sotie e. Da’ ce sa inteleaga o minte ingusta care scrie Transilvania ca tine…daca scriai”Erdély” era prea pe fata, asa ca-i bagi pe nemti in galeata…pe cine n-aveti voi boala???!!!

    • Si ziarista macaronara cum arata?Nu va pare cel putina nebuna,dupa cum urla ca o apucata? Pana la urma ,faimoasa ziarista,a intrat in proprietatea unui roman si trebuia sa respecte regulile casei/biroului.Hai sa fim corecti si cu genunchi drepti!

  • Doamna Șoșoacă a dat dovadă de nenumărate ori că are un comportament deviant și că poate minți cu sânge rece. Jurnalista italiană, nu.
    QED

  • Se termină anul cu mici scandaluri. La noi, Muzeul de Istorie stă în reparaţii din 2002 şi aşa se explică de ce, anul 2021 fiind bicentenarul Răscoalei lui Tudor Vladimirescu, politicienii n-au prea depus coroane pe la monumente şi n-au omagiat pe revoluţionarul care spunea că patria se cheamă norodul, iar nu tagma jefuitorilor! Spre deosebire de TVR, care nu mai are TVR Cultural, RAI are RAI 5. În plus, are RAI Storia şi RAI Scuola.

    • Consultantii care papa de la si prin politicienii nostri,sint din vest. Vestul merge pe principiul sa tragi linie si sa nu te uiti inapoi.Ce Tudor Vladimirescu si centenar, bicentenar visati dvs?Cum sa dea fonduri pt „trecut”?Au executat ordinele si-au tras linie:ce-a fost, a fost, ce urmeaza – viitorul…vai de el. De aia stati cu Muzeul de Istorie in reparatii si veti mai sta cu el asa inca vreo 10-20…de ani.
      Recunosc ca RAI nu intra pe lista mea de posturi de interes.Dar daca ati vazut vreo emisiune pe RAI Storia sau RAI Scuola, intreb si eu,au difuzat vreodata si informatii despre perioada de cucerire romana si despre carele cu aur si argint scoase din Romania si duse la Roma?Chiar daca pe atunci Romania purta si alte nume, dealurile, muntii, minele de aur,argint tot pe locul unde le-au gasit tracii si dacii au ramas.Multumesc.

  • in Gorraci VS Sosoaca…ambele personaje sint ‘folosite’. nu e despre ele, povestea. din pacate. de la mine asa se vede.

  • ‘Veste proastă dată la nivelul Europei. Vaccinarea nu mai este suficientă pentru a împiedica răspândirea pandemiei’

    …se apropie Craciunul, Anul Nou. Marea Revolutie vine la pachet cu alte rinduieli, deci astea din batrani tre sa iasa de pe teren. ‘doctrina Anti’…intoarce pe dos intelepciunea batranilor, deci…datinile, traditiile si obiceiurile. daca acestea, de Craciun, simbolizau ceva, atunci tre sa devina simbol al anticevaului. logic vorbind ele ar trebui sa fie cu intuneric, frig, lipsa bucuriei,…
    om vedea ce va fi, pina la urma. insa…cu cit ne apropiem de Craciun, cu atit aceste manifestari ‘anti’ ar putea fi potentate, catalizate

  • Bravo Șoșoacă!Mai trebuie lucrat la intervențiile tale,dar sunt mândră de tine.Ai curaj,respect!Nici un alt politician român nu are curajul tău.Te susțin în toate acțiunile tale.Wiesbaden,Germania.

    • Ca un om cu capul pe umeri,cred ca va dati seama că si Șoșoacă , și italianca au dat lovitura. Fiecare isi multumeste publicul prin fapte de vitejie.

      Daca Șoșoaca nu face scandal o uită lumea,pentru italiancă cred ca a fost un boom de audiență. Win-win

  • https://www.mediafax.ro/coronavirus/lucia-goracci-victima-din-scandalul-sosoaca-in-presa-italiana-am-fost-sechestrata-timp-de-9-ore-eram-in-romania-dar-m-am-gandit-la-siria-20403673

    Uitati-va cu atentie de la secunda 30 – uitati-va la ochii macaronarei in timp ce fuge si se strecoara prin usa…ce filmare a folosit martzafoaica asta, mie mi s epare ca se uita spre acel cameraman cu coada care apare in alte filmari,cele ale lui sosoaca.nu-mi este clar daca-si faceau semne, sau care a fost de fapt miscarea.I-au pus microfoane in casa, pe shest? Macaronara a iesit sa vada daca functioneaza si se aude de afara ce se vorbeste in casa?Ce se intimpla acolo de fapt? Nu e doar mahala si tzatzeala, e mai serios decit pare.

  • Sosoaca rules! My house, my rules. End of story!
    P.S. Cinste Maestrului si celorlalti jurnalisti romani care au sesizat si inteles despre ce-i vorba. Despre ceilalti, ramane cum am stabilit: cretini cu spume. Iti trebuie totusi creier sa intelegi ca aici nu-i vorba despre Sosoaca ca individ, cu a carei idei si stil poti sa rezonezi sau nu, ci despre cu totul altceva, ce excede umorile unor penibili cu pretentii de ziaristi culti in cap.

  • Corect!…. Italia a ajuns o tara jalnica…vai de capul lor de nenorociti…scirbosi oameni…prosti si ai dreaq…sigur ne tragem din ei…

  • Dle Cristoiu,
    Eu am lucrat in presa si stiu ca atunci cand se merge pe teren in interes profesional, se iau actele si a acreditarile. Goracci si echipa ei trebuiau sa se prezinte de cum au intrat, sa-si arate legitimatiile de Presa si apoi sa inceapa ce era programat in biroul profesional al avocatei Sosoaca. Ori nimic din asta nu s-a intamplat. Goracci clar refuza sa-si arate carnetul de ziarist (de ce?), dna Sosoaca insista iar fixerita spune intr-o tampita naivitate: Nu avem actele la noi. Pardon? Adica cum? Mergi in casa cuiva fara nici un act? Faci o vizita profesionala fara nici o documentare? Pe cine prosteste italianca si Rai uno?
    Concluzia este ca Goracci a venit nu pentru interviu ci ca sa provoace un scandal mediatic din care romanii si Romania sa iasa sifonati. Un agent provocator.

  • De-ar ar avea toti politicienii coloana vertebrala si pregatire profesionala impecabila ca dna senator av Iovanovici – Sosoaca nu ne-ar mai manca cainii din traista si nu am ramane saraci intr-o tara bogata!
    Pt dna jurnalista din strainataturi sa stie ca in tara asta mai sunt si oameni demni nu numai slugi, iar cand intri pe proprietatea unui om, apoi ii respecti regulile! Scandalul asta in care s-au bagat italienii este tipic lor. Am auzit in celebra Roma, in plin centru istoric, niste discutii similare intre localnici… Dl general s-a grabit cu ordinele si medaliile.

    • Buna seara. Fara sa ma erijez in cunoscator, imi voi permite sa remarce faptul ca am avut de a face cu A JOINT STING OPERATION. Serviciile de informatii din cele doua tari au conlucrat intr o operatiune grosolana, infamanta…

  • Nesimtita ai italianca (cum i-ar zice Vadim), a fost data afara din casa, in prima instanta si chiar a plecat. A adus-o indarat, in casa lui Sosoaca, al doilea echipaj de politie. Aia care l au dat cu capul de use pe sotul si au inscenat ultrajul. Asta este cea mai grava parte a problemei. Politia romana (pnl – Bode) si mai apoi ministerul public (procurorii lui Predoiu – pnl) au dus agresiunea impotriva familiei Sosoaca, la ei acasa, la o dimensiune nemaiauzita.
    Actiunea a fost atent construita si premeditata.
    Ne doare n cot de italianca si de toata „cisma” lor.
    In schimb o sa ne rafuim cu mizerabilii de la pnl. Suntem cu ochii si pe psd-u.

    • Ma gindesc, cu nedisimulata imgrijorator, ce s-ar fi intimplat daca ar fi fost vorba de miste hiper-profesionisti…de ambele parti. Brrrr.

  • Nu ma intereseaza mijloacele atat timp cat scopul luptei e corect. Azi sunt fan Sosoaca!

  • Dar dvs. de ce v-ati vaccinat? De ce nu ati ramas non-„prostalau” fan Sosoaca pana la capat? Sunteti mai destept decat fanii lui Sosoaca sau cum?
    Tupeul nu e si la Sosoaca?

    E problema statului roman din momentul in care a intervenit Politia, nu pentru ca Sosoaca e senator al Romaniei! Desi si aici e de discutat.

    Daca dvs. dupa fiecare interviu dat ati fi sechestrat ce ati face? Daca erati sechestrat de Ghita la Belgrad n-ati fi apelat la ambasada? Sau nu dvs. ca vad ca sunteti asumat cand va duceti la viol, cameramanul si interpretul dvs!

    • În iunie expiră Cerificatul de vaccinare pentru toți, inclusiv ptr. cei cu doza 3.
      Italianca NU a fost sechestrată, a fost dată afară și nu a vrut să plece ca să provoace scandal.

  • Dna. Șoșoacă e o persoană excentrică și bine construită pentru a fi lider.
    E inteligentă, educată, intervine cu rapiditate, are vocea puternică, are volum să domine pe oricine cu statura ei dar e și explozivă când ceva o deranjază.
    Mă întreb dacă „capcana” întinsă de jurnalista italiancă se datorează faptului că românii din Italia au votat AUR?și astfel AUR a intrat în parlament?
    În acest caz cine a pierdut voturile din diaspora USR sau PNL? Adik cine avea interes? A cui a fost lucrătura?
    Se știe că la noi orice potențial lider este imediat „împachetat” și băgat cu anii pe culoarele justiției.
    Spun asta fiincă jurnalista NU a fost trimisă de Rai1, ci a venit, cică, pe cont propriu.
    Oare de cine a fost plătită să facă acel reportaj? De secu nostru? sau de secu lor?

  • Hai sa privim lucrurile si altfel.Diana Sosoaca e un personaj exotic, care s-a dat in spectacol de multe ori. Motiv pentru care partidul care a bagat-o in Senat a exclus-o.
    Ziarista italiana e specialista in chestii conflictuale, a fost in Afganistan de exemplu.
    Deci, a venit aici exact ca sa faca circ. Chestie care i-a reusit. Si s-a vazut si in Italia, ca de aia a fost trimisa.
    Iar Ciuca, Ciuca al nostru ce putea sa face?
    De aia a fost pus, sa nu faca nimic.

    • Problema este guvernul nostru de slugi că și președintele,de aceea suntem văzuci că o colonie.

  • Stimate dle Cristoiu.

    Indiferent de motivele Luciei Goracci ( poate ca ar fi bine sa nu o ironizati) atitudinea acelei doamne pe care vad ca nu scapati ocazia sa o aparati a avut o atitudine absolut mizerabila, o persoana care nu scapa ocazia de a face circ, pe care impreuna cu „distinsul” consort a sarit calul.
    Recunosc ca va urmaresc de ani de zile, asa cum il urmaresc si pe CTP. Si am ajuns la o singura concluzie, rezumata intr-un stil cam de mahala: suntei un Gica contra!!!!
    P.S. Daca Lucia Goracci pe care invazia Afganistanului de catre talibani a prins-o in mijlocul evenimentelor. Dvs ati fost vreodata intr-un teatru de razboi, asa cum a facut-o aceasta „cotofana” ? Si aceasta in calitate de femeie, in plina invazie a talibanilor

    • Eu am lucrat in Afganistan pentru ONU si mai cunoasc destul persoane din Romania care au lucrat acolo in calitate de civili. Strainii sunt extrem de bine protejati, masurile de securitate sunt exemplare. Cucoana nu a fost niciodata in primejdie. Mai incetul cu curajul scandalagioacai Goracci ca cei care au fost in Afganistan stiu despre ce e vorba.

    • Fatuca imatura, daca tu inca mai crezi in Feti-Frumosi si Ilene Cosinzene, ai o problema,a ta personala. Inainte de a deschide gura, documenteaza-te.Poate te uiti la filmul „Wag the dog” si ai sa vezi acolo cum s efac”razboaiele”…nu jurnalistii o incaseaza pe front,NU,NICIODATA…doar localnicii:COPIII,BATRINII,FEMEILE si IN GENERAL OAMENII NEAJUTORATI…Restul e circ. Coana italianca vrea sa fie faimoasa.Pina sa iasa mascarada asta ai auzit de ea?EU NU si nici nu ma intereseaza orice ar vrea ea sa spuna…fatza,fatza ei exprima tot ce are in suflet.E o parshiva,shmechera,se vede in occhi…ma refer la pozele care s-au publicat cu ea la talibani…profita de nenorocirea oamenilor, ea nu „raporteaza” stiri, ea le inventeaza.Fa o comparatie intre articolul asta pe care-l critici scris de Ion Cristoiu, si vezi azi stiri cu italianca, sint pe internet destule, si ai sa vezi un patern la italianca…or foloseste cuvvinte si expresii inselatoarea, or incearca sa creeze iluzia unei nenorociri atunci cind nu e.Degeaba-l critici pe domnul Cristoiu.Poti sa fi de acord cu ce scrie,sau impotriva…toti comentatorii d aici uneori sintem de acord cu dinsul,alteori nu…dar nu-l poti acuza ca nu e impartial,pt ca i-ai face o nedreptate mare.Documenteaza-te si inceacrca sa intelegi.Cred ca esti la virsta cind nu intelegi suficient si nu poti purta un dialog neutru…Pacat, toti sintem romani, si-ar trebui sa nu ne mai putem cenusa in cap in fata vestului, NICIODATA,indiferent de situatie si asa cum fac ei, ar trebui sa facem si nou, INDIFERENT UNDE-I ADEVARUL.Se minte prea mult,aia e o problema mare,a incerca sa cistigi orice lupta cu legea si adevarul in mina, e utopie.

    • Si ce daca a fost prinsa in Afganistan,are dreptul sa faca ce vrea in casa omului?Cotofana este o pasare simpatica dar cam ,,smechera,, Este un compliment frumos,pt ca ziarista tipa ca o nebuna cu bazdaci Nu conteaza ceea ce ai facut ieri,conteaza ce s-a vazut in casa avocatei Sosoaca.Daca ziarista,total neprofesionista,ar fi facut la mine acasa ce a facut la Sosoaca,ii dadeam una dupa ceafa ca sa stie unde se afla si sa respecte regulile casei.Nu are acreditare,nu are acord scris,este o individa care s-a comportst ca o,,,fufulina,,macaronara!

  • doctrina ‘Non’
    ___

    provaccinisti VS antivaccinisti

    povestea e…o capcana. pentru ca, cu toateca, privite de departe, par a fi doua tabere, in realitate e doar una, iar ea e incolonata in solda doctrinei Anti.
    fiind antivaccinist esti parte a doctrinei Anti, a doctrinei Artificialului ( a Artificializarii ), iar fiind vaccinist ( adept al noi tehnologii a vaccinurilor, care in esenta ordona organismului uman sa actioneze cf comenzii pe care vaccinul o poarta ) esti din start adept al Artificializarii.

    din povestea vaccinisti VS antivacinisti se iese exclusiv prin ‘doctrina Non’.
    adica atunci cind si vaccinistii insa si antivaccinistii sint inrolati in spatele ‘doctrinei Anti’ Pacea se mai manifesta exclusiv prin imbratisarea ‘doctrinei Non’

    in capcana asta, vaccinisti VS antivaccinisti vor pica…o gramada. ( e cu Antiintelepciune la mijloc, asa ca tendinta capcanei e sa fie…desavarsita )

    ‘vaccinisti VS antivaccinisti’ e…aceeasi poveste, iar numele ei este AntiNatura. esti antivaccinist…atunci esti in barca celor care sustin dinamici AntiNatura.
    se prea poate sa ai o alta opinie,…sa ti se para ca, fiind antivaccinist esti…tare!, te opui tacanelii lumii mari. nu nu, esti fix in barca ‘doctrinei Anti’.

    din beleaua asta fundamentala, vaccinisti VS antivaccinisti, care se va suprapune, ca un calapod, pe alte si alte dinamici ale lumii mari, se iese exclusiv prin imbratisarea ‘doctrinei Non’.

    prin urmare din ‘vaccinisti VS antivaccinisti’ se iese avand abordarea:
    vaccinisti SI antivacinisti.
    ‘doctrina Non’, care alaturi de ‘doctrina Anti’ sint singurele doctrine viabile pe vremurile astea, este ‘povestea lui SI’

    cei care doresc sa se vaccineze… s-o faca.
    cei care doresc sa nu se vaccineze…sa n-o faca.
    si unii si altii n au decit sa si implineasca dorinta intr o libertate plenara de alegere.
    deci vaccinarii obligatorii i te opui cu ‘libertatea de a nu te vacina’, nu cu ‘antivaccinarea’.

    • ‘doctrina Non’ este ‘doctrina Naturii’
      ‘doctrina Anti’ e ‘doctrina Artificialului, a Artificializarii

      clasica poveste Teza-Antiteza-Sinteza sufera mutatii fundamentale pe vremea asta, adica pe vremea Marii Revolutii.
      mai exact din poveste dispare…fix Sinteza. ?! :))))
      acu’ daca dispare…aia e!

      de ce dispare?
      pai pentru ca cea care e uusa la indoiala in stil Anti e chiar…Sinteza Absoluta ( asteia i se mai spune Pace, Realitate, …in fapt Dinamica Naturii )
      prin urmare din sinteza in sinteza ajungi…la Sinteza, iar din teza in teza ajungi…la Teza, adica la Natura, caz in care Antiteza devine…AntiNatura, adica…Artificialul.

      mai simplu: atunci cind Sinteza, adica Natura, adica Omega,…adica Alfa, devine Teza, doctrina Antitezei devine ‘doctrina Anti’, adica ‘doctrina Artificialului’
      deci…deocamdata chiar Sinteza Absoluta, adica Natura, e pusa la indoiala in stil plenar.

      sta scris ca Natura, adica Iubirea, nu va pica niciodata, …po s-o pui la indoiala pina nu mai poti!( adica pina la Infinit )
      insa pina cind se va dovedi asta, vom asista la un Travaliu…unic in Creatie, care urmareste sa implineasca…nasterea AntiIubirii. adica a Antinaturii. adica a Artificialului.

      Marea Revolutie e practic Travaliul…nasterii Artificialului. Marea Revolutie e…metamorfoza de la Natural la Artificial.

      ce traim e Marea Revolutie. deci iata ce grozavie de vremuri petrecem.

      observ ca si daca le spui mura n gura oamenilor care e faza cu Marea Revolutie…tot in desert vorbesti:))))
      aia e.

      • am si io o intrebare, cu i mare cit un o,
        daca Ioan Botezatorul e Ilie, iar Ilie si Enoh una sint, deci vin pacilea…doi intr unul, ‘Ilie si Enoh’ e Ioan al acestor vremuri?…

  • Haaaahahahahahahaaaaa…ce mai predictii fac aia cu horoscoapele si clarviziunile lor, da’ ce-am profetit de cind comentez pe siteul dvs?In primul rind Romania e condusa de o turma de imbecili. Eu as vrea sa stiu cine a scris prostia aia pusa in gura lu’ ciuca?Aia suna a femeie cu nasturii de la bluza desfacuti cu unu’ in plus fata de ce-ar trebui, unghii false sau date cu shellac, par vopsit cu radacinile in culoarea naturala la vedere, ruj discordant cu restul tinutei, si parfum insuportabil..Chiar va rog sa aflati cine i-a scris prostia aia lui ciuca si daca nu am dreptate, va trimit 10 pungi cu covrigei ca stiu ca va plac….cocoana care-a scris prostia,cred ca n-o sufera de fel pe sosoaca…Aveti dreptate si vreau sa va spun ca mi-a placut cum ati abordat problema,ma asteptam sa scrieti pe tema bilciotecii, dar nu atot de prompt. E bine ca cineva incearca macar sa deschida ochii imbecililor care ne conduc, dar mi-e teama ca e misiune esuata, jocurile sint impuse si facute, sosoaca trebuie scoasa din politica si trebuie compromisa si ca avocat in asa fel incit sa nu mai poata profesa…asta e ce vor politicienii, si nu se vor opri pina nu o vor distruge.Din pacate oamenii sint lasi.Nu ma astept ca cei cu functii sa o sustina, desi ar trebui sa faca front comun cu ea.E posibil ca daca se continua pe linia asta a abuzurilor sub diverse pretexte, oamenii de rind , care sint sirbiti pina-n maduva oaselor, oamenii de rind o sa le sara in cap.Ce ati descris mai arata ceva. Politicianu’ roman nu numai ca,uneori, se compromite singur cu buna stiinta, dar in majoritatea situatiilor e pur si simplu diletant, actioneaza necunoscind situatia, nestiinmd despre ce e vorba si ce-i si mai rau, urit,periculos, e faptul ca toti recita lozinci ieftine si fac pe profesionistii, dar in realitate habar n-au de reguli,legislatie,mersul legal al diverselor lucruri….Sosoaca le-a atras tuturor atentia,de nenumarate ori, sa puna mina pe Constitutie s-o citeasca fiecare politician inainte de a face vreo lege. Ei continua cu paternul asta de incompetenta si impostura si incep sa cred ca de fapt multi dintre ei nu stiu a citi, n-au terminat probabil nici clasele primare,pe bune, sau pe cadouri, ei saracii au diplome eliberate fara sa aiba macar capacitatea de a citi fara sa puna degetul pe fiecare litera din textul pe care-l parcurg. MAi bine ii bagi in apa cu gheata sa-i trezesti din amorteala, decit sa-i pui sa citeasca Constitutia, ca acolo ii ia somnul, unul adinc…Am vazut clipul filmat de sosoaca si in afara de voci ridicate, nu exista nici urma de asa zisa violenta. Idiotii care incearca sa popularizeze ideea ca sosoaca a fost violenta, ar trebui arestati si inchisi cu dexul in brate sa invete definitia cuvintului „violenta”. Cine nu poate face diferenta intre voce ridicata si violenta, nu are dreptul nici sa-si spuna parerea, nu mai zic de scris articole cum fac unele pupeze jurnaliste ca Sabina Popescu, o tinara imbecila de zile mari, scrie numai cretinitati, in general vorind, despre sosoaca numai aberatii si insinuari. Eu as da-o in judecata pe fatuca asta dusa cu capu. La fel si altii care scriu la comanda, si care practic redirectioneaza atentia oamenilor de la lucruri serioase spre un scandal luat afara din context. Uite aici filmarea facuta de sosoaca: https://www.youtube.com/watch?v=RZb99e-p1vA – urmariti-l si pe cameramanul cu coada cum se plimba handra-landra pe acolo si ba-si aranjeaza aparatul de filmat, ba haina, ba sta cu spatele la sosoaca, in timp ce toti sint pe un hol, cameramanul e singur in biroul ei , apoi sta pe scaun, mina in buzunar – o pozitie nefireasca cind stai pe un scaun…apoi uitati-va pina la sfirsit, cind pleaca cum ii atirna camasa pe sub pulover.Cum i-a ajuns camasa afara din pantaloni de la inceputul filmarii si pina la sfrirsit, 17 minute in care tipu’ nu-s gaseste locul, da’ nici nu pleaca asa cum le spune sosoaca.Ala a furat ceva din biroul ei, iar circareala e facuta ca sa se distraga atentia si el sa-si atinga scopul, ce scop o fi avut…apoi da-ti atentie la panarama de jurnalista,pleaca de nebuna singura, dispare afara, probabil in fata blocului unde se legitimeaza politistilor, apoi urca inapoi in biroul lui sosoaca si incepe sa zbiere si sa faca taraboi profitind de politistii tineri si care nu stiu foarte bine cum sa actioneze,mai ales ca nu sint la curent cu firul faptelor,deci si ei cad de fraieri, atrasi in cursa de aceasta macaronara din sicilia( Sicilia = mama mafiei). Degeaba comentam, degeaba intelegem mascarada, cei care ar trebui sa fie primii sa protejeze imaginea Romaniei si ar trebui, MACAR ACUM, SA FIE DE PARTEA DIANEI SOSOACA, sint exact acesti politicieni analfabeti cind vine vorba de Constitutie ,legi si reguli, si prefera sa linga cururi straine pt o intimplare care nici incident minor nu poate fi catalogat, poate la capitolul tzatzisme si mahalagisme, dar atit si nimic mai mult. Am zis de prea lumte ori, repet: prea multe partide fara valoare, prea multi politicieni prosti de legat.TOTI trebuie inlocuiti cu oameni cu cap. Daca ei in situatia asta fac plocoane la vest si-si pun singuri cenusa in cap, CA PROSTII, cum Doamne apara si pazeste sa ai incredere ca nu te baga in vreun conflict militar in care n-ai nicio treaba, de nicio culoare????!!!!!Astia voluntariaza la orice-i multumeste pe unii din vest. De unde stim c, printre alte motive, bilcioteca asta nu e facuta si ca atite pe italieni impotriva romanilor care muncesc in Italia????Jocuri murdare sau de pe urma carora s eprofita in fel si chip, sint prea multe ca sa enumar, da’ nu e de neglijat…daca gunernu’ isi cere scuze,aiurea,nu face altceva decit sa dea apa la moara italienilor sa abuzeze si mai mult pe acei romani stabiliti in Italia…a-i abuza nu inseamna neaparat fizic, poate fi de ordin psihic…umilinte, nedreptati, idei preconcepute, dezgust aratata pe fata s.a.m.d. E nedrept ce se intimpla, era de asteptat sa se profite de orice situatie astfel incit sosoaca sa fie indepartata, le sta ca un ghimpe in coaste…multora, iar cind ii pune sa citeasca Constitutia…ooooo, cum adica?Politicianu’ doar face legi, n-are nevoie sa citeasca constitutia…Jurnalistii din Romania ar trebui sa fie uniti acum, asa cum n-au facut-o niciodata, iar vaci ingramadite ca Sabina Popescu(sint multi jurnalisti tineri ca ea, prosti de pute pamintu’ sub ei), ar trebui concediati, sa-si gaseasca altceva de facut la care Doamne ajuta-i sa se priceapa.Jurnalistii romani ar trebui sa dea dovada acum de o unitate fara precedent. Cit priveste vaccinarea, UE-ul devine din ce in ce mai persistent, agresiv chiar, obraznic, sa forteze populatia sa se vaccineze.Uite laureatul premiului Nobel, Luc Montagnier, a spus acelasi lucru spus si de alti medici seriosi, ca vaccinarea asta e o imbecilitate. Se genereaza noi tulpini de gripa doar vaccinind populatia aiurea. Medicul Monica Pop, care e denigrata de nulitati cu diploma de medic, sau de medici acoperiti de diplome si care clar n-au nici in clin,nici in mineca cu medicina,sint doar oportunisti ca politicienii, a intrebat, articol pe Gindul – :Monica Pop cere explicații: „Cum e cu țările cu populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări?”” – ” Medicul Monica Pop solicită ca autoritățile din România să explice de ce apar noi cazuri de infecții cu SARS‑CoV‑2 în țările în care o mare parte din populație este vaccinată.” Credeti ca stie cineva sa-i raspunda?Nu numai ca n-au habar, dar permit bagatorilor de seama de la UE sa-si vire nasul unde nu le fierbe oala. Pretextele astea ca e pandemie, fac loc unor abuzuri nepermise si implicare in treburile interne ale unei tari care conform amaritei cum e Constitutia Romaniei, e tara INDEPENDENTA. Asa ca IESITI ODATA AFARA DIN UE, AFARA UE.Cu cit o lungiti mai mult cu psihopatii astia, cu atit va fi mai greu de recuperat irosirea de fonduri si resurse naturale.IESITI DIN UE SI TERMINATI CU PANDELIA. AJUNGE.
    Inchei cu speranta ca SOSOACA VA FI SPRIJINITA MACAR DE JURNALISTII DIN TARA, daca politicienii sint imbecili, macar jurnalistii sa puna piciorul in prag, mai ales ca nea ciuca v-a dat mina libera prin fraza citata in articolul de mai sus. O nedreptate odata facuta, face loc la multe altele la care nici nu va ginditi, nici nu le vedeti posibile. Daca le taiati craca la manipulatori si initiatorii de mirshavii cum s-a intimplat lui sosoaca, ii veti deruta teribil. Daca si politicienii nostri idioti, IDIOTI,CORUPTI SI VINDUTI, s-ar alia s-o sprijine, aia ar fi o situatie care ar taia din avintul strainilor sa mai faca ce vor,cind vor,cum vor.UE-ul are in frunte niste proaste ingramadite, pline de ele, care merg pina in pinzele albe cu vaccinarea fara sens, doar ca sa-si acopere manariile, prostia si greselile. Cind o vaca din UE vine in Romania si un gheorghitza se ploconeste mai ceva decit era pe vremea sultanilor, ba o mai si primeste presedintele tarii ca oricum altceva mai bun n-avea de facut, ba chiar si-a aminat plimbarea pe bicicleta in Herastrau ca sa dea noroc cu coana von der lindic, ce parere isi face UE-ul de roman?????Baaaa daaaaa proooost e…iiieiiiiii, uuuuhaaa…E timpul de schimbat foaia, uite situatia sosoaca creata artificial, e numa’ buna de valorificat… nu o huliti si nu o izolati, dimpotriva SPRIJINITI-O TOTI, JURNALISTI, POLITICIENI, TOTI FARA EXCEPTIE. Aia e.

    • Am uitat sa va zic…cind l-au acuzat pe Adrian Severin ca ar fi luat mita, nu s-a facut tot asa un tam-tam de nedescris?Apoi l-au bagat parca la puscarie…Daca cineva-mi spune ca bilcioteca cu Adrian Severin n-a fost regizata cu scop precis, o sa-i zic sa se duca la culcare…atunci s-a speculat probabil lacomia acestui individ care a cazut de fraier, ca musca-n lapte si Romania era pe toate paginile ca fiind cea mai nenorocita tara cu cei mai corupti oameni…va amintiti?Exista oare vreo legatura intre scopurile avute atuinci si ce e azi?Intreb si eu…

      • The vaccine should be tested on politicians first. If they survive, the vaccine is safe. If they don’t, then the country is safe. – Monika Wiśniewska
        Poate citeste si Tuca pe aici si poate preia „vorba”…

    • @Dl. Cristoiu

      Merci de link-ul cu filmarea. M-am lamurit. Diana Sosoaca a crescut in ochii mei. Bravo ei ca isi apara drepturile…!
      „Jurnalista” de la Rai Uno a fost de-a dreptu’ isterica cand a revenit in birou. Cat a stat pe-afara i-o fi „soptit” cineva la telefon sa faca scandalu’ cat mai mare si sa-l transforme intr-un „breaking news”… Vai de mama ei „media”, a ajuns de rasu’ lumii…!

      • A fost dat aseara si Gadea ce o „infiera cu manie proletara” pe dna av. Duduia far’ de obraz a fost cu siguranta platita sa iste scandal.

    • Cu doamna senatoare Diana Șoșoacă eu trăiesc un paradox. Pe de o parte sunt de acord cu tot ce zice și susține ea, dar pe de altă parte, nu sunt de acord în totalitate reacțiile ei. Are tonul ridicat continuu, chiar când nu e cazul, iar atunci când are de înfruntat păreri contrare, devine tigru. Nici nu știu cum s-o cataloghez. Normal, nu sunt de acord cu ce a făcut jurnalista italiancă! A fost de un mahalagism de predat la școala de ziariști cu ”Așa nu!”! Ce pățește acum senatoarea noastră e urmarea urii pe care o au mulți față de ea. Diana Șoșoacă sparge tiparele docilității pe care o așteaptă mulți bărbați senatori de la femei cu același rang cu al lor. Uite că Diana Șoșoacă, prin profesionalismul ridicat, nu se teme de nimic. Are o logică profesională fără fisură. E ca un tanc rusesc. Mă gândesc că a acumulat și multe frustrări și-și gestionează într-un singur fel trăirile. Nu face concesii și nu e tolerantă, mai ales cu proștii și proastele. Eu sunt de partea ei, în principal, și pentru că n-aș putea să reacționez ca ea, deși mi-aș dori!

      • Sosoaca e obosita,stresata.Lipsa se somn se vede.Un om deprivat de somn si supus stresului, reactioneaza ca atare: ridica vocea, pare ca nu se controleaza, vrea dreptate si o vrea e loc.S-a speculat paternul pe care-l are.Ca se astepta cineva sau nu ca sosoaca sa sune la politie, e greu de „ghicit”.Ce e clar, odata ce a sunat la politie, politia s-a pus in miscare LA COMANDA cuiva. Faptul ca i-au arestat sotul asa din senin, e foarte dubios si te duce cu gindul ca s-au dus la apartamentul lui sosoaca cu scop clar de a aresta pe sosoaca sau pe sotul ei.Nu cred o clipa ca politia nu stie cum arata sotul lui sosoaca,nu cred asa ceva.Baietii aia, politistii adica, pareau derutati si cu toate astea nu mi-au lasat impresia ca-s impartiali. Nu te duci in casa nimanui si sari sa arestezi pe nimeni, mai ales ca nu stii clar despre ce e vorba. Or ceri sa se calmeze toti si ai o discutie pe loc, or ii inviti la sectie pe toti si lamuresti situatia, dar nu faci arestari sub pretexte false.Daca s-a ajuns la stfel de comportament pina si din partea politiei, ceva nu e deloc in ordine,inseamna ca politia are nevoie de o pregatire temeinica pt ca ce avem acum sint mai rau ca militienii de dinainte de’89 cind vine vorba de inteligenta si logica. In fine, ca sa nu bat cimpii prea mult, m-ar bucura mult daca AUR i-ar sari in ajutor. Asta ar arata mai pe fata intentiile acestui partid. Vor sa se pupe si ei cu „bruselu”?Vor cu adevarat sa faca ordine in tara?Daca vor ordine in tara, e timpul s-o sustina pe sosoaca. E o chestiune de principiu,or daca pt AUR principiile nu conteaza si imaginea e tot ce-i intereseaza,atunci….pa,pa si AUR.

        • Măi guralivule! Pardon, măi @Doamna Stoican!

          AUR a dat-o afară din partid de mult pe circara Șoșoacă. Pentru contribuția ei nemijlocită la câștigarea stimei electoratului, cu siguranță.

  • Felicitari Maestre ca pui lucrurile la locul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *