Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Cîțu Mâțu vrea să voteze și cei de 16 ani


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cîțu Mâțu vrea să voteze și cei de 16 ani”

 • In 2021 s-au prezentat la bacalaureat 127.000 de persoane si au promovat 86.120 adica 67,8%.Alte 22.000 de persoane nu s-au inscris.

 • eheee…, votul dorit a fi de la 16 ani e o chestie de luat in seama. generatile astea noi sint date pe brazda de antiintlepti. ele intotdeauna vor fi, in general, impotriva Naturii si proCivilizatie.
  nimeni nu propovaduieste votul de la 16 ani, daca in masa asta de noi alegatori se afla, in majoritate, unii care iti stau impotriva.

  strategia rusilor a fost pusa pe masa, in vazul lumii, la Soci, chiar Putin cel care a devoalat-o.
  el, atunci, a zis cam asa, …printre multe alte chestii:
  Noua Lume…noi nu ne-o dorim, insa nici nu i ne opunem,… insa fara noi ea nu va putea fi infaptuita.
  faptul ca rusii tind sa-si pastreze dinamicile in armonie cu Natura e o problema pentru Civilizatie. mai altfel spus…tot ce si doreste Civilizatia e sa scoata Rusia din joc.
  tot la Soci, in discursul ala…istoric, rusii au dat semne ca pricep ca nu i se pot opune Civilizatiei, prin urmare jocul Rusiei e…pe sarma. ca sa reuseasca…tre sa fie mari artisti!
  teoretic,…n-ai sa i vezi pe rusi Actionanad, pe vremurile astea, ale Marii Revolutii.

  Craciunul, in lumea mare, tre sa fie…rece, intunecos, artificial, trist. asa scrie in setarile Noii Lumi. vom vedea cum va fi

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog