Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cîțu Mâțu vrea să voteze și cei de 16 ani

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cîțu Mâțu vrea să voteze și cei de 16 ani”

  • In 2021 s-au prezentat la bacalaureat 127.000 de persoane si au promovat 86.120 adica 67,8%.Alte 22.000 de persoane nu s-au inscris.

  • eheee…, votul dorit a fi de la 16 ani e o chestie de luat in seama. generatile astea noi sint date pe brazda de antiintlepti. ele intotdeauna vor fi, in general, impotriva Naturii si proCivilizatie.
    nimeni nu propovaduieste votul de la 16 ani, daca in masa asta de noi alegatori se afla, in majoritate, unii care iti stau impotriva.

    strategia rusilor a fost pusa pe masa, in vazul lumii, la Soci, chiar Putin cel care a devoalat-o.
    el, atunci, a zis cam asa, …printre multe alte chestii:
    Noua Lume…noi nu ne-o dorim, insa nici nu i ne opunem,… insa fara noi ea nu va putea fi infaptuita.
    faptul ca rusii tind sa-si pastreze dinamicile in armonie cu Natura e o problema pentru Civilizatie. mai altfel spus…tot ce si doreste Civilizatia e sa scoata Rusia din joc.
    tot la Soci, in discursul ala…istoric, rusii au dat semne ca pricep ca nu i se pot opune Civilizatiei, prin urmare jocul Rusiei e…pe sarma. ca sa reuseasca…tre sa fie mari artisti!
    teoretic,…n-ai sa i vezi pe rusi Actionanad, pe vremurile astea, ale Marii Revolutii.

    Craciunul, in lumea mare, tre sa fie…rece, intunecos, artificial, trist. asa scrie in setarile Noii Lumi. vom vedea cum va fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *