Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cîțu și soția prietenului lui

 

Operațiunea “Cîțu reloaded”

Să tot fie vreo două luni de când în laboratoare se lucrează cu râvna la a nouă imagine pentru Cîțu Florin Vasile (așa cum apare în actele LOR)!

Ne scoate din pandemie, ne vaccinează performant, nu crește taxele, nu taie pensii/salarii oricât de speciale ar fi, e alintatul piețelor financiare de unde ia bani cu toptanul la dobânzi “avantajoase”, se bate cu “ioropenii “ pentru PNRR, se plimbă singur în parc (cu santinelele deghizate în arbuști), ba chiar și-a reamintit că e rocker anti-“aerian” (foo/ufo-fighters)…

În fapt, aceeași “prăduitori “/securistoizi din presa mainstream, care se mai încolonaseră în spatele multora, inclusiv al duamnei Dăncilă, s-au pus pe treaba. Miza?…alegerile din PNL.

Nu vă grăbiți să trageți vreo concluzie.

Nu îl va bate pe Ludovic niciodată în lupta din partid! Dar, împins în față de Alina, soția prietenului lui, cu imaginea rebrenduită, va cere la schimb funcția mult râvnita: guvernator BNR.

Între timp, aceeași prieteni lucrează să îl consacre pe Mugur Isărescu drept turnător de poliție politică…și uite așa va se va elibera sinecură!

Pariază cineva contrariul? (Sursa: Facebook Gelu Ștefan Diaconu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *