Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Clotilde a început operațiunea „bani pentru presă”

Cum se naște o știre falsă și cât ne costă.

V-am mai spus cum funcționa fabrica PSD de știri false și înainte să ajung primar. O voi face și din funcția de edil pentru ca lumea să afle adevărul. I-am promis aseară șefului PSD că voi merge după fiecare leu furat de administrația PSD de la cetățenii Sectorului 1 și am să încep cu un contract oferit de primarul diamant pentru ”presa” partidului. Culmea, exact pe site-urile respective apare informația FALSĂ cum că eu aș fi pierdut alegerile. Apoi, informația este rostogolită în social-media până ajunge la Televiziunea Publică. Fără dovezi, fără nici un fel de comunicare oficială din partea autorităților, fără nimic factual.

Pe lângă lista publicațiilor prezentate aici vă rog să mai adăugați următoarele cheltuieli pesediste din banii cetățenilor Sectorului 1 pe anul 2020:

– B1 TV: 100.050 de euro;

– Antena 3: 70000 de euro;

– România TV: 69.000 de euro;

– Digi 24: 69.000 de euro;

– Luju.ro: 50.000 de euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.

(Toate acestea pentru un singur contract care promova un spot despre un spital inexistent – interzis de CNA la solicitarea mea pentru că a indus lumea în eroare)

Facem tot ce putem să recuperăm acești bani și să-i investim în școli și spitale. Să știți că lupta din Sectorul 1 este una dură și fără aliați. Singurii mei aliați sunteți voi – cetățenii onești sătui de obiceiurile mafiote din administrație. #Fărăfrică

PS: Aveți grijă, dle. Ciolacu. Diamantul lasă urme. Va urma. (Sursa: Facebook Clotilde Armand)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Clotilde a început operațiunea „bani pentru presă””

  • Dar de sumele colosale date de guvern presei aservite, nu spune nimic,madam DST? Întreb și io, na!;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *