Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Clotilde, această Cattani de Guadalupe, a rezolvat o problemă de siguranță națională

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții.
Consiliul Local al Sectorului 1 și-a dat astăzi girul pentru reorganizarea Poliției Locale și pentru eficientizarea activității acestei instituții. În ședința de astăzi, 25.02.2021, a fost aprobat proiectul de reorganizare a Poliției Locale Sector 1 cu o largă majoritate: 18 voturi pentru, 6 abțineri și 2 voturi împotrivă.
Prin acest proiect, sunt reduse substanțial funcțiile de conducere din cadrul Poliției Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuții, sunt comasate activitățile similare și optimizate activitățile structurilor de ordine publică și de inspecție.
Reorganizarea Poliției Locale era o problemă de siguranță națională în condițiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de polițist făcuseră pact cu Mafia și aveau o agendă personală, diferită de cea a cetățeanului. Doresc să le mulțumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetățeni și nu împotriva lor. Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții. (Clotilde Armand)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Clotilde, această Cattani de Guadalupe, a rezolvat o problemă de siguranță națională”

  • ”Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins.”

    Dacă ăsta nu este bullying, mă întreb care este?
    Adicătelea toți cei care au fost la conducere sunt ”Grup infracțional” – păi conform căror dovezi tu ca entitate publică (Instituția Primarului) poți face asemenea afirmații fără să fii dată în judecată?

  • Nu pricep de ce acesti minunati oameni care ne cobduc nu inteleg ca administratia nu se face pe facebook sau pe instagram sau pe tik tok… Nicaieri in Europa civilizata nu am vazut ca adminstratia ( indiferent de nivelul ei) sa fue facuta pe retele de socialuzare acolo unde in mod normsl publici poze cu copacii don curte sau din locatiile de vacanta, poze cu pisica sau cu oala de sarmale… … Pt a avea efecte juridice afirnatiile reprezrntantilor institutiilor publice trebuie facute administrativ ( asta daxa acestia inteleg ce inseamna drept administrativ sau drept in general). Dar … fuga de responsabilitate e sport national in administratie … si sub asa zisa transparenta fie facem adminustratie doar pe facebook , fie nu facem deloc ( si delegamtoate atrinutiile)…

  • @Stefan Popa, pe ce se bazeaza ? Stie Guica ce face ,”dupa facultati” ! Zise-i si eu asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *