Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Clotilde Armand – această Boadicea de sectorul 1


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Clotilde Armand – această Boadicea de sectorul 1”

  • Intrebare pt dl. Cristoiu. – lunar, plateste o anumita suma pentru gunoiul pe care il depune in tomberon si care in prezent nu este ridicat de Romprest. Acesti bani sunt incasati direct de Romprest, prin factura directa sau de asociatia de proprietari, cu debitare la primarie, Primaria nu plateste banii incasati de la cetateni? Unde este mafia?

  • Subiect de ”PROSTIE” dar cu P mare. Doamna spune că are un contract ilegal cu o firmă ilegală. Dar pretinde că, fără să-și plătească facturile ”ilegale” cineva trebuie să-i presteze serviciile. Trăim în capitalism, deci pe bani. Concluzia e românească(poate în Franța e altfel): ”Ai 2 soluții: ori ești prost ori ești prost”. Simplu, tu ai plătit facturile dar nu și 100 mil de anul trecut. Băi toanto, cum să trăiască ăla fără 100 mil?. Comportament stupid. Idioțenie tipică USR!!!!

  • Ati ales-o ? Guignon ! ( ca sa citez un clasic in viata)