Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Clotilde, iarăși în fibrilații: Dragnea i-a făcut Institut lui Emil Constantinescu. Jos sinecurile!

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Există o mare provocare pentru școlile din Sectorul 1 care sunt tot mai aglomerate. Ne dorim ca, în cel mai scurt timp posibil, să eliminăm supraglomerarea din clase pentru ca elevii noștri să învețe în condiții civilizate. Am trecut astăzi pe lângă o clădire situată la câțiva metri de Arcul de Triumf. Clădirea se numește Institutul Levantului. În perioada în care România era condusă de Dragnea a fost înființat acest Institut de Studii Avansate a Culturii și Civilizației Levantului condus de fostul președinte al României – dl. Emil Constantinescu.

Ce face această instituție?! Nimeni știe. Se știe doar că instituția plătește salarii anuale de peste 500 de mii de euro. Pentru ce?!
Să revenim însă la școli. Având în vedere deficitul unităților de învățământ din Sectorul 1, propun să preluăm noi clădirea în care funcționează în prezent Institutul Levantului și să o transformăm într-o școală. De exemplu: aici poate funcționa Școala Pia Brătianu Nr. 2. (pentru cine nu știe, la școala Pia Brătianu elevii învață în trei schimburi).
Trebuie să investim în viitorul copiilor noștri și să lăsăm la o parte sinecurile din trecut.

(Clotilde Armand)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Clotilde, iarăși în fibrilații: Dragnea i-a făcut Institut lui Emil Constantinescu. Jos sinecurile!”

  • Institutul pentru studiul levantului, lumea asta misterioasa la intersectia a trei continente, in jurul Mediteranei. Clar ca ne interesieaza, cultura noastra( aia amarata) de aici pleaca inainte de a fi incalecata de slavi si altii.
    Ideea e buna, poate va produce, poate nu, dar Constantinescu e un profesionist metodic si tenace, va yface tot ce va putea. Si s-ar putea sa avem o oaza de cultura levantina in acest oras intoxicat mai nou de neomarxism.
    In locul lui scoala?
    Scoala trebuie sa fie in cartierele de blocuri, nu la sosea, sa ajunga copii usor. Pana si cei care l-au studiat pe Makarenko stiu asta.Dar poate ca in Guadelupe e altfel, scoala e un show off al civilizatiei albilor.

  • Madame, pune mana si construieste prin puterile tale, nu fura ce au facut altii. Iti merge gura mai ceva decat o melita, dar de facut ceva, de batut un cui, de pus o caramida esti in stare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *