Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Clotilde nu mai e primar, e victimă, procuror

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

După ce am anunțat aseară că operatorul de salubritate și-a oprit șantajul și a început să strângă urgent gunoiul din Sectorul 1 realizând că a încălcat flagrant legea un întreg aparat de linșaj s-a activat încercând să devieze atenția de la situația ilegală făcută de compania de salubrizare. De ce spun asta? Pentru că televiziunea fugarului Ghiță și a turnătorului (cuplate bine până să ajung primar la banii Primăriei Sectorului 1) incită la ură de dimineața până seara și a pus la cale un scenariu mizerabil: ’’vedetele’’ postului respectiv au aruncat gunoiul pe treptele primăriei. N-ar fi asta cea mai mare problemă.

Sunt obișnuită să fiu hărțuită mediatic, să fiu filată de oamenii care au legături cu compania de salubrizare și trustul unui condamnat penal etc. Sigur, nu e simplu să te trezești cu anvelopele mașinii dezumflate, cu echipe de filaj în fața casei tale sau cu mesaje de amenințare (fyi: am depus plângeri pentru ce am scris mai sus). Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda. Am ales să nu vorbesc până acum despre aceste lucruri pentru că mi-am asumat să lupt până la capăt. E cel mai simplu să cedezi și să te resemnezi că ai fost înfrânt, să mergi zâmbind frumos pe la toate televiziunile mințind cetățenii cât de bun ești.

În zilele acestea am primit destule mesaje. E plin de oameni politici și de ’’experți’’ care mi-au spus că trebuie să o las mai moale și să încetez. Să accept că sunt înfrântă și să accept șantajul. Ce să încetez, stimabililor! Să respect legea? Niciodată! Dacă o astfel de atitudine de resemnare a fost pusă în practică 30 de ani nu înseamnă că trebuie să devină o regulă. ’’Toată lumea fură, toți sunt la fel!’’ – este cea mai întâlnită expresie adresată de cetățeni clasei politice românești. Uite că eu am îndrăzneala să vă demonstrez că ’’nu toți sunt la fel’’. Că în lumea noastră mai există niște principii de la care nu abdicăm, că mai sunt câțiva oameni buni care vor să reconstruiască Sectorul 1 din temelie. Avem multe lucruri frumoase de construit și de realizat împreună. Nu vă lăsați manipulați. Mergem tot înainte. N-avem timp de pierdut.

(Clotilde Armand)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Clotilde nu mai e primar, e victimă, procuror”

  • Madame Clotilde are impresia ca drege busuiocul pe fb….. Ea nu se duce la televiziuni, scrie pe fb. Ea nu este ca alti politicieni. Ea este si mai rau de atat. Lacoma, incompetenta si cu multa rea vointa. Nu are ce cauta la primaria secorului 1. Nu se pricepe decat la galceava si certuri. Madame ! Nu esti procuror sa ameninti in stanga si dreapta cu facut dosare !

  • Sictir pațachină băloasă

  • Domnule Cristoiu,
    Legat de Clotilde Armand si de criza gunoaielor. Nu credeti ca madam a creat acesta criza special pentru a arata Europei cit de imputit e Bucurestiul si cit de imputit sint romanii ca doar urmeaza niste meciuri cam intr-o luna.

  • de ce costa atit de mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *