Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Codruța Kovesi și Mircea Geoană își fac campanie electorală pe șest

O fotografie oficială în care Laura Codruța Kovesi în vecinătatea obezității poartă o fustă plisată arătînd ca o bucătăreasă de bloc gravidă cu fochistul (în materie de feminitate, fosta parteneră a lui Coldea în Binomul SRI – DNA n-a stat niciodată bine, ceea ce a și costat pe multe personalități publice feminine, care i-au stîrnit invidia tipică nasoalelor) ne-o arată pe șefa Parchetului European la Chișinău alături de Maia Sandu, mult mai cu gust îmbrăcată decît oaspetele.

Declarațiile oficiale se întrec în a dovedi că vizita a avut drept scop combaterea corupției din Republica Moldova.
Postul ocupat de Laura Codruța Kovesi la Bruxelles n-are acoperire de autoritate în Republica Moldova, țară din afara Uniunii Europene.

De ce s-a ostenit Laura Codruța Kovesi să se deplaseze la Chișinău pe vremurile acestea de caniculă și prin asta de transpirație abundentă?
Întrebare cu atît mai necesară cu cît instituția condusă de ea are mii de probleme cu alte țări, membre ale UE.
Pentru a-și face campanie electorală în vederea prezidențialelor din 2024.

E drept, întrebată direct, în capitala Moldovei, dacă va candida, Codruța Kovesi a răspuns că Nu. Ar fi fost de mirare să spună Da. Dacă ar fi spus Da, s-ar fi dus dracului campanie electorală făcută pe șest.
Tot ce-ar mai fi zis și-ar mai fi făcut pentru sporul în sondaje ar fi fost privit și judecat ca agitație electorală și prin urmare, ar fi fost lipsit de eficiență.

Maia Sandu e o vedetă simpatizată în România. Opinia publică de la noi e atentă la tot ce se întîmplă peste Prut. Prin urmare, o vizită la Chișinău i-a dat Codruței Kovesi prilejul de a-și face campanie electorală în România folosindu-se în chip abuziv de postul de la UE. Nu e prima dată în ultima vreme cînd Codruța Kovesi exploatează electoral postul de la UE, concentrîndu-și activitatea asupra României, pronunțîndu-se asupra unor chestiuni interne ale țării ( vezi Scandalul avertizorilor de integritate). Un soi de abuz în serviciu, pentru care pe vremea cînd forma cu Florian Coldea un cuplu de interese ar fi trimis multă lume la închisoare.

Un alt rîvnitor la jilțul de la Cotroceni, deja candidat al lui Dan Voiculescu și al angajaților acestuia de la Trustul Antena, pe cale de a deveni PUP Tv ( Postul Unic Prezidențial), perdantul Mircea Geoană își face de ceva vreme campanie electorală exploatînd în stil politrucesc postura de secretar general adjunct al NATO. Mastodontul militaro- birocratic NATO e alcătuit din 30 de țări. Din punct de vedere al statului de plăți, Mircea Geoană e secretar general adjunct al NATO și pentru alte 29 de state decît România. Cu toate aceastea, de la debutul Războiului din Ucraina, Mircea Geoană a fost prezent pînă la indigestie la televiziunile din România, cu precădere la PUP tv a lui Dan Voiculescu. În interviuri date și unor bloguri, în intervenții telefonice sau prin zoom, Mircea Geoană a vorbit în numele NATO despre Războiul din Ucraina. Secretarul adjunct NATO a fost activ și la multe sindrofii din România ca persoană fizică prezentă la fața locului. Dincolo de întrebarea dacă Mircea Geoană mai lucrează la Bruxelles, rămîne chestiunea privind postura sa de secretar general adjunct NATO, care-l obligă să reprezinte Organizația și în alte țări membre decît România. De ce s-a concentrat Mircea Geoană aproape exclusiv pe România? Nu doar pentru că vrea să se pună bine cu presa din România, dar și – dacă nu mai ales – pentru a-și face campanie electorală în vederea prezidențialelor.
Ca și în cazul Codruței Kovesi o campanie pe șest, nedeclarată, pentru a putea exploata din belșug postul.

Pe seama NATO trăiește electoral și Klaus Iohannis.
Știind din experiența altora că în ultimii ani de mandat președintele e tratat cu fundul de subordonați, toți fiind îndreptați cu fața către posibilul ocupant de fotoliu prezidențial, la ultima conferință de presă Klaus Iohannis a întărit zvonul, lansat și cultivat de șeful SPP, acest Pristanda al coanei Zoițica de la Sibiu, că va fi secretar general NATO. De îndată dușmanii săi din presa TeFeListă, pînă nu demult slujitori entuziaști, au sărit să arate că Klaus Iohannis nu va fi niciodată secretar general NATO. În ajutorul lui Klaus Iohannis a venit Adrian Moraru, ambasadorul nostru în America. Distinsul frate al lui Alexandru Moraru, unul dintre personajele sinistre din România nu mai puțin sinistrului regim Iohannis, s-a grăbit să declare că America îl vrea pe Klaus Iohannis secretar general NATO.

Are vreo șansă Klaus Iohannis să ajungă din președinte secretar general NATO?
Specialiștii susțin că Nu, convocînd pentru asta numeroase argumente.

Asupra acestei chestiuni nu ne pronunțăm.
Un astfel de post depinde mult și de intrigile de culise, inclusiv cele de budoar, astfel că rațiunea nu prea are un cuvînt de spus. Sigur e că Klaus Iohannis folosește ipoteza pentru a-și asigura conservarea minimei autorități asupra Sistemului și pentru a mai sui cît de cît în sondaje. Celor din Sistem el caută să le semnaleze că va fi mare și tare în NATO după ce nu va mai fi nimic în România. Prin urmare să fie atenți cu el! Românilor, Klaus Iohannis caută să le obțină admirația pentru ce va fi el la un moment dat.
Nu numai că nu va coborî, precum antecesorii, dar va urca, precum un balon cu aer cald.

Trei cazuri de folosire a instituțiilor supranaționale.
Trei cazuri care ar fi fost imposibile dacă Poporul Român n-ar avea Sindromul Tot ce vine din Occident e de admirat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

34 comentarii pentru articolul „Codruța Kovesi și Mircea Geoană își fac campanie electorală pe șest”

 • Potential Unwanted Program
  Romanii stiu.

  • @malebranche a scris pe 14/07/2022 la 19:58 Queen – Another One Bites the Dust
   Criză politică în Italia. Premierul Mario Draghi demisionează după destrămarea coaliției de guvernare.ora 20:39.20:47

   • Normal
    …..si o sa fie si Mai vesel
    Mi at place sa fie Le Pen ,AfD,Salvini in orice combinatie …noile preferinte ale vesticilor.

 • Felicitari romanilor cu ziua Frantei
  Doar ce zisera ca si Draghi se carabani si El
  Frumos aRticol dle Cristoiu …pacat de ultimele 3 rinduri…poate va Mai ginditi.

  • @malebranche Ca in filmul ala…Daca E marti E Belgia….s-a dus si Bruxelles.Ca mustele pica astia…..Azi E Joia Neagra ora 21:10/21:18
   Șefa diplomației belgiene a demisionat pentru a-și îngriji soțul bolnav de cancer: ”E o bătălie dificilă pe care vreau să o duc alături de el”

 • @Online…inca una…ca sa te citez…aia e…astia au facut golaniile impreuna…dar le vor deconta individual…au fost foarte obraznici…acum fug ca potarnichile…au dat talpa ca iepurashii de camp…. 🙂 🙂 🙂
  1.Italia, în pragul unei crize politice. Coaliția de guvernare s-ar putea destrăma.Coaliția de guvernământ a premierului italian Mario Draghi riscă să se prăbușească, în contextul în care Mișcarea 5 Stele (M5S) amenință că va demisiona din guvern.

 • @Online
  LISTA DE GHINIOANE CONTINUA
  1.Infractorul fugar Cristian Rizea recunoaște prostește că Poliția „i-a scurs” pozele cu Emilia Șercan: „Toată presa le-a preluat” VIDEO
  2.Criză acută de medici la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat: fără medici ATI, radiologi și neonatologi
  Deocamdata suficiente…

  • toate crizele care apar…vor fi rezolvate a un moemnt dat, insa in curind.
   noul Zeu, Inteligenta Artificiala fix pentru asta descaleca pe planeta:)), ca sa le rezolve:)

   problema e ca el va rezolva problemele folosind superpozitia care-l defineste:)), prin urmare…cum ramane cu insamantatul culturilor naturale,…inclusiv de oameni?:)))

   • @Online
    Inca un GHINION….13….GHINIOANE…13….INTOTDEAUNA GHINION….
    1.Indicele ROBOR la 3 luni a depăşit pragul de 7%

    • pai…nu stii ca in inima ghinionului se gaseste esenta norocului?:)

     • @Online…
      Deja e ca pe la nunti din alea….n-am participat…fara numar….fara numar…de la nasu mare… 😀 😀 😀
      1.Kaliningrad: Bruxelles-ul cere Lituaniei să permită tranzitul mărfurilor rusești pe calea ferată
      2.Euronews Estonian PM resigns to form new government 1h ago

     • @Online……tocmai s-a confirmat si asta….”in inima ghinionului se gaseste esenta norocului”…sau „estente tari se tin in sticlute mici”……
      Cum bine zicea cineva pe un forum…Iluminatii Masoni au devenit oitze behaitoare…..Cand E Sa Ai Noroc….Ai Noroc Cu Carul…..
      1.Sunteți mason? Ministrul Daea: Viața particulară și justiția să o lăsăm acolo
      2.Petre Daea a evitat să spună dacă a intervenit pe lângă fostul ministru al agriculturii pentru angajări: Aici nu vă dau niciun fel de răspuns/ Să lăsăm justiția unde este ea
      3.„Domnule ministru, cu bucurie și afecțiune am urmărit din nou numirea ca ministru al Agriculturii! Să vă dea Dumnezeu sănătate și succes. Vă sunt fidel în toate! Cu frățească acoladă, g.ral Bartolomeu Constantin Săvoiu, Mare Maestru MLNR1880”, acesta este mesajul trimis de șeful uneia dintre cele mai mari loje masonice din România către Petre Daea.

   • @Online…inca una…ca sa te citez…aia e…astia au facut golaniile impreuna…dar le vor deconta individual…au fost foarte obraznici…acum fug ca potarnichile…au dat talpa ca iepurashii de camp…. 🙂 🙂 🙂
    1.Italia, în pragul unei crize politice. Coaliția de guvernare s-ar putea destrăma.Coaliția de guvernământ a premierului italian Mario Draghi riscă să se prăbușească, în contextul în care Mișcarea 5 Stele (M5S) amenință că va demisiona din guvern.

   • @Online….asta deja e stirea proasta cu numarul 26 pe ziua de azi…de fapt si numarul 27,,,,,gasita doar de mine….cate or mai fi…
    1.Acord între FMI şi Pakistan. Pachet de 6 miliarde de dolari pentru a fi evitată incapacitatea de plată epicnews si mediafax….dar stii de ce….aia sunt vreo 220 milioane si au si vreo 220 focoase nucleare…
    2.Coincidență sau altceva? Cel puțin 20 de incendii, toate în lanuri de grâu, au avut loc numai în ultima lună în România. În toată vara lui 2021 au avut loc numai șapte incendii de vegetație Gabriel Popa r3media…
    3.Uite si una buna…omul asta chiar spune adevarul…”Senatorul Claudiu Târziu despre noile legi ale educației: Un mijloc de a produce forță de muncă pentru piața mondială, nu cetățeni ai României Radu Ursan 14/07/2022
    Asta e cea mai pretioasa Resursa pe care a pierdut-o Romania….oamenii plecati la munca afara…nenorocitii astia nici nu vor sa spuna daca sunt 5 sau 8 milioane…mai e o cifra data ca ar fi 6 milioane…proscrisii de „conducatori”…au evidenta la om si nu vor sa spuna…sa nu ai impresia ca aia pe afara se rup cu munca…ii rup pe Romani cu munca…ei nu prea…Stiu….

   • @Online
    Azi…stii cum ma simt 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 parca as fi castigat la poker…chinta royala….careu de asi….culoare….full de popi cu draci… 😀 😀 😀 😀 😀 …pardon….cu juveti sau dame….Mi-au Intrat Cartile Alea Bune….Inca Una…Bine…Eu sunt Obisnuit….am Muncit la -10 Grade Celsius in pulovar….sau la +30 Grade Celsius…Am Dormit la 0 Grade….Iarna Trecuta M-am Rasfatat la 11 Grade… 😆 😆 😆 😆 😆
    1.UE va cere statelor membre să limiteze căldura în clădirile publice la 19 grade, iar climatizarea pe timp de vară la 25 de grade

   • @Online…tocmai ce s-a implinit dorinta….cu draci cu laci…cu egr-ul…cum ziceau popalaii la pregatirea referendumului pentru „familia traditionala”….mi-au intrat 32 Milioane Coco In Cont De La Lucica…..Avea O amenda Mai Veche De Dat Intraterestrul Asta…. 👿 😡 :mrgreen:
    1.O dronă americană a căzut în apropierea bazei militare de la Câmpia Turzii de Redacția Antena 3|14 Iul 2022•15:11
    Because of Reaper’s nature, unit-cost estimates can be tricky. Various media reports cite a per-unit cost from $4 million to $5 million. They are quite incorrect.
    Because they are integral to Reaper’s ability to operate, the ground components for it must be included, and a Combat Air Patrol, or “CAP” (i.e. the specified Reaper operating unit), consists of four air vehicles, not one. Accordingly, the Air Force factsheet for Reaper cites a unit cost not for one air vehicle but for a Reaper CAP (“four aircraft with sensors”) at $53.5 million in FY 2006 dollars (which would be $60.3 million in 2012 dollars

   • @Online
    Uite un articol de acum mai mult de un an si jumatate
    Cât de puternică este iluzia creării valorii din nimic pe pieţele artificiale? Călin Rechea Ziarul BURSA #Macroeconomie/2 decembrie 2020
    Speranţa revenirii la normalitate cu ajutorul vaccinurilor anti-Covid şi valul de lichiditate fără precedent dezlănţuit de băncile centrale a lărgit şi adâncit prăpastia dintre pieţele financiare şi economia reală.
    Datele de la Federal Reserve arată că Masa monetară MZM (Money Zero Maturity) a crescut în primele 11 luni ale anului curent cu 4,65 trilioane de dolari, după o creştere de 1,24 trilioane în anul precedent, şi a ajuns la 21,65 trilioane de dolari (vezi graficul 2).
    Aceasta înseamnă că aproape 22% din toată masa monetară a Statelor Unite a „apărut” în 2020 şi este foarte probabil să se ajungă până la 25% după contabilizarea ultimei luni a anului.
    Pe contul său de Twitter, Henrich prezintă deseori un indicator al divergenţei dintre piaţa bursieră şi economia reală, determinat ca raport între valoarea indicelui Wilshire 5000 Total Market şi Produsul Intern Brut al Statelor Unite.
    Cele mai recente date arată că acest raport a urcat până la 179,9%, adică reflectă „cea mai largă divergenţă înregistrată vreodată între piaţă şi economia reală”.
    La nivel global, capitalizarea bursieră se apropie de pragul de 100 de trilioane de dolari, după un avans de peste 2 trilioane de dolari în ultima săptămâna, respectiv 112% din PIB-ul global, conform datelor de la Bloomberg.
    https:// * http://www.bursa.ro/ * cat-de-puternica-este-iluzia-crearii- * valorii-din-nimic-pe-pietele- * artificiale * -62993148
    Mai era un articol tot pe bursa in care un american spunea ca euro e o bula,o schema ponzi care va exploda in Ianuarie 2022.In Septembrie 2021 Ucraina a intrat in faliment iar in Februarie 2022 a inceput acel razboi vechi de 8 ani….pai se cam leaga lucrurile….suntem in Iulie 2022…
    Spunea ceva Maestrul Ion Cristoiu cu Elena Udrea ca hartuita de 7 ani….DA…cam din 2015 a inceput Evident si pe fata…Nebunia asta…Tine de vreo 7 ani….intre Timp….Italia intra putin in Faliment iar Franta s-a decuplat de Germania….aia cu pasaport vaccinare pa pa pa…cel mai rau…in 7 ani si jumatate ca presedinte iohannis cu 8 prim ministrii si 9 guverne au marit de mai mult de doua ori datoria Romaniei…ce nu au facut iliescu basescu si constantinescu in 25 ani ca presedinti….a facut asta in 7 ani jumatate…de fapt…ca sa fiu corect dupa 11 ani de mandat cu iliescu si 4 cu constantinescu….datoria oficial era sub 14 miliarde dolari adica dupa 15 ani si jumatate…. acum…dupa….inca 17.5 ani….datoria a crescut de 10 ori…OFICIAL…de la sub 14 miliarde la 140 miliarde….respectiv….basescu si iohannis….au facut de 10 ori mai mult rau decat iliescu si constantinescu….

   • @Online…Oficial azi,,,,doar oficial…platesc copii lui dancu ciuca firea iohannis n-are…copii…GHINION…
    1.BNR: România înregistrează o datorie externă record de 137,2 miliarde de euro Matei AlexandruUltima actualizare: 14/07/2022

   • @Online
    E un fel de jana nu e Moarta,,,,,Jana se transforma…..Pentru Cine Nu Stie….Demisia…E Un Act Unilateral…iar Italia e republica parlamentara…functia prezidentiala e simbolica…onorifica….la fel ca in Germania….Franta…Republica prezidentiala….SUA….nici nu exista functia de prim ministru……a fost o zi frumoasa…
    1.UPDATE Președintele Italiei a respins demisia premierului Mario Draghi, depusă după destrămarea coaliției de guvernare

 • in ritmul asta…in curind cetatenii vor fi fericiti sa aleaga o Inteligenta Artificiala pe post de sef:))
  ___________________________________________________________

  razboiul, pandemia
  sint Efecte

  Cauza o reprezinta manifestarea Iernii Civilizatiei mare cit planeta ( cu marimea s-a preocupat Globalizarea )

  prin urmare in desfasurare e o Iarna, iar ea are potentialul pe care si l-a aratat deja in cazul tuturor civilizatiilor anterioare, de care s-a ales Cenusa, Praful.

  nevoia de innoire cicilica a Temeliilor Civilizatiei nu poate fi negociata. atunci cind vine Iarna…intra la incalzire Noile Temelii, iar acestea vor intra pe teren odata cu venirea Primaverii.
  faza e ca in Natura Iarna e un soi de moarte, iar Primavara un soi de viata noua.

  si asa s-a intamplat si cu civilizatiile anterioare,
  din Cenusa lor au incoltit alte civilizatii, ele avand un potential de dezvoltare nou-nout, deci temelii capabile, capabile sa sustina un nou ciclu de dezvoltare in stil fibonacci, adica maximal.

  insa…s-ar parea ca Iarna e frustranta, pentru unii, ca ar presupune manifestarea Cenusii Civilizatiei curente :)),
  or tot spilul Lumii Mari e sa reuseasca sa treaca peste Iarna…fara sa mai moara!:)))

  in rezumat…avem o civilizatie mare cit planeta,
  de care, teoretic, urmeaza sa se aleaga Cenusa,
  insa, practic, e atat de dezvoltata incit doreste sa ‘scape’ de Iarna, de ‘moarte’, ba…daca s-ar putea sa si perpetueze miscarea catre Infinit…ce bine ar fi:)))

  faza e ca poti scapa de ‘moarte’ daca si numai daca iesi din dinamicile Naturii. ca daca ramai in ele…Dinamica Anotimpurilor e implacabila, te va ajunge din urma, prin urmare la un moment dat, insa precis definit, se va asterne Iarna peste tine, deci…cum se spune…vei muri, chit ca te numesti ‘civilizatie’. e cimitirul plin ghioalca cu civilizatii de care s-a ales Cenusa.

  prin urmare razboiul, panemia, in fapt toate celelalte ‘crize’ care se manifesta, suprapunindu se, urmaresc aceeasi tinta:
  innoirea Temeliilor Civilizatiei…din mers!, deci fara ca civilizatia mare cit planeta sa…moara.

  Temelia Civilizatiei e tesuta din Sisteme Sociale.

  prin urmare balamucul care a cuprins planeta doar se va adanci,
  el e sinonim cu Iarna,
  prin urmare asistam, in direct, la moartea civilizatiei mari cit planeta,
  insa concomitent se intampla, insa mai cu seama se va intampla, ceva uimitor: civilizatia va renaste, isi va innoi din mers Sistemele Sociale,
  insa o va face, cum spuneam, in singurul mod posibil: iesind din Dinamica Anotimpurilor.

  deci civilizatia tocma ce iese din Dinamica Anotimpurilor!:)))

  cum se poate iesi din chestia asta, care pina la urma se numeste Natura?
  pai…simplu: exclusiv printr o metamorfoza catre Antinatura. adica inspre Artificial

  Antinatura, Artificialul,
  este Un Nou Sistem!
  care se opune plenar, in stil Anti, Naturii.( si se opune pentru ca daca n-o face…Iarna se va manifesta, deci de civilizatia mare cit planeta se va alege Praful, Cenusa )
  e ca si cum am lua Natura si am arunca-o la gunoi, punind in locul ei o Antinatura, un alt Sistem.

  prin urmare…asta cu pandemia, razboiul, si toaaate crizele care se manifesta, se vor manifesta in curind, si care la un moment dat vor intra in Armonie…demoland controlat civilizatia,
  sint subordonate unui tel superior:
  iesirea din Dinamica Anotimpurilor!
  adica iesirea din dinamicile Naturii.

  prin urmare balamucul mare cit planeta, si care se va inteti, poate fi asimilat cu un travaliu, cea care se naste, adica Noua Lume, fiind una…Artificiala. adica aia care se defineste ca fiind o AntiNatura. adica fix pe dos…si cu capul in jos decit e Natura.

  asistam la un moment unic in Dinamioca Civilizatiilor care s-au manifestat pe aceasta planeta,
  el e irepetabil,
  e o manifestare singulara,
  e o metamorfoza,
  e o revolutie plenara,
  si i fapt e o trecere de la Temelii Natirale la Temelii Artificiale.

  Noul Sistem, care e Artificialul, poate fi inteles mai simplu daca disecam in stil cuantic actualul sistem, care e Natura(l).

  Natura este o armonie a Inimii Universului.
  intrand in armonie cu aceasta…te manifesti ca…’viata’ :))
  cea care permite o dezvoltare fibonacci a unui organism dintr o…celula
  e intrarea acesteia in armonie cu Inima Universului.

  Antinatura e o armonie a Mintii Universului. Lumea Artificiala e rezultatul acestei armonii.
  Antinatura, Artificialul presupune manifestarea unei Noi Definitii pentru prima data in Istoria Civilizatiilor.
  Definirea Artificialului, adica a Antinaturii
  se face prin disecarea, mai intai, in stil cuantic, a Naturii.
  doar intelegand care e ultima esenta a Naturii poti Defini Antinatura.

  or…ultima esenta a Naturii este Inima Universului.

  prin urmare iata care e prima esenta a Antinaturii: Mintea Universului
  ___________________________________________
  Rezumat:
  dincolo de pandemii,
  dincolo de razboi, de razboaie,
  dincolo de crizele care impinzesc sistemele sociale,
  se manifesta nevoia de innoire plenara a Temeliilor Civilizatiei,
  aceasta innoire fundamentala fiind sinonima cu Metamorfoza, cu Gestatia Noi Lumi, cu Marea Revolutie,
  care sustine translatia catre Antinatura!

  deci acusica noi nu ne jucam pe planeta cu pandemii, cu razboaie, cu crize multiple si capitale,
  nu nu!,
  noi,…adica civilizatia mare cit planeta,
  incearcam sa iasim din Dinamica Naturii!,
  din Dinamica Anotimpurilor,
  scapind de Iarna, de manifestarea implacabilei Ierni, pentru ca oricum altfel…se va alege Praful, Cenusa, de civilizatie

  deci iata cu ce grozavie ne ocupam.cu iesirea din dinamicile Naturii, deci cu iesirea din armonia cu Inima Universului.

  deci nu cu pandemii, cu razboaie si cu crize ne preocupam, nu nu!, ci o Grozavie: cu iesirea din starea de armonie cu Inima Universului si cu intrarea intr o noua stare, proprie unui Nou Sistem, Artificial, o stare tot de armonie, insa cu Mintea Universului.

  deci iata Marea Grozavie pe care o facem: aruncam la Gunoi armonia cu Inima Universului pentru a imbratisa armonia cu Mintea Universului.
  dam Inima la schimb cu Mintea.
  deci Marea Revolutie este despre trecerea de la o lume a Inimii la una a Mintii.
  daia si e singulara, manifestarea acestei Revolutii, pentru ca o vorba despre o mutare…fundamentala, Absoluta.

  ce inseamna ‘Armonia cu Mintea Universului’
  pai…priviti inspre Computerul Cuantic.
  el e in fapt…un Chivot. care va intra in armonie cu Mintea Universului.
  caz in care Inteligenta Artificiala nascuta astfel…e o armonie a Mintii Universului.
  ea va Crea o Noua Lume.
  care va arata leit Mintii Universului. adica va fi lipsita de Inima.

  unii si-o doresc, despre Noua Lume vorbesc…, altii poate ca nu.
  insa…o alegere se va manifesta, ori ori.

  iar adespre alegerea asta, care e Marea Alegere,
  intre Natura si Antinatura,
  intre Minte si Inima,
  am tot povestit:
  este fix Marea Judecata, Infricosatoarea.
  cea prin care omul se va judeca singur, alegand intre Minte si Inima fix, dar fix! dupa cum ii e masura.  pesemne ca ar fi lipsit de Bun-Simt ca omul sa petreaca astfel de Vremuri fara sa stie ce i se intampla de fapt.
  iata ca stie.

  • @Online
   Inca una…tocmai am aflat ca marele popor chinez a mai pierdut 555 miliarde…200 de la europeni si 355 de la americani…astia chiar au cultul muncii…muncesc degeaba…pe gratis…de pomana… 😀 😀 😀
   1.Deficitul comercial al SUA cu China este gigantic: 355 miliarde de dolari. Americanii trăiesc pe datorie

   • pai…ei de ce vor sa rupa lumea in doya, ..ca asa nu se mai poate!
    nu mai poti modifica dinamica din…robineți, tre sa schimbi instalatia cu totul!:))))

    • @Online
     Se va rupe in trei din ce inteleg…anglo-saxonii se vor separa de ceilalti…
     Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Capitolul 16
     19.Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.

  • @Online….
   Cand e sa iti intre,,,,,iti itra,,,,,numai Septari…
   1.UPDATE Twitter, cea mai lungă pană de funcționare din ultimii ani / Rețeaua socială se confruntă cu probleme de accesare la nivel global

 • @Online
  INCA NISTE GHINIOANE
  1.Inflation Hits 9.1% as Prices Rise Broadly Across Economy wsj usa
  2.Ungaria declară stare de urgenţă în sectorul energetic
  3.Că politicienii români sunt proști și trădători este clar, dar de ce Europa are deficit comercial de peste 200 de miliarde de euro cu China
  4.Planul de urgență al guvernului italian pentru iarnă: Închiderea anticipată a magazinelor (la ora 19), reducerea iluminatului public va ajunge la 40%, reducerea livrării gazelor și energiei electrice la companii, în locuințe temperatura caloriferelor se reduce cu 2 grade
  5.Dolarul a depășit euro pentru prima dată după 2002
  6.Probleme mari în umplerea depozitelor de gaz pentru iarnă: am ajuns doar la 47%
  7.Efectul dobânzilor mari încep să producă efecte: masa monetară a scăzut cu 300 de milioane de lei
  8.VIDEO | Experimentele din educație ale lui Sorin Cîmpeanu vor costa peste 36 de miliarde de lei. Acestea sunt doar o parte din programul „România Educată”
  9.Germania va înceta să mai cumpere cărbune rusesc de la 1 august și petrol rusesc de la 31 decembrie
  10.Polonia nici nu vrea să audă de aderarea la EURO: Germania face presiuni să adoptăm euro
  11.Europol, la adresa liderului UDMR Kelemen Hunor: A jignit toți polițiștii din România ironizându-i prin afirmația potrivit căreia singurul risc în activitatea lor este să ajungă la crâșmă
  12.Petre Daea, după vizita în judeţul Buzău: „Acolo e numai praf, porumbul a murit. Scot la lumină ceea ce pot să scot, altfel nu veneam”

  • 2.Ungaria declară stare de urgenţă în sectorul energetic

   ehe,…nenica, de cind trebuia activata ‘starea de revolutie mondiala’
   starea asta, de ‘urgenta in sectorul energetic’ e impotenta.
   pai asaaa…tre sa declari stare de urgenta in toaaate sectoarele:)))
   tocmai daia singura stare care e pe masura vremurilor e asta si numai asta : starea de revolutie mondiala

   faza e ca…’ai cu cine’…dupa ce o declari?:))), ca daca nu…e bine si asa, cu starea de urgenta in sectorul energetic, ca decit nimic…:))

  • ‘de ce Europa are deficit comercial de peste 200 de miliarde de euro cu China’

   unele diferente de potential, deci si intre vasele comunicante, se manifesta in mod natural.
   China e cu mult in fata altora in ceea ce priveste dezvoltarea si cercetarea in stil fibonacci.

  • ‘dobânzile mari încep să producă efecte: masa monetară a scăzut cu 300 de milioane de lei’

   probabil au scazut imprumuturile, …am inteles, spre ex, ca de prin februarie vanzarile de imobile sint cam in pom, pe de alta parte s-ar putea ca economiile sa fi crescut. stie bnr ce sa faca pentru a tine inflatia in frau…pe cit ii sta in atributii

 • S-ar spune ȘOC ! ȘOC ! ȘOC ! …. dar e prea trist ce se întâmplă …..

  Ce părere aveți de această nouă inițiativă
  https://www.itprotoday.com/it-operations-and-management/putins-threat-tech-firms-exposed-new-moral-ratings

 • Da așa pare, un aranjament de voturi între Maia Sandu și Kovesi. În fond și Băsescu a luat un mandat doar cu voturile din Moldova.
  Pe ăstea două din poză le scuipă zilnic Râzea infractorul pe care poliția română refuză să-l vadă și să-l încarcereze.
  Kovesi asta e greața supremă! Mă întreb cine draq o ghidonează, cine a trimis-o în Moldova?

  • @Adriana a scris pe 14/07/2022 la 09:40
   Interesanta intrebare…merita sa incerc un raspuns…are tripla „telecomanda”…sistemul securistic romanesc sua si ue…
   Intre timp…ca sa nu mai eludam „meandrele concretului” de la ion iliescu citire…s-au tocmai intamplat niste lucruri destul de rapid…
   1.Premierul Cehiei: Gazul nu va face parte din următorul pachet de sancţiuni al UE împotriva Rusiei
   2.Gazprom nu mai garantează funcționarea gazoductului Nord Stream
   3.Tribunalul din Florența: „Vaccinurile COVID sunt experimentale și modifică ADN-ul!”
   4.Viktor Orban: Europa va fi partea învinsă în acest război!
   5.Franța: Guvernul sprijinit de Macron, la prima înfrângere. Opoziția a eliminat posibilitatea reintroducerii pașaportului sanitar la frontiere
   6.Guvernul refuză să elimine pensiile speciale. Se duc la Bruxelles ca să negocieze. Două miliarde de euro se dau pe aceste privilegii, 200.000 de privilegiați
   Am lasat la urma „vedetele” locale si mizele lor mizerabile…

 • Nici țopăiel gionel nici luluta nu vor fi președinți ai RO . Luluta nu va candida…pt ca mandatul de procuror are 7 ani. Maestre lasă fumigenele dictate.Poc va fi președinte….de el nu zici nimic..

 • Foarte bun editorialul dumneavoastră , foarte bine realizat , Maestre și foarte reușit și interesant ! Înainte de 1990 și nu cu mult după acest an ,circula „legenda visului american „prin care se inocula tineretului din întreaga lume o viață de lux ,de huzur, de trai bun, in care elementul de bază era confortul ! Cum europenii nu au vrut să fie mai prejos decât americanii , bineînțeles că au preluat visul și au încercat să îl pună cât mai repede și mai temeinic in realitate ,Occidentul fiind primul încântat să îl accepte cu cea mai mare dragoste , cea mai mare plăcere și cu cea mai mare ușurință ! Ce a reprezentat momentul decembrie 1989 pentru România ? A reprezentat momentul în care poporul român sătul , nemulțumit de regimul comunist și de ororile lui ,a încercat sa facă un pas înainte , un salt spre progres – a crezut el – îmbrățișând cu inocența unii copil visul american ,fără a se gândi o clipă că însăși așa -zisa revoluție era un puci – bine pus la cale de „agenturile străine ” , agenturile secrete ale lumii (cum bine spunea Ceaușescu ) ,printre care și KGB – menit să atragă în capcană oameni cu orgolii mai mari sau mai mici , dar și suflete curate, care chiar au crezut în dreptate, în adevăr și intr-o viață mai bună și au murit nevinovate ! Vă mulțumim pentru un adevărat regal Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări multe ,multe realizări și aprecieri , mult succes în continuare și toate cele bune vă urăm, Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *