Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Comunicat de presă. Invit toate partidele nepătate şi care aşează țara înaintea propriilor interese la alianţă!

16 iunie 2020

Comunicat de presă

Invit toate partidele nepătate şi care aşează țara înaintea propriilor interese la alianţă!

Partidele vechi şi mari fac alianţe pentru a-şi creşte puterea!

În felul acesta ne vor domina în continuare. În felul acesta noi, ceilalți, nu vom avea șansa de a face lucruri bune pentru poporul român, pentru că ei ne vor opri. În felul acesta, vor polariza votul prinzându-ne iar în lupta lor între răul mai mare şi răul mai mic.

Ce facem ca să opunem rezistență?! NE UNIM!

Unirea este răspunsul! Suntem cu toții români, copii ai aceluiași popor. Dezbinarea nu își are rostul între noi. Orgoliile au făcut mult rău României și oamenilor săi. A venit vremea să promovăm altceva: dragostea, grija și respectul față de oameni! Încrederea și înțelegerea!

Un RESTART de amploare nu poate fi dat însă doar de o singură formațiune politică aflată la început de drum! De aceea, invit toate partidele care doresc cu adevărat să se implice în reformarea țării să vină alături de RE:START ROMÂNIA într-o alianță a celor noi, a celor care s-au săturat de hegemonia celor vechi, a celor care nu mai acceptă sacrificiul interesului general. Doar împreună putem face ca lucrurile să se întâmple! Doar împreună putem reprezenta o forță!

Dacă „cei vechi” nu pot fi un exemplu de patriotism şi înțelepciune, să fim noi, „cei noi”!

De aceea, Partidul RE:START ROMÂNIA invită toate partidele nepătate, care așază țara înaintea propriilor interese, să vină alături de noi! 2020 este anul când vom intra în Parlament şi vom începe să reprezentăm românii cu adevărat!

Ramona Ioana Bruynseels
Președinte RE:START ROMÂNIA


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *