Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Confruntarea gigantică dintre legende

Vă rog frumos să fiți pregătiți de luptă.
Am auzit de confruntarea de idei, de lupta dintre tendințe, de disputa dintre sportivi și așa mai departe.

Vă mărturisesc faptul că nu am auzit de o înfruntare a legendelor. Dar ea a avut loc în realitate și așa a apărut și titlul rândurilor de față.
Doi dintre cei mai talentați fotbaliști români din toate timpurile, pentru unii comentatori sportivi unde mă înscriu și eu, ei sunt chiar în fruntea topului, Gheorghe Hagi și Adrian Mutu s-au confruntat în mod direct.

După ce ani de zile au fost colegi de echipă națională, poza alăturată este dovada palpabilă a acestei realități, Hagi și Mutu, în fotografie în centrul rândului de jos, au ajuns și acum adversari. De data asta în calitate de antrenori principali la actualele echipe de club.

FC U Craiova a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 1-1 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal care a opus echipele antrenate de golgheterii all-time ai echipei naţionale, Adrian Mutu, respectiv Gheorghe Hagi.
„Noi suntem antrenori, reprezentăm două cluburi. V-am promis că va fi un meci foarte bun. Cred că ambele formații au contribuit la acest lucru, au încercat să domine jocul. Mă bucur pentru băieți, mai ales că au revenit după 0-1 în fața unei echipe cu galerie, cu tradiție, cu orgoliu. Am jucat până în ultimul minut și a venit golul”, a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă ce a avut loc după terminarea partidei.

Ce vedem noi dacă privim clasamentul după confruntarea legendelor ?
FCU Craiova ajunge la 8 puncte și ocupă locul 10 în Liga 1. De cealaltă parte, Farul se menține în zona play-off-ului. Are 12 puncte, un singur eșec și doar două goluri încasate în primele 7 runde.
Personal îi prețuiesc mult pe amândoi, chiar dacă Adrian Mutu are înscrise în biografia sa câteva pagini penibile. Dacă nu ar fi cifrele care să îi despartă la finalul campionatului, după mine dorința cea mai mare este ca ei să devină campioni.

Un precedent există. La Jocurile Olimpice din Japonia, au fost atribuite două medalii de aur la proba masculină de săritură în înălțime. Numele lor sunt Mutaz Essa Barshim (Qatar) și Gianmarco Tamberi (Italia). Mai rar așa spectacol!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *