România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Congresul P. C. Chinez – un moment de care depinde soarta lumii

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „Congresul P. C. Chinez – un moment de care depinde soarta lumii”

 • Strict pe chestiunea chineză (fără filosofii amorfe):
  Oficial nu a existat niciodată limită de putere pentru șeful PCC. În impresionanta lui înțelepciune, Deng Xiaoping (urmașul lui Mao) a jucat discret, ținănd puterea FĂRĂ a fi, oficial, președinte sau premier (păstrase doar șefia vitală a armatei, CMC).
  Prin voința sa, a stabilit ca liderii viitori să aibă max. 2 mandate, ba i-a și numit, în avans, pe Jiang Zemin și Hu Jintao ca succesori alternativi.
  E impresionant cum și după moartea lui voința i-a fost respectată. Jiang și Hu au exercitat cuminți legatul testamentar, până la venirea lui Xi. Acesta a dat semne că vrea concentrarea puterii când s-a numit pe el însuși și la conducerea armatei (în Comisia Militară Centrală, ce prin tradiția Deng NU trebuia să fie la președinte).
  Atunci a fost cotitura, nu acum la Congres.
  I s-a opus doar fostul președinte Jiang Zemin, fost secretar Shanghai (unde e cantonată astfel și opoziția). Acum se înțelege carantina militară maximă pusă pe Shanghai (DUPĂ trecerea așa-zisei „pandemii” – adică anul acesta). Orice nucleu opozant din Shanghai a fost anulat, nimeni nu a putut fugi / protesta.
  La Congres va fi formalitate, Xi a dat deja lovitură internă „de palat” în trepte, pe parcursul ultimilor 2 ani („virusul” i-a servit la perfecție).

  • @Hayde a scris pe 16/10/2022 la 14:38
   Strict la Subiect
   Comunismul din China nu e mai vechi ca cel din Romania,ce ironie…se poate intelege,spui de Shanghai,aia e partea dezvoltata a Chinei,toata economia Chinei se bazeaza pe exporturi,sectorul lor imobiliar si probabil financiar e deja prabusit,mai e ceva, din 2018 Trade War,asta cu formalitatile de la congrese o stim si noi,si actualele congrese tot formalitati sunt,doar ca ei de vreo 4 daca nu 5 ani si-au prabusit o „clasa de mijloc” care aparuse iar cresterea lor economica tocmai pe asta se baza,si la chinezi,”partidul e in toate”,poti vedea asta daca ai interactionat cu ei,unde se ajunge,aveti multe exemple in istorie,actuala conducere a Chinei va ramane probabil la putere dar economic,social,financiar, urmeaza militar si politic,lucrurile o vor lua la vale,nu comparati China cu ce e in Coreea de Nord,acolo e „ermetic” si nici macar acolo complet,au niste fabrici cu cei din Coreea de Sud…adica fabrici in Nord,unde muncesc nord-coreeni dar produc sau exporta in sud.
   Toate Bune!!!

   • Subscriu.
    Xi procedează astfel de nevoie.
    Erau două opțiuni – problemele economice și emanciparea mogulilor „de coastă” (Shanghai vârf) să aducă o accelerată disoluție a autorității PCC (iar pe termen lung chiar a Chinei), sau să se „strângă șurubul”, sacrificând o parte a sistemului capitalist (unul din cele 2 paralele Deng) pentru a păstra autoritatea.
    Era clar de la Evergrande că Xi va strânge șurubul.
    L-a strâns.

 • mai inainte de a vorbi despre ‘soarta’…spre ex a lumii, se cade a vorbi despre ‘soarta’. vedem care e treaba cu ea si abia dupaia putem vorbi, oarecum lamuriti, despre ‘soarta’…a ceva, pre ex a lumii.

  ‘soarta’ nu e o necunoscuta, ci ceva clar-cristal.
  ea e scrisa cu dorintele oamenilor si e scria in mod absolut,…n ai cum s-o modifici…altfel decit manifestand dorinte.

 • soarta lumii nu depinde de congresul pcc, ci de ce scrie in Istoria Viitorului.
  Istoria Viitorului e scrisa cu dorintele oamenilor.

  soarta lumii depinde de dorintele oamenilor, iar acestea se implinesc spre ex prin stari de fapt nascute ca urmare a unui congres al pcc.

  congresul pcc e un efect, …nu de el depinde soarta lumii.
  de dorintele oamenilor,
  aia de azi, de ieri, de alta data,
  depinde soarta lumii.

  soarta lumii o gradinaresti gradinarind dorinte.
  e valabil si in cazul unei tari, insa si in cazul indivizilor, ca de aici porneste totul, de fapt.

  • tot stind si privind spre dorintele oamenilor,
   de azi, de ieri, de altadata,
   intre acestea se iteste una, mai cu mot,
   iar ea e ‘nemurirea’.

   in Univers toate dorintele se implinesc, unele in ‘timpul lui Planck’, altele peste mii si alte mii de ani.
   unele dorinte au nevoie de mai multe cicluri ale anotimpurilor pentru a se implinii.

   Nemurirea, fiind o dorinta iesita din rinduiala Naturii, are nevoie de chiar Ciclul Anotimpurilor ( care infasoara toate celelalte cicluri ale anotimpurilor )
   Nemurirea se manifesta atunci cind Artificializarea se manifesta.

   in Istoria Viitorului, scrisa cu dorintele oamenilor, cea care a ramas neimplinita si are cele mai multe pagini scrise e Nemurirea.

   soarta lumii,
   adica ‘ce scrie in Istoria Viitorului’, istorie scrisa cu dorintele oamenilor,
   e definita, azi, de aceasta dorinta ultradeosebita, si care se implineste in conditii asisderea: Nemurirea

   manifestarea Nemuririi presupune manifestarea Artificializarii.

   congresul pcc e despre cum lumea isi implineste soarta, care e Artificializarea.
   congresul pcc e despre o ridicare pe un nivel superior a Artificializarii dinamicilor Civilizatiei, si cu ea cu tot a omului…acesteia.

   • atata vreme cit omul foloseste doar o aripa a Istoriei,
    Istoria Trecutului,
    fiind absolut neinteresat de Istoria Viitorului,
    care si ea e scrisa si care defineste practic ceea ce se cheama ‘soarta’,
    pesemne ca mare lucru nu va pricepe din Procesul asimilat cu ‘Alfa este SI Omega’, Inceputul este SI Sfarsitul, Efectul este SI Cauza.

    insa Istoria Viitorului, care e scrisa cu dorintele oamenilor… de cind e omul pe planeta asta si pina nu va mai fi, e scrisa in mod absolut.
    ea Istoria Viitorului, este ceea ce se numeste Soarta.
    ti e sortit ce ti ai dorit.
    ( ce i drept, ti e sortit in mod absolut ceva ce ti ai dorit in mod relativ, pentru ca in Univers dorintele se implinesc in mod absolut, chiar daca au fost manifestate in mod relativ, iar asta pentru ca Universul implineste dorinte in mod plenar )

    cita vreme nu veti intelege ca Istoria Viitorului o scrieti singuri, implinirea dorintelor scrise acolo definind Realitatea, nu veti pricep ca Radacina e Dinamica Dorintelor, caz in care nu veti gradinari dorinte, mai inainte de orice altceva.

    Inteleptii acestui neam au gradinarit dorinte legandu le ombilical de datini, traditii si obiceiuri, acestea fiind, la rindul lor, legate ombilical de Dinamica Anotimpurilor Naturii,
    de asta dorintele oamenilor erau pastrate in cuibul Naturii, nu lasate sa migreze catre cuibul Artificialului.
    asa si numai asa se gradinareste Pacea ( gradinarind Istoria Viitorului, caz in care realitatea devine un efect, nu o cauza )

  • @Online
   China a cerut cetățenilor săi să părăsească de urgență Ucraina.Xi Jimping, discurs de o oră și jumătate la al 20-lea congres al PCC ziare.com

   • cel mai capabil catalizator al Artificializarii este ‘accidentul nuclear’,…barim!

    probabilitatile sint de partea Istoriei Viitorului, adica de partea Artificializarii.

    prin urmare problema e…cum scapa lumea de un accident nuclear, nu cum sa se ntample unul,

    • @Online
     Uite un Subiect de actualitate
     „Dîncu Vasile, a declanșat o operațiune de mușamalizare în scandalul kerosenului de proastă calitate. 7 avioane MIG 21 s-au defectat. Sa descoperit șpan metalic în pompe, iar la 2 MIG 21 s-au colmatat drosele” Azi 16.10.2022 60m.ro
     Conform „WORLD AIR FORCES FlightGlobal” 2021 Romania avea MiG-21 17 adica la sfarsitul anului 2020 17 mig21,acum,puteti intreba cate mai sunt apte de zbor,(am zis apte de zbor,nu de lupta),5 sau 6 sau 7 sau maxim 8 din ce inteleg…
     Seara Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

   • lumea se misca dupa principii absolute,
    Dinamica Anotimpurilor, Dinamica Dorintelor, Dinamica Fibonacci ( cu ale ei aripi Daruirea Si Acumularea, sint Esente ale acestor principii.

    …daca lumea nici macar nu ia in seama ca Istoria Viitorului e scrisa si e scrisa de cind e omul pe planeta asta,…acu’ ce alceva sa zic, decit ca…
    aruncati la gunoi principiile pe care le folositi, ca nu fac doua parale.
    daca faceau, pai ce, nu ti ziceam io, tie, vali ?! 🙂
    acu daca nu fac…aia e.

    • @Online
     Decat o Pace stramba mai bine un Razboi Drept.
     Uite ce mai spune Xi…Xi Jinping la al 20-lea congres: Taiwanul e China azi
     Intre timp…si astea nu sunt coincidente…
     A.ÎPS Teodosie respinge vehement planul UE: Restricțiile de la curent și căldură tulbură firea oamenilor. Acestea sunt niște prevederi omenești, nu au temei logic 13.10.2022
     B.Incendiu puternic la mansarda sediului Arhiepiscopiei Tomisului din Constanța 15.10.2022 g4media
     Incendiu la o mănăstire pe stil vechi, din Agigea. Foc pus din răzbunare 20.10.2021
     Un incendiu devastator a izbucnit marți, 12 martie 2019, la Mănăstirea “Sfintii Ierarhi Nicolae si Bretanion” din localitatea 23 August, județul Constanța!
     Incendiu violent la o biserică din Constanța. Flăcările s-au extins la un bloc de locuințe 28 August 2022
     140 de persoane evacuate după o explozie într-un bloc din Capitală: 13 apartamente au fost afectate de deflagraţie ziare.com 16.10.2022
     ACUM…E BINE CAND LUCREZI IN ECHIPA…
     1.Cutremur..prea banal…in fiecare zi…http://www.infp.ro/
     În ziua de 16 Octombrie 2022 la ora 02:07:48 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 127km.
     Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 63km E de Brasov, 64km NE de Ploiesti, 117km N de Bucuresti, 128km V de Braila, 128km S de Bacau, 131km V de Galati, 137km NE de Pitesti, 177km E de Sibiu, 182km N de Ruse, 210km SV de Iasi.
     2.RAZBOI…pai E Razboi…mai multe feluri/specii/specialitati de Razboi…Clasic…Psihologic…Trade War…Biologic…Valutar…Cibernetic Etc
     3.Accident Nuclear…Aici Trebuie Cineva…Care Sa Cunoasca „Electronica Nucleara”…
     4.Un Asteroid…Un Meteorit…Asta DA…
     https: //www. jpl. nasa. gov/asteroid-watch/next-five-approaches
     Online…Nu Poti „Sa Lucrezi” Singur…E Munca De ECHIPA…
     Dimineata Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

     • ‘Taiwanul e China azi’

      cel mai important e ‘azi’.
      pesemne ca vom afla in curind ce inseamna asta.

     • e munca de echipa la chinezi, faza e ca din start echipa e proiectata ca un Intreg.

      mie mi se pare mai echilibrat 1 3, care pe linga 7 mai are si cele doua capete ale Dinamicii Fibonacci, adica ‘treimile’

      in dinamica unui neam e munca de priectare la nivel inalt:)), la chinezi ea se vede de la o posta…

   • 2 0 5, 2 5, 7,1

    uita te si tu cu ce lucreaza un partid… comunist! :)))
    nu vezi ce fel de rinduieli au la temelie?! :), …sint intr o alta poveste, despre care unii mai degraba habar n au ca exista
    chinezii folosesc altfel de principii in conducere. sint la alt nivel. au aruncat de mult la gunoi principiile expirate :))

    • @Online
     Sa iti explic ceva…in 2009-2010…erau 60.000 Ingineri care lucrau la zte in shenzhen…intre timp zte Nu Mai E…
     La huawei…si asta nu e reclama…lucrau aproape 200.000 Ingineri…doar ca si ei…au mari probleme acum…cu „5g”…
     Si-au mai luat „dauna totala” cu imobiliarele…jocuri pe bursa…fotovoltaice…eoliene…taiwan e china…congresele „Tov-ului”…le urmaream din 1980…congresul xi xii xiii xiiii…tezele partidului…materialism dialectic…din astea Stiu Si Eu…sa cuceresaca si sa bombardeze taiwan…Chiar Ma Distrez…Cutremurashe si pe acolo…E Mare…Fratele Cazut…
     Dimineata Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

     • gramezi de chinezi s-au instruit in marile universitati ale lumii, dupa care s au intors acasa la ei:))

      iar acum china vorbeste despre ‘economie autosuficienta’ :)))
      poate?
      io zic ca poate, pentru ca chinezii si au aratat, de a lungul anotimpurilor, maiestria, atunci cind s-au aplecat asupra acupuncturii…, e adanca faza cu chinezii…

     • chinezii sint talentati in mod nativ sa se miste, ce i drept in felul lor, pe Taramul Cuantic.
      or Vremurile astea sint despre acest ‘taram’…, deci ‘e vremea lor…’ si a altora ca ei, priceputi in mod nativ la dinamici proprii acestui Taram :))

     • 60.000,200.000…
      vorbim de china, deci astea sint fleacuri…

      inginerii chinezi si au adus la zi cunoasterea, in universitatile de prim rang ale lumii, dupa care si au amintit ca se pricep si la recunoastere…
      caz in care, de o vreme, chinezii se manifesta ca ‘inventatori’, sint capabili sa vina cu chestii noi pe piata. or asta era ceva cam greu de prevazut acum 80 de ani. insa era usor, daca citeai Istoria Viitorului

     • prolema…altora cu china e ca chinezii se manifesta ca inventatori. asta e problema.
      daca ‘se misca singura’…ce sa i mai faci, nenica?!

     • ii interzici accesul la tehnologii.
      cui?!:))), chinei de azi?:)))))
      pai… deja e capabila sa inventeze!
      pa!

      cam la fel e si cu rusii. o sa inventeze singuri ceva care sa rezolve problema.

      taierea accesului la tehnologii de top functioneaza exclusiv in cazul natiilor care au dovedit ca sint cam incapabile sa inventeze. in cazul alorlalte daca faci asta…de fapt le catalizezi!, nu le pedepsesti :)))

    • @Online
     Hai sa-ti mai spune Doua Lucruri…de Fapt Trei…Knowledge…Winsdom…
     1.Stiam din 2006…in China…copii sunt „triati” inca din gradinita in functie de IQ…iar cei mai inteligenti erau trimisi pe la universitati…
     2.Imi povestea un Coleg…la o expozitie…targ…work-shop…poftim de Telcomunicatii..IT&C…venisera chinezii cu aparate foto digitale performante…acum vreo 14 ani…si fotografiau si tablourile dupa pereti…Da…stiu sa copieze…acum citesc…”Diplomația lupilor de război. Noul stil al politicii externe a Chinei, impus de oamenii lui Xi Jinping” ziare.com…chiar ma apuca rasul…am cunoscut chinezi…am lucrat…am facut cursuri cu ei…am fost la interviuri pe la ei…”Lupi”…cu „mascutza lockdown si infometati in schenzen”…Imi pare rau pentru ei…adica pot „livra povestea asta”…dar nu tine…cand toata viatza ai stat „in lantz”…ai mentalitate de caine cel mult…sau de oaie…in „tarc”…daca ei au alocat resurse uriase….gigantice…sute de mii de Ingineri…au lucrat…si vezi ce s-a intamplat cu „5g-ul”…”scandal zte-licentze lte-qualcomm”…iti mai pot da detalii tehnice…un echipament e prevazut sa functioneze intr-un „domeniu al temperaturilor de functionare si al temperaturilor de stocare”…au adus in Romania…echipamente exterioare…”outdoor”…prevazute sa functioneze fara climatizare…si se „ambalau termic”…intr-o tara cu clima „temperat-continentala”…deja prea multe detalii tehnice…si te plictisesc cu ele…
     3.Steve Jobs: “It doesn’t make sense to hire smart people and tell them what to do. We hire smart people so they can tell us what to do.”
     Sper ca te-ai lamurit…
     Zi Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

     • io nu citesc. informatiile care imi sint necesare in ‘treaba mea’ ma cauta singure. alelalte nu mi sint de folos. :)))
      optimizare la nivel inalt, cemai…!:)))

      ‘in China…copii sunt „triati” inca din gradinita in functie de IQ…iar cei mai inteligenti erau trimisi pe la universitati…’
      pai…cam asa, olecut mai altfel, insa cam asa ‘se face’, pentru ca ei pornesc de la ‘darurile Naturii’ si dupaia…uda, gradinaresc.
      si n am nicio indoiala ca aplicau zicerea lui SJ inainte ca el s-o spuna. adica…pare ilogic ca sa te bazezi pe darurile Naturii…dupa care sa le arunci la gunoi. mai degraba exista o rinduiala in china care i capaciteaza nelimitat pe cei mai deosebiti dintre cei daruiti. io asa as face, ei de ce n ar face asa?! :))

     • n am niciun dubiu ca in china exista proiecte unde sint angrenati cei mai capabili chinezi, dovediti asa dupa ce au fost trimisi la antrenamente de top, si care au la dispozitie energie la discretie.
      de fapt cred ca de la asta au prnit!:)), si abia dupaia au ajuns la…selectia din gradinite 🙂

      chinezii sint departe, nenica…
      pe calea pe care au ales-o!, insa sint citeva ture bune in fata…

     • vezi ca lupii de razboi sint triati…din gradinite :)), se prea poate sa umble in blani de oaie… prima-ntaia!:))
      pe etajele superioare vei gasi cei mai triati, deci cei mai capabili lupi:)), nu ti fa iluzii ca e altfel:)

     • dinamica asta, perpetuata, naste armonii.
      deci a doua generatie de copii triati in gradinite vor fi…si mai capabili!
      la aia, la aia,..la ailalta.
      cita vreme china se bazeaza pe darurile Naturii si isi rinduieste neamul…folosind cifre dalea…in felul ala:)), isi pune la temelie armonii. caz in care unu plus unu…cine stie cit ajunge sa faca!:)))
      asa se face, pur si simplu asa se face. nu fix asa, ca…ei au ales o cale, insa in felul asta se face. vanturi neamul! pina gasesti darurile Naturii. asta e capataiul. ii gasesti, ii trimiti ‘pe front’, se calesc,…se! calesc,…care nu mor!, dupa care ii faci generali. simplu,…nu?:))))

     • in esenta asta e…esenta nonactiunii.
      schimbi becurile cu sori. care ‘se misca’ singuri, care lumineaza folosindu si propria natura.
      stiu ei ce si cum ‘se face’, nu tre sa mai ‘actionezi’, spunindu le,
      ca actiunea e…propria lor ecuatie de miscare.
      e pitita in ei!

      vali, …astea sint povesti:))
      asa se facea paici pe vremuri,..ehe,…acusica e…dupa cum vezi si tu ca e:)

    • @Online
     Parca iti povesteam…asta cu „progresul tehnologic” s-a cam terminat…si s-a terminat de multzi ani…
     Uite…iti dau cateva exemple…
     1.O Dacie din 1969…echipata cu gpl…e echivalenta dpdv(din punct de vedere) poluare cu un „euro3″…de la „euro4″…motoarele,de fapt normele de poluare…sunt deja „mintzite”…vezi scandaluri cu „diesel gate”…iti pot da exemple…nu are sens sa te plictisesc…japonezii au fost primii care s-au dat la o parte si au spus ca e „minciuna”…
     2.Miniaturizare…computere…3nm…in fabricatzie…doar ca „fizic” nu prea mai au unde „sa coboare” iar avantajele tehnice…”consum mai redus”…”miniaturizare”…”putere de procesare”…nu sunt semnificative…
     3.Comunicatzii…pai astea sunt „tehnologii” pe care le au din 1977…uite ce zice wikipedia…”The radio communication system of Voyager 1 was designed to be used up to and beyond the limits of the Solar System. The communication system includes a 3.7-meter (12 ft) diameter high gain Cassegrain antenna to send and receive radio waves via the three Deep Space Network stations on the Earth.[21] The craft normally transmits data to Earth over Deep Space Network Channel 18, using a frequency of either 2.3 GHz or 8.4 GHz, while signals from Earth to Voyager are transmitted at 2.1 GHz.[22] When Voyager 1 is unable to communicate directly with the Earth, its digital tape recorder (DTR) can record about 67 megabytes of data for transmission at another time.[23] As of 2021 signals from Voyager 1 take over 21 hours to reach Earth.[3]” SI „Built with the intent for eventual interstellar travel, Voyager 2 included a large, 3.7 m (12 ft) parabolic, high-gain antenna (see diagram) to transceive data via the Deep Space Network on the Earth. Communications are conducted over the S-band (about 13 cm wavelength) and X-band (about 3.6 cm wavelength) providing data rates as high as 115.2 kilobits per second at the distance of Jupiter, and then ever-decreasing as distance increases, because of the inverse-square law. When the spacecraft is unable to communicate with Earth, the Digital Tape Recorder (DTR) can record about 64 megabytes of data for transmission at another time.[19]” Adica…sisteme de comunicatzii cu spectru imprastiat si acces multiplu cu diviziune in cod…Exista astea de acum 45 ani…acum le au totzi…unii vor spune…ca am folosit „Cuvinte” aiurea…pai de ce scade rata binara de transmisie/receptie cu cresterea distantzei…sau vor spune ca „nu le au totzi”…pai „lora-long range radio”…ce e…comercial…ieftin…
     Pai cam atat Online
     Zi Frumoasa!!!
     vali
     🙂

     • ‘Parca iti povesteam…asta cu „progresul tehnologic” s-a cam terminat…’

      cu ‘progresul’ se va termina atunci cind se va termina cu Universul:))
      pina atunci totul e o dinamica fibonacci 🙂

      s a terminat cu progresul…definit de ‘termenul fibonacci’ anterior:))), acusica trecem pe un nivel superior.
      n o mai iau de la cap, dar acu…s au intersectat cele doua dinamici fibonacci, aia a daruirii cu aia a acumularii, caz in care noul nivel e…Nou-Nout, adica tocmai ce urmeaza sa ne dezvoltam in stil Artificial, punind la indoiala Natura.
      deci…vom vorbi despre internet cuantic, despre computere cuantice, despre Taramul Cuantic, despre o Esenta a Universului pe care…o accesam!:))),
      ca Inteligenta Artificiala proproie unui oarecare CC asta e, nimic altceva

      deci da, progresul tehnologic bazat pe temelia valabila pe vremea lui Henry Ford…e pa!,
      acum e valabila…urmatoarea temelie din ‘progresia fibonacci’ proprie temeliilor :)))

      uita tot ce stii dupa care repune pe masa…tot ce stii, insa avand ca temelie Taramul Cuantic. facind asta…esti pe aproape:))), cam asa va arata viitorul:)

      trump, spre ex, e un termen fibonacci.
      e…inainte de el s dupa el.
      ianinte de trump lumea era intr un fel, dupa el lumea e…cu totul altfel, e vorba despre o noua competitie, una in care el a zis asa: Make America Great Again!, adica…hai s-o facem mareata si in Noua Competitie.
      nu ti fa iluzii!, asta se si intampla, azi!:)))), insa respectind regulile Noii Competitii :))))))

     • cu miniaturizarea…a murit! gata.
      acu trecem direct pe taramul care e el insusi miniatura Creatiei, mai exact pe Taramul Cuantic.

      si cu computerele si cu comunicatiile.

      asta e Vremea Computerului Cantic
      asta e Vremea Comunicatiilor Cuantice

      asta e Vremea Maestrilor, ai Cerului si ai Pamantului.
      ca Taramul Cuantic e ‘al Superpozitiilor Mintii’, deci e si Inima paici!:))

      acu daca asa e, io ce sa fac?!

     • comunicatiile cuantice vor fi povestea…unicului foton.

      pui informatie intr un foton oarecare si o citesti…in timpul lui Planck!, oriunde altundeva te ai afla in Univers:)),
      pentru ca citesti…fix fotonul in care a fost depusa informatia :))), …ca daca e numa un foton in tot Universul…daia.

      sa vezi ce mirare o sa fie pe fetele cercetaorilor atunci cind vor afla…stiintific:))), creca le va zice un computer cuantic:))), ca in Univers se manifesta un singur foton:)))

      …ca mai are si o a treia componenta, care e chiar Referinta Absoluta, fiind referinta Undei Si Corpusculului, asta…creca le va pune capac!:))))

     • ‘termenii fibonacci’ anunta manifestarea unui nou nivel de dezvoltare

      e cu… inainte de henry ford si dupa henry ford
      e cu… inainte de trump si dupa trump

      odata cu ford a inceput Competitia
      odata cu trump a inceput Noua Competitie
      mai inainte de ford au mai fost Competitii
      dupa trump nu vor mai fi, pentru ca…mai mult decit sa pui la indoiala insasi Natura…nu se poate, iar Noua Competitie e despre cum omul pune la indoiala Natura.

    • @Online
     „deci a doua generatie de copii triati in gradinite vor fi…si mai capabili!”
     Acum…chiar nu vreau sa fiu vulgar…parca Iorga avea un copil si a spus candva…”nu l-a facut cu capul…”…”l-a facut cu ‘trupul’ „…
     Mai sunt 2 Aspecte.
     1.Nu e determinant doar IQ…mai conteaza si EQ…
     2.Depinde si contextul istoric,social,al civilizatiei…”omul modern”…nu era nici pe departe cea mai puternica din creaturi…iar cu „inteligenta”…erau „mai multe specii de oameni”…in diferite arii geografice…epoci…conditzii meteo…cele mai puternice animale…trex…dinozauri..mamutzi…rechini uriasi…samd…de ce au disparut…supravietzuirea unei specii depinde de „capacitatea de adaptare”…si chiar nu e „de la Mine” acest termen…peste sute de milioane de ani…spre 1 miliard…vor supravietzui doar „chitinoasele” pe Pamant…datorita „radiatziilor si caldurii”…
     Zi Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

     • 1.Nu e determinant doar IQ…mai conteaza si EQ…
      pai io am precizat,…si au ales o cale:)))

      ‘deci a doua generatie de copii triati’
      …pai a doua generatie nu sint…ai parintilor care au fost ‘prima generatie’:))), ca se lucreaza cu Cerul :))),
      pur si simplu sint ‘a doua generatie’ rasarita…pe ogorul chinezesc!:))), cine stie pe unde si cum?!:))))
      chinezii isi gradinaresc generatiile viitoare, ei gradinaresc…ce se va naste in Neamul lor!:))), unde anume…afla ei!, triind copii prin gradinite!:)))

      deci a doua generatie nu e rasarita din prima generatie:))), nu sint copii primei generatii:)))),
      ci e rasarita din…dorintele primei generatii!:), asta e altceva,
      a adoua generatie rasare…tot pe ogor!,
      vanturi ogorul si ii gasesti!,
      chinezii asta fac si…cam asa si trebuie ‘facut’
      __________
      ( timpirea poporului prin presa e o tampire care se ma manifesta in urmatoarea generatie care se va naste in neam!:)), …cine mai stie unde?!, …sau cind?!,
      insa e clar ca in viitor vom avea mai muti timpiti in neam pentru ca s-a ocupat presa care timpeste poporul cu insamantarea timpitior in neam!, daia. )

     • deci pentru ca chinezii insamanteaza dointe generate de aia cu IQ mare, asta se va si naste pacolo,unii cu un IQ si mai mare,( care pesemne vor fi din ce in ce mai putini, la un moment dat tendinta fiind ca el sa fie doar unul, la mare distanta de…urmaritori:)) ),
      insa in mod absolut!, asa ca se prea poate ca pacolo sa se nasca unii care… la rindul lor! sa fie capabili sa puna pe masa…o chestie…care are un IQ colosal! ( spre ex un computer cuantic:)))) )

      Povestea Taramului Cuantic e…Ultimul Nivel de Dezvoltare, asa ca e…complexa problema:))

     • vali…deci…as mai vorbi cu tine, insa acu tre sa ma duc sa mulg vaca, …poate mai fac rost barim de doua kile de lapte:)))
      asa…ca Muza, esti chiar tare, …ma inspiri:), oho…esti chiar capabil!:))
      succes!:))))))

     • vad ca filozofiile…amorfe te plictisesc :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *