România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Consilierul consilierului lui Zelensky îi dă indicații publice lui Eduard Hellvig

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Consilierul consilierului lui Zelensky îi dă indicații publice lui Eduard Hellvig”

  • Cine nu-i poate da lecții lui Eduard Helvig? Oricine ar fi ucrainianul ăsta, tot a ceva mai mult decât zero.

  • Aroganța ucraineană lasă de dorit. Să nu respecți tu convențiile internaționale și să afectezi nu numai rezervația naturală cea mai prețioasă din Europa ci și interesele socio-economice ale unei țării vecine deja mi se pare prea mult.
    Capul plecat al diplomației românești, îndemnurile purtătorului de cuvânt al PNL și mai nou ale lui Rareș Bogdan sunt inacceptabile.

  • Este atât de prost acest consilier ! Repetă că un papagal o lecție învățată pe de rost ! Metodele sunt cele folosite și perfecționate de americani în America de Sud și Centrala,Asia de sud est, Afganistan,Irak,Iran,Africa de Nord în special,Orientul Mijlociu etc ! Cum Ucraina este varza pe teren se activează marotele cu influență și interesul Rusiei pentru Moldova și România și apoi pentru toată Europa și treabă cu crimele de război ! Toți specialiștii spun că rușii au menajat,cat au putut,centrele populate ,lovind ,plecat posibil elemente ce sprijină mașină de război așa zis ucraineană ! Se uită crimele comise de neonaziștii ucrainoci in Donbas și Lugansk din 2014 până în 2022 ! 14.000 de etnici ruși,în special copii,femei și bătrâni au fost uciși ! Se uită de incendierea criminala a Casei de cultură din Odessa in care au ars 48 de etnici ruși din cei prezenți la o adunare a rușilor !