Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Construirea canalului care încalcă Convenția Dunării e deja o realitate

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Construirea canalului care încalcă Convenția Dunării e deja o realitate”

  • procesul de Artificializare care e in plin avânt pe planeta generează dezechilibre fundamentale in dinamica Anotimpurilor, adică în Natură ( care se dăruiește pe Sine pentru a Echilibra ecuația de mișcare a Universului )

    prin urmare sint de așteptat bulversări plenare in succesiunea Anotimpurilor, mai simplu spus …să ningă in toiul verii e ceva la care sa te aștepți, spre exemplu.

    aceasta e dinamica fundamentală a vremurilor , ea devine referință pentru restul dinamicilor, mai cu seamă pentru că devine, indirect, catalizator al Artificializarii. ( de asta nici nu poate fi oprită Metamorfoza, daca a început, și a început, pentru că se autoalimenteaza )

  • In RO sunt inregistrate aproape 100 000 de ONG-uri. Multe au si finantare de la statul roman… „in interes public”.
    Nu stiu care este acest interes ??!! Nu putem afla sursele de finantare ale ONG-urilor / interzis prin lege in RO.
    Nu cunosc un ONG care sa apere interesul meu. Asa ca ONG „raus” !
    Nota: Inainte sa plece acasa Ionut Jder se duce sa ia un saculet cu malai. Dar porumbul a fost adus in RO de Serban Cantacuzino
    150 ani mai tarziu. Si Sadoveanu imi strica zen-ul…..

  • Am citit astăzi un articol care confirmă nu numai calitățile mass-mediei și a clasei politice descrise de Dvs. https://flux24.ro/judecatoarea-adriana-stoicescu-dupa-89-repetentii-au-spart-tot-au-aruncat-tara-in-aer-apoi-au-dat-iama-in-ioropa-sa-isi-cumpere-din-banii-furati-de-taticul-bmw-uri-ruginite-ce/
    Rămânem și fără deltă cu aprobarea scrisă a guvernanților….treaba cu experții se va prelungi până când delta va dispare de pe hartă.

  • cu balanta care are pe un taler bogati si ong uri romanesti iar pe celalalt taler bogati si ong uri straine …nu prea cred ca e cum spuneti.
    daca ar fi doar atat, poate ca balanta ar fi putut sta in echilibru, daca ar fi avut un reazem potrivit. faza e ca pe unul din talere a …picat, nu se mai stie cum, un graunte de neghina, statul, caz in care unul din talere se vede in fata faptului ca tre sa echilibreze si prezenta statului, caz in care …renunta, pentru ca lupta nu doar ca e inegala, ci imposibil de cistigat sau de echilibrat.

  • faza cu broasca fiarta, intre timp s-a rafinat,
    de zeci de ani se numeste inginerie sociala fragmentara.
    in fapt aceasta stiinta e fix cea care are, la limita, potentialul sa modifice fara sa-ti dai seama inclusiv perceptia asupra Bunului-Simt, acesta fiind si potentialul pentru care e atat de pretuita.

    ingineria sociala fragmentara e folosita in mod fundamental in destructurarea natiilor, ( ca sa distrugi un stat e relativ simplu, pentru unii, insa sa destrami o natie nu e chiar simplu nici pentru cei mai capabili dintre ei, daia ingineria sociala fragmentara le-a venit ca manusa acestora ) deja unele sint pulbere, iar altele sint …pe calea cea ‘buna’.
    si la destructurarea natiei noastre se lucreaza cu constiintiozitate, migala si succes, de zeci de ani, folosind ‘stilul Popper’, adica ingineria sociala fragmentara.

    • ingineria socială fragmentară este esența Antiintelepciunii.
      ingineria socială fragmentară e o dinamică de tip Melc, chiar dacă tipul e leit ‘imaginii din oglinda’, adică e întoarsă pe dos și cu capul in jos în relație cu Înțelepciunea.

      • @Online
        Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
        Capitolul 18
        17.Şi toţi cârmacii şi toţi cei ce plutesc pe mare şi corăbierii şi toţi câţi lucrează pe mare stăteau departe,
        18.Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!
        19.Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!
        http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=18
        https: //en.wikipedia.org/wiki/List_of_busiest_container_ports
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

  • “Ucraina e victima , deci trebuie sa I se permita sa incalce legea”. Li se rupe strainilor de Ucraina . E scoasa Ucraina in fata pt ca “reprezentantii“ “ aliatului “ strategic sa-si exporte cerealele , deoarece e interzis ca ei sa piarda parale . Ei trebuie doar sa castige .

  • Problema grava nu este canalul Bîstroe, este pe teritoriul ucrainian, mai grav este bratul Chilia, acesta este adancit. nu se stie ce aprobari au dat ai nostri. Acest brat va deveni oficial navigabil si probabil se va renunta la Sulina.

  • Stimate d-le Cristoiu,
    Daca cerealele ucrainiene sunt absorbite de piata romaneasca, asa cum spuneti in video-ul https://www.youtube.com/watch?v=4YJQyHWrdts

    de ce nu se ieftineste painea?

    Va rog sa spuneti oamenilor sa nu mai cumpere produse de panificatie din pravaliile romanesti pana ce producatorii nu asigura romanii ca nu mananca grau modificat genetic, care este cancerigen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *