Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

CoraZone Special | Să râdem cu Stan și Bran sau mai bine mergem la biserică

După ce am văzut guvernul în acțiune, în două acțiuni, mâine mă prezint la biserică și mă rog. Măcar îmi rămâne speranța, că guvernanții mi-au șters-o. Cred că principala preocupare a miniștrilor este să-i facă pe plac lui Orban, să-l laude că se gândește la chestii care lor nu le-ar fi trecut prin cap. Chiar, trebuie să fii un geniu să realizezi că este necesar să mărești aria suspecților de infectați cu noul coronavirus. Marcel Vela, ministrul de Interne, mai avea puțin și se pocnea peste frunte: „Am fost un dobitoc, cum nu mi-a trecut mie prin cap asta. Iertați-mă, domnule premier, nu mai fac!”. Domnule Vela, stai jos, 2. Pentru obediență. Că nu ți-a trecut prin cap, nu ai de ce să-ți faci probleme, ești șef de polițiști și ăștia de regulă reduc cercul suspecților.

Revin la conferința de luni, că premierul în exercițiu nu a fost prezent la spectacolul de obediență, dar sigur l-a savurat în transmisia directă sau după. Așa cum a savurat și gafa prezentatoarei care l-a numit pe Raed Arafat Rafael Nadal. Atât de tare i-a plăcut încât a simțit nevoia să facă și el o glumiță pe tema asta și să-i dea cuvântul (da, premierul dă cuvântul, nu vorbești tu așa de capul tău chiar dacă ești specialist și el debitează enormități) lui Rafael…ăăă. Evident, toți cei prezenți s-au tăvălit de râs. Și Arafat a râs, dar nu era râsul lui, îl cunosc bine și știu ce vorbesc. Deci, în timp ce tot poporul, și așa intoxicat de valul de știri alarmiste, stă cu sufletul la gură și așteaptă vești din surse de încredere, vine premierul și face glumițe. Apoi, la plecare, iar au început să râdă. Au ieșit din sală râzând, în afară de Arafat și de Anisie, dar pe ea o uitaseră în sală.

Remarc că asta cu Rafael Nadal a prins-o Orban la tv, dar imaginile cu Sorina Pintea zicea că nu le-a văzut. Oricine ar fi, când o persoană este umilită și premierul spune că nu a văzut, este foarte grav.

În frunte cu clovnul de serviciu, Ionel Dancă, aproape tot guvernul se prăpădește de râs. El e șeful cancelariei. Practic, el ar fi omul care ar trebui să-l tragă de mânecă pe premier și să-i spună când dă în gropi. Dar el nu poate face asta, că el e ocupat să se tăvălească pe jos de râs.

Așa a făcut și în debutul ședinței din această seară. Înainte de a se așeza Orban, Dancă râdea. Și nu doar el. Era o veselie de ziceai că tocmai vor anunța că au descoperit vaccinul pentru noul coronavirus. Chiar și atunci ar fi trebuit să fie pătrunși de solemnitatea momentului, nu să se hlizească.

Evident, Orban a început cu un atac la PSD, că ăia nu au fost la consultări. În timp ce-i porcăia, miniștrii, unii, se foiau cu satisfacție pe scaune. Mai că-și dădeau coate: „Ce le face, ce le dă. Zi-le, coae!”, păreau că spun ei. La fel de orgasmic s-au manifestat și când Orban le-a spus că Firea nu are voie să scrie pe Facebook despre coronavirus și că ministrul de resort trebuie să-i bage mințile în cap și să nu mai comunice.

Prinsă în acest erotism sadic, Monica Anisie, „doamna ministru al învățămîntului” așa cum a strigat-o Orban, i-a răspuns cam din ovare, alintat: Daaa, domnule premier! Dacă știa că urma să fie urecheată în fața clasei pentru că vrea să crească audiența la TVR, nu cred că se pițigăia așa. Imediat a renunțat să se alinte și a dat niște explicații de genul: Facă-se voia dumneavoastră, domnule premier! Adică va pune un clip cu cursuri pentru elevi, pe online, nu-l va da la TVR, așa cum intenționase.

Florin Cîțu, cel care are toate șansele să devină premier, din întâmplare și noroc porcesc, are și toate motivele să-l facă zob pe Orban. Premierul în exercițiu, pe un ton urâcios, parcă și mai și ca atunci când a vorbit de Firea (căreia nu i-a pronunțat numele), i-a reproșat premierului desemnat că din cauză că e moale ca o cârpă (nu a zis chiar așa, dar cam ăsta era mesajul) nu s-au făcut achiziții pentru combaterea coronavirusului. Cîțu a încercat să fie și el supus, dar se simțea din ton că abia așteaptă să i-o coacă. Și o va face!

Singurii care au salvat situația și au dat impresia că fac parte dintr-un guvern responsabil au fost Violeta Alexandru și Virgil Popescu.

De la acest guvern de glumeți eu nu mai am speranță.

Și ca să închei tot cu PSD, obsesia liberalilor deși la blatul făcut nu ar trebui să fie atât de vehemenți, dacă Viorica Dăncilă făcea toate asta, sau măcar una din ele, acum atârna în catargul din fața guvernului.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „CoraZone Special | Să râdem cu Stan și Bran sau mai bine mergem la biserică”

 • Să râdem cu Stan și Bran sau mai bine mergem la biserică.
  Să mergem la biserica sau mai bine mergem la biserica din noi.
  Să mergem la biserica din noi sau mai bine stam.
  Ne oprim.
  Să plingem cu Stan si Bran sau mai bine iesim din biserica.
  Să iesim din biserica sau mai bine sa iesim din noi insine.
  Să iesim din noi insine sau mai bine plecam.
  Ne pornim.

  ori ca ne oprim, ori ca ne pornim, se pare ca ne ‘Să’, implacabil.
  sintem atit de introdusi, de insurubati, ..de-am stii in ce!,
  incat ne e tare greu sa iesim din noi insine.
  or…pina nu iesim din noi insine nu ne vedem pe de a ntregul.

  e greu rau sa ridem cu Stan si Bran, draga Cora.
  ‘Stan si Bran’ e o desavarsire.

  decit sa ne ‘Să’, mai bine sa ne ‘Și’.
  Esenta lui ‘Stan Și Bran’, adica ‘Și’, il are pe celalalt taler al balantei pe ‘Să’

  oprindu-se si pornindu-ne…

  asta e faza, ca noi ori nu ne mai oprim, or nu ne mai pornim.

  or…se stie,
  Stan… nu e.
  Bran… nu e.
  doar ‘Stan Și Bran’ E!

  Biserica din noi are ‘doi piloni’, care ‘Și’ si doar ‘Și’

  …din noi, adica din noi, Neamul.

 • E imposibil ca ministrii sa ii strige lu Orban „Zi-le coae!”.Orban daca avea „coae” era si el prim ministru, nu responabil peste chilotzii lu Iohannis. Asa, ministrii ii striga lu Orban”Zi-le bilutza!” asta fiinca din cind in cind se scormone in nas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *