În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Corvetele, un cadou de 1,6 miliarde de euro de Ziua Națională a Franței

Olandezii de la Damen au pierdut definitiv procesul cu MApN în dosarul corvetelor.
Firma olandeză a încercat să blocheze anularea procedurii de atribuire a contractului, câștigat de Naval Group, de 1,6 miliarde de euro pentru achiziția celor patru corvete militare.
În noiembrie, 2018, trei companii au depus oferte: Fincatieri a oferit 1,34 miliarde de euro; Damen, 1,255 miliarde de euro şi Naval Group, 1,2 miliarde de euro.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Corvetele, un cadou de 1,6 miliarde de euro de Ziua Națională a Franței”

  • Vestea buna e ca nu au luat licitatia Damen . Scarbele alea de olandezi trebuie sa primeasca talpi in Rou ori de cite ori e posibil .
    Vestea proasta e ca nu au luat licitatia italienii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *