Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook: Covidul în Belarus, nebunie le-a adus 

Iată cum se poate exagera și invers, contra Cântării Pandemiei. Autoritățile din Belarus s-au gândit că la o dictatură medicală globală se răspunde tot cu măsuri de tip dictatorial. Așa că au declarat Covid 19 drept boală psihică. Toți cetățenii care solicită îngrijiri medicale de urgență pentru Covid vor fi tratați într-un spital de nebuni. La fel ca în regimul comunist, când opozanții erau deseori scoși dilimandroși, dacă nu ajungeau din prima la pârnaie.
https://raintv.eu/…/belarus-a-declarat-covid-19-boala-psi…/…
Se știe că regimul din Belarus e unul autoritar iar țara a ales de la început să ignore existența virusului și riscurile acestuia, mari sau mici, atâtea câte sunt. Viața a continuat netulburată în Belarus.
Măsura din țara autocratului Lukașenko ne arată cam în ce hal se poate derapa de la drepturile și libertățile civice în ambele tabere, când oamenii renunță la democrație pentru ”siguranță”.
În nebunia lor negaționistă belarușii au suprapus efectul deasupra cauzei: în loc să spună că există Covidul provocat de un virus și că frica exagerată de boală determină o psihoză, au negat existența corona pretinzând că e o fantasmă a creierului. Problemă rezolvată în stil totalitar.
Adevărul este că dpdv mental Covid a reușit să developeze o stare de nebunie mondială care, iată, generează radicalism de ambele părți ale baricadei.
(Sursa: Pagina Cristian Niculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *