Vocea de pe Facebook: Covidul în Belarus, nebunie le-a adus 

Iată cum se poate exagera și invers, contra Cântării Pandemiei. Autoritățile din Belarus s-au gândit că la o dictatură medicală globală se răspunde tot cu măsuri de tip dictatorial. Așa că au declarat Covid 19 drept boală psihică. Toți cetățenii care solicită îngrijiri medicale de urgență pentru Covid vor fi tratați într-un spital de nebuni. La fel ca în regimul comunist, când opozanții erau deseori scoși dilimandroși, dacă nu ajungeau din prima la pârnaie.
https://raintv.eu/…/belarus-a-declarat-covid-19-boala-psi…/…
Se știe că regimul din Belarus e unul autoritar iar țara a ales de la început să ignore existența virusului și riscurile acestuia, mari sau mici, atâtea câte sunt. Viața a continuat netulburată în Belarus.
Măsura din țara autocratului Lukașenko ne arată cam în ce hal se poate derapa de la drepturile și libertățile civice în ambele tabere, când oamenii renunță la democrație pentru ”siguranță”.
În nebunia lor negaționistă belarușii au suprapus efectul deasupra cauzei: în loc să spună că există Covidul provocat de un virus și că frica exagerată de boală determină o psihoză, au negat existența corona pretinzând că e o fantasmă a creierului. Problemă rezolvată în stil totalitar.
Adevărul este că dpdv mental Covid a reușit să developeze o stare de nebunie mondială care, iată, generează radicalism de ambele părți ale baricadei.
(Sursa: Pagina Cristian Niculescu)

Comentarii

📹 Videoblitz 📹
Loading