În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Cozmin Gușă despre cazul Marcel Pavel: Manipulare

Cozmin Gușă a scris un mesaj pe Facebook în care arată că versiunea potrivit căreia Marcel Pavel ar fi infectat cu noul coronavirus este falsă. „Azi dimineață m-am trezit îngrijorat de știrea cu Marcel Pavel infectat cu coronavirus care, pe lângă statutul sau de vedetă îndrăgită, Marcel este un bun și vechi prieten la care țin mult. După câteva eforturi de comunicare, spre prânz am putut afla doar că «este bine», fapt ciudat care m-a mobilizat să aflu detalii chiar din spital: așadar, am aflat că Marcel a fost testat negativ, că n-a ajuns la spital în «izoletà», că are de fapt o pneumonie, și că se va vindecă. Și atenție, asta în condițiile în care nici Marcel, nici Streinu-Cercel, nici spitalul, nimeni de fapt, n-a comunicat ceva oficial. Am aflat doar că una dintre vedetele A1, Cosmin Selesi, care ar fi intrat în contact cu Marcel, a fost testat pozitiv prima dată, apoi negativ a două oară!!!
Ce-i totuși cu prostia și «maimuțăreala» asta excesivă, clădită pe boală (raportată fals!) și faima unui mare artist român??! Desigur, face parte din «arsenalul» de fapte prin care trebuie să fim convinși că trebuie să prelungim starea de alertă”.
Marcel Pavel spunea în urmă cu o zi că s-a simțit rău câteva zile, că este răgușit și crede că a răcit la filmări și a precizat că familia lui se simte bine.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *