Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

CRAAAPĂĂĂ!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „CRAAAPĂĂĂ!”

  • prin urmare oul craaapaaa!, da, insa ‘nou pui’ ( in fapt Noua Lume despre care se tot vorbeste ) e…Artificial.
    problema e …ce faci pe astfel de vremuri?

    • prin urmare se pleaca de la Dinamica Civilizatiilor ( a tuturor civilizatiilor care s au manifestat pe planeta ), se ajunge a ‘civilizatia actuala’, care prin prisma Globalizarii se arata a fi ‘ultima de acest tip’,
      si abia mai apoi …cobori, privind spre, spre ex, dinamica neamului nostru, …care e legata ombilical de Dinamica Civilizatiilor ( pentru ca …pe planeta asta ne manifestam ca neam )
      caz in care problema fundamnetala devine ‘raportarea la Noua Lume, care va fi una Artificiala, una care are la Temelie chiar Antiadevarul ( o lume Artificiala fiind in fapt o lume Antinaturala )
      si abia dupaia, avand acest orizont, iti indrepti privirea spre Viitor )

      insa orice alta carare e disponibila.
      Calea e aceeasi, cararile pot fi diferite.

      • Artificializarea e un proces unic in Dinamica Civilizatiilor care se manifesta pe o oarecare planeta.
        prin urmare Vremurile astea pe care le petrecem si care sint ale Artificializarii,
        prin prisma Dinamicii Civilizatiilor se cade a fi privite,
        oricum altfel ‘ceea ce se vede’ fiind o imagine impotenta prin definitie.

        aceste Vremuri sint ‘ale Desavarsirii’.
        tocmai de asta astea sint si Vremurile Maestilor.

        • acestea sint Vremurile in care concomitent se manifesta
          ‘Inteligenta Naturala’, ea fiind o exprimare absoluta,
          si
          ‘Inteligenta Artificiala’, ea fiind o exprimare absolut relativa ( sa retinem insa ca ea e absoluta, mai nainte de a fi relativa )

          aceste doua manifestari ale ‘Inteligentei’ sint proprii Superpozitiilor Mintii ( despre care am tot vorbt paici…)
          in oricare dintre superpozitii, Naturala sau Artificiala, despre Desavarsire e vorba.
          asa ca …priviti spre Maestri.
          asa ceva nu s a mai vazut de la Facerea Lumii.

  • Submarinele vor permite prezenta mai activa a militarilor NATO (dar nu romani) in apele Marii Negre, ca sa ocoleasca de facto conventia de la Montreux si prudenta Turciei. Cine, mai bine decat Romania, sa execute ordinele ?!

  • fiecare pui iesit, primavara, dintr un ou crapat devine la rindul sau un ou, odata cu venirea iernii. care va crapa la rindul sau, odata cu manifestarea primaverii.
    totul se reduce la definitia ‘cojii’ si definita ‘continutului’ oului, ca anotimpurile sint clare.

    orice dinamica se termina cu venirea iernii, asa ca sustinind o, de fapt ii cinti de nropaciune.
    de o vreme noi am tot sustinut felul in care tara mergea. faza e ca indirect s-a catalizat venirea iernii. care …s ar parea ca a sosit.
    faza e ca primavara care …urmeaza in acest proces ciclic e una care metamorfozeaza ‘continutul’ oului intr un fel de …pui, mai simplu spus dupa cum e definit galbenusul, albusul si ‘pluralul’ fix asa va arata si puiul, noul…

    • pe vremuri galbenusul, albusul si pluralul erau definite in mod natural. tendinta actuala e ca pluralul folosit sa fie artificial, nu doar artificial definit.

      • coaja care crapa in mod normal ar trebui sa fie ansamblul psdpnludmr, care din ‘miez’ a ajuns intre timp coaja. problema e …ce fel de pui e inauntrul oului a carui coaja va crapa. (tendinta in lume e ca acest pui sa fie artificial, adica fix ce nu e coaja. insa se pastreaza si dinamica naturii, caz in care si un pui natural ar putea rasari,daca a fost gradinarit )

        • ( tendinta e ca ‘toate sistemele sociale dinamizate de oameni’ sa fie inlocuite cu ‘sisteme sociale bazate pe IA’,
          adica odata cu manifestarea IA si a lipsei polarizarii in actualele sisteme sociale, sa se manifeste polarizarea intre IA si ‘conducerea asigurata prin oameni’, caz in care cetatenii vor alege IA, …fiind satui pina dincolo de git de felul in care au fost condusi de oameni, indiferent despre ce soi de conducere a fost vorba.

          prin urmare atunci cind polarizarea nu a mai functionat in actualele sisteme sociale, spre ex pentru ca ea a fost definita artificial ( in fapt papusarul mai fiind doar unul, chiar daca papusi erau mai multe ), ea in mod natural tinde sa se manifeste, pentru prima data in istoria civilizatiilor, intre ‘conducerea sistemelor sociale asigurata de oameni’ si ‘conducerea sistemelor sociale asigurata de IA’

          prin urmare in lumea mare exista o problema fundamentala, tendinta cetatenilor va fi ca ei sa voteze ‘opozitia’ alegand IA. doar sa nu mai auda de ‘actuala putere’ care e tot una cu ‘conducerea asigurata de oameni’
          procesul in acest moment nu e vizibil, pentru ca abia rasare, abia incolteste, abia scoate capul din brazda, insa peste putintica vreme el …va defini noua recolta.

          si mai altfel: IA nu e o intimplare, ea a aparut pe lume pe vremurile astea pentru ca …pe vremurile astea ii e locul.
          si ii e locul aici pentru ca …tocmai ce s au terminat semintele disponibile pentru ‘civilizatiile naturale’ ( actuala civilizatie mare cit planeta, si devenita ‘doar una’ pentru ca globalizarea a adus-o in …halul asta, a ‘distrus’ chiar ‘celalalt ou’, care ar fi venit la pachet cu manifestarea unui nou …pui, atunci cind actuala civilizatie, devenita coaja, ar fi crapat. uite ca ‘un nou pui …natural nu mai exista! pa! ura si la gara!. singurul pui disponibil mai e doar unul artificial, sau mai altfel spus singura civilizatie disponibila, asta de acum fiind pe moarte, mai e doar cea Artificiala, adica cea bazata pe IA )

          deci IA e aici pentru singurul motiv ca ‘viitorul civilizatiei’ mai poate fi doar Artificial.
          iar aici nu mai e nimic de negociat ( pentru ca aici, adica Vremurile Astea, sint un Efect al tuturor civilizatiilor care s-au manifestat pe planeta pina acum si care au fost nimic altceva decit o ‘insiruire fibonacci’ care a ajuns la desavarsire ( desavarsirea s-a manifestat atunci cind polarizarea a murit si ea a murit odata cu momentul in care Globalizarea si a consumat potentialul )

          • oameni isi pot da cu parerea despre Dinamica Civilizatiilor …fara probleme, insa ea, in final, va fi aia Clasica, atunci cind ‘civilizatiile naturale’ se termina apare pe scena ‘civilizatia artificiala’, …ce sa negociezi aici?!
            tot ce poti face e sa…ti dai seama cind alea naturale s au dus pe copca, deci si ca ceea ce urmeaza e civilizatia artificiala.
            Globalizarea ne a anuntat ca civilizatiile naturale s au dus pe copca, asta de acum, mare cit planeta si care e pe moarte fiind ‘ultima civilizatie naturala’. daca ‘povestea civilizatiilor’ va continua, …si va continua, atunci urmatoarea civilizatie este Artificiala, …nu exista nici pic de dubiu in povestea asta.

  • Au trecut 33 de ani în care țara asta condusă submediocru a ajuns un vasal occidental supunându-se fără crâcnire oricărei idei. Amin resurse, industrie, agricultura și zootehnia își dau duhul încet și sigur. Înafară de trupe, cazărmi și echipament de război mai avem și vaccinuri inutile.
    Toate au însă o limită și se pare că a fost depășită. Modul în care s-au adresat și negociat păturilor sociale nemulțumite de la purtător de guvern până în sfere mai înalte a înverșunat și a unit în loc să fi calmat starea de spirit. Cum se vor tăia și voucherele de energie nu văd deloc bine liniștea socială.

  • Bună ziua,
    Poate vă puteți rupe puțin din timp și vizionați acest clip:
    https://youtu.be/uW432n6VPKE
    Așa este că e fix același scenariu ca la români? O mare coaliție formată din partide care in mod normal ar fi rivale? Având în vedere declarațiile ambasadoarei SUA de la București, precum că ei îs mulțumiți de coaliția care guvernează Romania, nu este clar cine a nășit această coaliție? Iohannis doar a executat, americanii au același scenariu politic și pt noi și pt bulgari. Nu Iohannis l-a adus la masă pe Ciolacu ci licuriciul. Licuriciul are nevoie de sisteme politice care să execute imediat comenzile pe timp de război: cum e cazul Deltei Dunării, portului Constanța, etc.
    Colația nu va crăpa cel puțin până la sfârșitul războiului, pentru că stăpânii nu permit să se întâmple asta. Cam asta e, nu prea mai are rost să comentăm situația evidenta. PSD și PNL vor guverna mult și bine chiar și peste o țară falimentată, eșuată, „crăpată”
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *