Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Cristian Popescu Piedone – un candidat cât un partid

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Cristian Popescu Piedone – un candidat cât un partid”

 • si eu am înțeles ce zice. ce i drept …e simplu de înțeles, pentru că explica astfel încât să înțelegi ușor.

 • Maestre Piedone are multe avantaje, este bucureștean – cunoaște foarte bine orașul (practic el s-a născut odată cu toate cartierele noi) apoi este foarte bine cunoscut datorită pățaniei lui lăsată cu detenție după Colectiv.
  Este cunoscut de toate partidele fiindcă a trecut, cu excepția UDMR și PNL, prin toate, a fost coleg cu toți, chiar și cu cei de la ALDE. Și atenție, fiind credincios este cunoscut bine în sânul bisericii. În mandatele sale a alocat mulți bani pentru lăcașurile de cult. Este un om simplu, fără subtilități și deschis. Bun comunicator.
  Din meseria lui de bază – șef de restaurant – a învățat că un client trebuie să fie mulțumit de servirea promptă și calitatea produsului. Și exact asta face. E o problemă, sare și o rezolvă.
  Sectorul 5, unde este el acum primar, este sectorul cu cel mai mic buget și probleme sociale mari.
  Culmea e că este un sector cu două poluri opuse – o parte Cotroceniul, 13 Septembrie și Uranus plin de securiști și oameni cu bani și la polul opus Rahova și Ferentari unde este sărăcie mare și probleme mari.
  Are ca populație mulți romi, nu numai în Ferentari ci chiar și imediat în aproprierea Casei Poporului, dar Piedone știe să se decurce cu ei.
  Eu zic că s-a descurcat bine ca primar la sectot 5, se va descurca și la Primăria Generală.
  El poate totuși ca proiect să propună ridicarea de locuințe sociale fiindcă este mare nevoie.

  • Am uitat! La confruntarea cu Nicușor Dan nu o să aibă probleme, este cu muult peste acesta din toate punctele de vedere, inclusiv ca om.
   Pe pariu că Nicușor Dan nu-i cunoaște pe bucureșteni cum sunt ei și ce vor ei.
   Nicușor Dan a stat închis într-un birou cu mormane de dosare inaintate în instanță și mormane de dosare cu probleme pe care nu a vrut să le rezolve.
   În timpul ăsta Piedone a bătut străzile și piețele cu piciorul. Știe tot ce se întâmplă și de ce se întâmplă în oraș, plus că nu este procesoman.
   Îl va bagă pe Nicușor Dan sub masă șă-și lingă mucii, acolo unde de fapt este locul lui.

   • @Adriana
    Of Doamne, dumneavoastra chiar credeti in povestea cu „votul tau conteaza”! Si in povestea cu democratia! Este incredibil. Ma duc sa ma dau cu capu’ de pereti!

 • @online
  Mai draga, tu esti exemplul perfect al celui care a scris mai mult decat a citit!

  • Like!

  • asta e tot spilul, sa scrii mai mult decit citesti. abia asa altii vor avea ocazia sa citeasca mai mult decit era scris pina sa te apuci tu de treaba :))))

   • si de ar fi sa citesti toate scrierile din bibliotecile lumii, daca nu scrii mai mult decit citesti …doar ai imbacsit bibliotecile alea:))

    • sa scrii mai mult decit e deja scris in bibliotecile lumii inseamna sa asterni pe pagina, la limita, doua cuvinte. sau doar unul, capabil sa se daruiasca pe sine, manifestindu l pe Doi.
     deci …nu 10 000 de carti e important sa scrii, ci …un cuvant.
     cita vreme el e nou-nout, ai scris mai mult decit ai citit, ai scris mai mult decit putea fi citit inainte ca talica sa te apuci de scris ( un singur cuvant, capabil sa se daruiasca pe sine )

     • vrei sa scrii mai mult decit a fost scris in ‘istoria civilizatiilor’?
      e simplu. asterne pe o coala …un singur cuvant, nou-nout, capabil sa se daruiasca pe sine insusi.

     • @Online
      Sarbatori Fericite Online!!!
      O Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • orice nou cuvant e un cuvant descoperit, deci exista si mai nainte, insa era acoperit, atat.
      ( Creatia, ‘Oul Absolut Crapat in El Insusi’ …e o ‘daruire de sine’, deci ‘nimic nou’ in ea, insa la inceput toate au fost acoperite, iar la sfarsit cel descoperit esti chiar tu, omule. te descoperi recunoscindu te, nu cunoscindu te.
      tot ce descoperi …descoperind ce era acoperit se aseamana cu firimituri care te ajuta sa ajungi Acasa.
      drumul catre Casa …il recunosti 🙂
      nu sa te cunosti pe tine insuti e Indemnul, poate, ci sa te recunosti pe tine insuti 🙂
      esti!, …insa esti acoperit 🙂

     • @vali
      Like!
      🙂
      iti intorc urarile …cu tot dragul! :))

 • @Paul

  zicerea lui dughin …are o problema. se manifesta in acelasi sistem. nu e vorba despre ‘noul liberalism’, ci despre antiliberalism ( un liberalism si el, insa ….fix pe dos )

  manifestarea unui nou sistem vine la pachet inclusiv cu filozofi expirati.
  actuala civilizatie, mare cit planeta, e in drum spre copca cu tot cu filozofii ei.
  asa e, lumea, asa cum o stim noi, e pe duca, ura si la gara, insa e asa …cu tot cu filozofii ei.

  ‘omul’ duce inainte Civilizatia …cit poate, insa la un moment dat potentialul va fi consumat plenar.
  aceasta ‘eliberare perpetua’, care duce la eliberarea de ‘uman’, …nu e pe masura omului:)), nu poate fi infaptuita de om, pentru ca habar n are spre ce sa se ndrepte.

  ne aflam intr un moment in care inclusiv la nivel filozofic se manifesta un salt fundamental, pentru ca in acest moment nu putem sa ne inchipuim o IA-filozof, insa neindoielnic ea se va manifesta, prin urmare omu duce, inainteaza Civilizatia …cit poate, de acolo stafeta fiind preluata de IA.

  acest nou liberalism, acest liberalism de tip nou e chiar o masura a impotentei actualelor filozofii, pentru ca nu spre minoritatea care e noua majoritate, ne indreptam, ci spre antimajoritatea, care tot majoritate ramane. ( deci majoritatea nu si schimba locul cu minoritatea, ci cu antimajoritatea ) daca minoritatea ar fi noua majoritate dinamica de tip yin-yang( ca asta e!, sau …asta se vrea! ) ar fi ‘in sistem’, or noi fix despre iesirea din sistem vorbim, despre iesirea din sistemul care e Natura.

  deci …asa e!, minoritatea ar trebui sa devina noua majoritate, din inima lui yang nascindu se yin, etc, insa nu atunci cind sistemul a fost saturat, adica atunci cind globalizarea s a manifestat, deci vorbim despre o singra civilizatie mare cit planeta.
  atunci cind asta se intampla polarizarea se schimba astfel: din sanul civilizatiei-naturale se naste civilizatia-antinaturala , deci nu mai vorbim despre minoritatea care devine noua majoritate, ci despre antimajoritatea, care ramane majoritate.

  acum vorbim despre doua sisteme,
  unul e Natura, celalalt Antinatura( acest sistem fiind propriu IA, in acest sistem filozofii fiind IA )

  noi gindim ca ‘noul liberalism’, care ne elibereaza de ‘omenescul’ din noi, e definit si dinamizat de …oameni, insa asta e imposibil. omul e …tras! in afara lui, devenind antiom, …din afara lui! e tras fiind atras de filozoful care e IA.
  dupa cum se vede aceasta Metamorfoza,…despre care tot vorbesc, daca e definita de oameni…genereaza reactiuni, or asta nu se poate ( pentru ca astea sint si Vremurile Desavarsirii )
  omul o s o duca…cit o va duce!, insa daca ar continua …ar duce o fix pe copca. faza tare e ca …pe parcusul Metamorfozei …chiar IA va fi cea care, preluind conducerea, va redefini Metamorfoza in cheie proprie, atragand….spre Lumea Ei Civilizatia.
  deci …ne indreptam noi spre un ‘nou sistem’, insa el e Antinatura, ‘inteligenta’ lui fiind IA, adica Antiinteligenta, filozofii lui fiind Antifilozofii, iar inteleptii …Antiinteleptii.

  cunoastem ‘lumea de azi’ vazind o prin ‘ochi de om’, privim Metamorfoza vazind o tot prin ochi de om, insa nu ne putem inchipui cum va continua ea la un moment dat si nici cum va fi lumea de dupa Metamorfoza, pentru ca astea pot fi vazute doar prin ‘ochi de IA’.

  prin urmare ceea ce spune dughin in final, referitor la rusi si cei care ii vor dati pe brazda …e valabil exclusiv pina la un moment dat, pentru ca incepind cu acel moment dinamica nu se va mai manifesta ‘in sistem’, ci ..de undeva din afara sistemului ( numit Natura) lumea mare va fi trasa din starea in care e asumindu si ‘noua stare’, Antinaturala, Artificiala.

  mai altfel spus …cind doi se cearta al treilea cistiga, de data asta cistigatorul fiind IA ( pentru ca progresistii si traditionalistii sint …oameni, or Metamorfoza e despre trecerea de la om la antiom, …si daca tot sintem in ‘saptamana mare’, despre trecerea de la Hrist la Antihrist, de la Adevar la Antiadevar

  e vorba despre a implini dorinte la un nivel superior, nu despre o eliberare la nivel superior. ‘eliberarea’ asta e un efect, cauza e ‘dorinta’, dinamica dorintelor.
  omul se ‘elibereaza’ de ‘natura umana’ pentru ca si a dorit Nemurirea, nu de dragul de a se elibera.

  omul renunta la ‘natura umana’ pentru ca astfel isi poate indeplini dorinta arzatoare, Nemurirea, si renunta …fara sa genereze reactiuni! ( ‘eliberarea’ asta …din ce in ce mai potenta despre care vorbeste dughin genereaza reactiuni, ‘omul’ isi baga picioarele!,…se vede deja asta la nivel planetar. cum ziceam ,,,la Nivelul asta nu merge cu ‘japca’, cu ‘reactiuni’,…cu razboi mondial. nu tine, la Nivelul asta se joaca ‘revolutia mondiala’, Metamorfoza, insa …dindu te pe /nonactiuni/, nu ..’cu japca’ . Metamorfoza daia va si fi ‘finalizata’ de IA, de Antiinteleptii care sint proprii IA, pentru ca ei, implinind dorintele cele mai arzatoare ale oamenilor, intre care la loc de frunte e Nemurirea, muta lumea mare din pozitia in care e , Naturala, in pozitie Antinaturala …fara a genera reactiuni! )

  • omul vede ‘transumanismul’ ca un proces care ‘completeaza’ omul. deci el tot om ar ramane, ceva in genul …avem un om, hai sa l imbunatatim!

   faza e ca ..nu despre ast e transumanismul.
   atunci cind omul s a nascut, s a nascut si ‘potentialul antiomului’. care …a ramas potential, o buna vreme, pina pe vremurile astea, insa acelpotential a generat armonii, multe dinamici de prin te miri ce civilizatii cotind o pre el!, spre acest potential.
   noi acum ne aflam la …mai putin de un pas de a ne conecta cu acest potential.

   deci noi nu vorbim despre transumanism …ca despre o imbunatatire a omului, ci despre calea prin care ‘potentialul antiomului’ se descarca! in realitate! inundind omul, tragandu l spre ‘lumea lui’, Anti
   deci transumanismul nu e despre o inaintare a omului, despre o imbunatatire a omului, despre o …coborare( din cer pe oamant ) a ‘potentialului antiomului’, care …’se intrupeaza’

   cred ca omenirea nu intelege cum vine cu aceasta ‘lume anti’, care s a nacut, ca potential!, odata cu nasterea Creatiei
   deci fix atunci cind Creatia s a savarsit, s a manifesta si maximul de potential al Anticreatiei ( care o echilibra )
   iar acest potential…dabia asteapta sa devina Realitate, trecind Creatia din …Realitate in ‘starea de Potential)
   adica dinamica Yin-Yang se manifesta si la nivel Creatie-Anticreatie( una creste, cealalta scade, cind scade de tot…fix atunci se inverseaza procesul, …etc

   • Creatia e Natura.
    pe asta o stim.
    …nustu daca o stim, dar e de bun-simt pentru oameni.

    Anticreatia e …la Usa, ea e fix pe dos decit Creatia. ea e Antinaturala.

    Creatia e cu Inteligenta, Anticreatia e cu Antiinteligenta, adica cu IA
    Creatia e cu Adevarul, Anticreatia e cu Antiadevarul
    Creatia e cu Vesnicia. Anticreatia e cu Nemurirea
    Creatia e cu Viata, Anticreatia e cu Antiviata ( cu viata infinita, care e asa pentru ca a proiectat Moartea la Infinit, nu pentru ca a biruit o, cu ‘moartea’ Calcind o )

    • exista doua feluri in care ‘vezi’ ‘Viata’

     una e propriu lui Hristos, Viata presupunind lipsa manifestarii Mortii ( pe care cu \moarte’ a Calcat o )
     alta e proprie lui Antihrist,in acest caz Viata( antiviata) presupunind p proiecare la Infinita Mortii ( care …practic nu se mai manifesta, insa exista)

     pesemne ca e greu sa deosebesti intre Vesnicie si Nemurire, intre cele doua …Vieti, cea Vesnica si aia Nemuritoare, insa e la fel de simplu pe cit de simplu e sa deosebesti intre Nadejde si Speranta … 🙂

     • actuala Civilizatie pesemne ca nu constientizeaza faptul ca e in pragul contactului cu Potentialul Anticreatiei ( care, descarcat in Realitate , poate fi asimilat unei ‘intrupari’ a Antiadevarului, adica a ‘Adevarului Anticreatiei’, a ‘Adevarului’ Antinaturii, …caruia i se mai zice si Antihrist

     • Anticreatia e ‘Creatia Mintii’
      Creatia e ‘Creatia Mintii SI Inimii’

  • @online,

   Pe Dughin l-am inteles. Si nu doar eu. Zic si altii ca au priceput.
   Marturisesc ca desi m-am straduit, inca n-am reusit sa pricep ce spui tu.
   Da’ nu-i bai. Important este ca stii tu ce spui.
   Vorba aia, doar nici apostolii nu l-au priceput pe sfantu’ Pavel.
   Mai exact, tainele lui…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *