Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cristian Terheș, cetățean american (Irvine, California), europarlamentar PNȚCD: „În America, oamenii nu se mai simt în siguranță: de la începerea protestelor, vânzarea de arme și muniție către civili a crescut cu peste 80%”

Reporter: Ne-am uitat puțin pe televiziuni: nici nu știm care-s mai tari în America acum: jafurile sau protestele?
Cristian Terheș: În SUA are loc în prezent o insurecție paramilitară neo-marxistă, care este finanțată, antrenată și coordonată de entități supranaționale ce vor să distrugă ordinea constituțională și ideea de stat național- în care domnește legea și ordinea și unde drepturile si libertățile fiecărei persoane sunt garantate. Asemenea instaurării comunismului în România, oricine este împotriva aberațiilor susținute de această elită neo-marxistă este catalogat și etichetat ca dușman de clasă, rasist, homofob și pus la „stâlpul infamiei”.

„De zeci de ani, universitățile nu mai educă tinerii, ci îi îndoctrinează”

Reporter: Deci, un om moare în timp ce era arestat. De ce nu este lăsată Justiția să își facă datoria în cazul George Floyd și, în schimb, este inflamată strada?
Cristian Terheș: Democrații, presa și formatorii de opinie care instigă la proteste și, implicit, distrugeri, nu sunt interesați să se facă dreptate în cazul Floyd, ci se folosesc de acest caz pentru a promova agenda globalistă de distrugere a legii și ordinii dintr-un stat.

Reporter: Credeți că acest evenimente ar putea să creeze efecte politice, nefavorabile lui Trump sau favorabile adversarului Joe Biden?
Cristian Terheș: Dat fiind că, de la începerea protestelor, vânzarea de arme și muniție către civili a crescut în SUA cu peste 80%, ceea ce înseamnă că oamenii nu se simt în siguranță, este posibil ca aceste proteste, din cauza radicalismului lor, să ducă destui de mulți alegători „de centru” spre Trump, mai degrabă decât spre „adormitul” Joe Biden.

Reporter: Au zis niște științifici de curând, că virusul Noul Corona e făcut în laborator. Ce se spune la dvs, în America, despre laboratorul unde e făcut „ANTIFA”? Sau măcar de leagănul de activiști „rezist”?
Cristian Terheș: ANTIFA și alte asemenea organizații paramilitare, specializate în gherila urbană, sunt finanțate de Soros și alții, cu scopul de a distruge ordinea de drept și impunerea unui sistem în care nu legea, ci anarhia să conducă. Un rol fundamental aici îl au și universitățile, care de zeci de ani nu mai educă tinerii, ci îi îndoctrinează ideologic.
În viziunea acestei ideologii neo-marxiste, oamenii nu mai sunt egali, cu drepturi și libertăți inalienabile, ca urmare a faptului că sunt toți creați de Dumnezeu, ci oamenii sunt văzuți ca “elemente” cărora li se pun etichete sau caracteristici, ca apoi să fie judecați în grup, în funcție de aceste etichete.
De aceea, vedeți în reacțiile publice ale activiștilor ideologici că etichetează pe unul sau altul ca fiind rasist, sexist, homofob, fără a aduce însă argumente dacă e corect sau nu ceea ce a spus respectivul. Genul acesta de propagandă s-a văzut și în România ultimilor ani, când oricine vorbea despre abuzurile din Justiție, era etichetat ca fiind de partea corupților.

„ANTIFA a fost și în Piața Victoriei, pe 10 august”

Reporter: ANTIFA are o misiune grea în Piață cu unul ca Trump. După proteste, Robert De Niro și Arnold Schwarzenegger or să facă și-un film? Cu super-eroi care salvează super-planeta? Și Greta, consilier pe floră și faună.
Cristian Terheș: Dincolo de filme si ficțiune, realitatea este că ANTIFA a fost și în Piața Victoriei (București – n.n.) pe 10 august 2018, unde a folosit aceleași tactici ca în SUA: de exemplu, au fost folosite persoane inocente din Piață pe post de scuturi umane.

Reporter: Ce înseamnă declararea ANTIFA ca „grup terorist domestic”? Vor fi investigate finanțările grupului la sursă?
Cristian Terheș: Să vedem ce va cuprinde Actul respectiv.

„Propagandiștii din presă și societatea «în civil»”

Reporter: În România, CTP-ii tocmai i-au înjurat pe unii la un videochat DIGI Tv că de ce nu respectă regulile anti-Coronavirus în Piața Victoriei. La New York se stă mai bine cu distanța fizică între protestatari?
Cristian Terheș: Toți propagandiștii din presă și societatea „în civil”, care până mai ieri justificau măsurile abuzive ale guvernului mafiot liberal Orban de a-i ține pe români în case, acum laudă și aplaudă protestele din SUA- unde nimeni nu mai respectă “distanțarea socială”, promovată tot de ei. Asta dovedeste, încă o dată, dublul-standard al acestor activiști ce se folosesc de minciună pentru a manipula opinia publică.

Reporter: Înțeleg că vor unii din partida doamnei Pelosi (Nancy-n.n., Partidul Democrat american) să reducă finanțarea polițiștilor americani. Probabil au dreptate: va fi mai ecologic ca ăia să patruleze înarmați cu praștii, călare pe biciclete, prin Bronx.
Cristian Terheș: Oricine se va uita cu atenție, va observa că aceste proteste au loc în orașe care au de ani de zile conducere de la Partidul Democrat. Poliția, care e diferită de „sheriff” sau alte agenții statale de aplicare a legii din SUA, aparține de orașul în care își desfășoară activitatea, prin urmare dacă cineva din administrație e responsabil de abuzurile poliției, ar fi chiar cei din conducerea orașului și nu președintele Trump, care nu are nicio jurisdicție asupra poliției.
Aceasta este situația și în orașul Minneapolis, care e condus de Democrați și sub comanda căruia se află și polițistul care l-a omorât pe Floyd. Pentru cei spălați pe creiere, însă, faptele și adevărul nu mai contează. Aceasta nu se întâmplă doar în SUA, ci s-a văzut și în România. Aduceți-vă aminte că în Piața Victoriei au ieșit oameni să protesteze pentru că s-a dat o lege pentru amnistie și grațiere, lucru care nu s-a întâmplat.

„Ordinul executiv al lui Trump contra Facebook și Twitter produce efecte juridice numai în SUA”

Reporter: A zis Trump că dă un ordin executiv pentru eliminarea cenzurii în social-media: pe Facebook sau Google, o fătucă de șapte clase la bază poate azi să interzică un tom științific. Pentru Colonia România va fi ceva schimbat?
Cristian Terheș: Ordinul executiv al lui Trump contra Facebook, Twitter si alti giganți social- media produce efecte juridice numai în SUA. Trump este un Președinte care iubește America și pe americani. S-a văzut că trădătorii liberali din fruntea României sunt bucuroși să poată pune botnița celor care scriu liber pe Internet.

Reporter: „Să mai vedem”, a zis orbul din Brăila. Deci, Klaus Iohannis a fost la Donald Trump de două ori, până și „activiștii” din Divizia Presă au început să-l critice anul ăsta. Credeți că Marele Mut este acum căzut în dizgrație la Bruxelles?
Cristian Terheș: Știți cum e? Slugile nu sunt în grația sau dizgrația stăpânilor. Slugile sunt bune atâta vreme cât sunt de folos, după care sunt aruncate la gunoi și înlocuite. Același lucru e valabil si pentru Iohannis, Orban și alții din mafia PNL. Aceștia se comportă asemeni fanarioților care au vândut țara și îi subjugau pe oameni pentru a fi pe placul sultanului: ca să-i mai țină „la post” în Țările Române.

„Așa mi-au zis: când n-a participat ambasadorul Maior la discuții, Trump și Iohannis s-au referit și la Joe Biden în România”

Reporter: Ca american. Dați-ne ceva în exclusivitate de la vizita lui Iohnnis în SUA.
Cristian Terheș: Conservatori din Congres mi-au spus că, în timpul întâlnirii dintre Iohannis și Trump din 2019 de la Washington, a fost un moment în care Maior (George-Cristian, fost director SRI, ambasador în SUA – n.n.) nu a participat la o parte din discuții. Aceștia mi-au spus că se vorbește de faptul că cei doi s-au referit atunci la afacerile necurate ale lui Biden din România.
Eu nu știu ce au vorbit cei doi, dar am văzut cu toții că Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, spusese în acea perioadă că vor ieși informații publice despre afacerile murdare ale lui Biden în Ucraina și România. Din Ucraina au ieșit!

Reporter: Dacă aveți un mesaj pentru români. Neapărat optimist.
Cristian Terheș: Este important pentru fiecare român să conștientizeze că nu un străin sau un stat străin va face România mai bună și mai prosperă, ci doar noi o putem face. Fiecare stat se preocupă, în primul rând, de bunăstarea propriilor cetățeni. Dacă mai… rămâne loc, ajută și pe alții. E timpul să punem cu toții România pe primul loc. Asta e ceea ce eu și PNȚCD, cu sprijinul românilor, vom face pentru a repune România la locul pe care-l merită în Uniunea Europeană.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Cristian Terheș, cetățean american (Irvine, California), europarlamentar PNȚCD: „În America, oamenii nu se mai simt în siguranță: de la începerea protestelor, vânzarea de arme și muniție către civili a crescut cu peste 80%””

  • Orice imperiu va cadea sub propria sa greutate. SUA nu fac exceptie si nu sunt nici primul nici ultimul!

  • @Tudy
    N-am nimic de contrazis in cele 3 postari ale tale . Asa gandesc si eu . Unii ne-ar zice „cinici „. Eu zic : „realisti „.

  • Ca sa fiu cat se poate de explicit sa priceapa unii,Trump si gasca sa nu sunt niste eroi,niste victime ale railor de neomarxisti,la nivelul superior al SUA(si al capitalismului liberal global) exista o batalie de fapt intre doua gasti oligarhice,pe ceea ce a mai ramas de jefuit de pe Planeta si mai ales pe ce a mai ramas de jefuit din SUA.O gasca este gasca oligarhilor neoconservatori(Trumpistii),cealalta este gasca oligarhica neomarxista(Sorosistii).Faza e de fapt,ca pandemia de Coronavirus nu a facut altceva decat”sa subtieze malaiul”facand ca si concurenta intre aceste doua gasti oligarhice sa devina mult mai feroce,si mai acerba,astfel incat s a ajuns la faza”contondenta”,adica au ajuns cele doua gasti oligarhice la faza”care pe care”.Unii in mod naiv(niste naivi irecuperabili),cred in mod eronat ca daca Trumpistii i ar anihila pe Sorosisti,Trumpistii i ar scapa pe acestia si de trinomul Dreapta DNA SRI de la noi din tara.Evident ei se afla intr o crasa eroare de judecata.Ideea e ca daca Trumpistii i ar anihila pe Sorosisti nu s ar intampla decat un singur lucru,Trumpistii ar prelua in integralitate Trinomul Dreapta SRI DNA,care ar lucra bine mersi pentru Trumpisti cu acelasi sarg,ba chiar mai acatarii ca si inainte,asigurand supunerea totala a Romaniei,si cash flow ul asigurat dinspre noi catre gasca Trumpista.

    • Dovada cea mai clara sunt vizitele lui Iohhanis la Trump,(chemat iohanita la ordin),sapca lui Trump,comenzi pentru armamentul invechit american(inutil pentru noi),si sustinerea clara pe care regimul Trump o acorda regimului Iohannis.Ambasadorul trimis de Trump in locul lui Klemm,prima lui grija a fost sa laude regimul Pnl Iohannis asa ca,voi cei ce sperati la Trump,sperati degeaba.Dar in fine nu mai conteaza,oricum Sistemul din SUA s a pornit contra lui Trump precum un Ferrari 488 Pista,si nu se va opri prea curand.

  • M-am uitat la Hollywoodizarea protestelor : democratii in genunchi , actorii , sportivii . Atata ipocrizie , penibil si circ. Greata . Vad si „bisericile ” americane si ma gandesc la „pocaitii” nostri : oare ei sant prosti fiindca sant pocaiti sau sant pocaiti fiindca sant prosti ?
    Atatia profitori mizerabili ai tragediei unui om ! Iar „mesele ” confirma teoria lui Darwin asupra originii omului .
    Se aplica aceeasi schema ca la „Colectiv „: un incident tragic e pus in carca unuia care n-are nimic de a face cu el .
    Iar la noi , Gadea gaseste si el un „Floyd ” . Va spun ca pocaitii au o anumita „asezare „( mai precis o „ne-asezare ” ) a mintii ….

    • Sistemul i vrea capul lui Trump,din motive pe care le am tot explicat,si eu cred ca Sistemul invinge tot timpul,mai devreme sau mai tarziu,cred ca vor fi proteste pana va veni Biden presedinte dupa care se va pune batista pe tambal,si va fi liniste.In alta ordine de idei,este si furia unei generatii (18-40 in momentul de fata)paupera,somera,fara acces la sanatate si educatie de calitate,care nu se mai poate integra pe piata muncii,care nu a avut sansa sa duca viata „asezata” a generatiei parintilor,(din a caror bani sunt nevoiti multi sa traiasca)versus 10 la suta din populatie,bogatii si progeniturile lor care au privilegii,care privilegii se transmit ereditar(ca si in Evul Mediu),faptul ca nu mai exista competitie „adevarata”ci doar mimarea acesteia,faptul ca accesul la posturi se face pe criterii,altele decat competenta,coruptia generalizata,faptul ca justitia lucreaza doar in favoarea celor bogati,politia este un fel de trupa de bodiguarzi pentru cei bogati,si e o institutie putred de corupta.Capitalismul liberal care a degenerat in coruptie generalizata,ipocrizia ,dublul standard,si ar fi multe de zis(Si astea nu sunt doar in Romania,unde aceste naravuri sunt o obisnuinta de mult,incep aceste naravuri sa prinda contur si in prosperul si bogatul Occident).Aseara,la Ciutacu si Victor Ponta a enuntat aceste cauze ca fiind o sursa a protestelor.Rasismul este doar un pretext,de fapt ideea este nu atat”black life’s matter” ci o generatie ar vrea sa spuna de fapt”i am a black too”.

      • Bine are si Ponta multe defecte,dar aseara ,in ce priveste tema protestelor din America eu zic ca a nimerit o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *