Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Criza Pandemiei vs Criza Energiei | „Gândurile lui Cristoiu”, Aleph News

Gândurile lui Cristoiu, ACUM pe www.alephnews.ro. Emisiunea integrala poate fi urmărită aici: https://bit.ly/3owHU7W

Publicată de Aleph News pe Vineri, 14 ianuarie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Criza Pandemiei vs Criza Energiei | „Gândurile lui Cristoiu”, Aleph News”

 • Faptul ca a fost posibila manifestarea unei pandemii ds inflatie, in conditiile in care acum citeva luni problema in europa era…ca nu se gasesc solutii pentru a scapa de deflatie!,
  ne povesteste ca cineva are suficienta cunoastere despre cei care conduc statele pentru ca ei sa fie manevrati dupa bunul lor plac, fara ca manevratii sa si dea seama pe ce lume traiesc, poate chiar in frunte cu generalii serviciilor de securitate ale acestor state :))

  aici apare…lovitura care poate fi echivalata cu matul.
  odata ce catalizatori colosali, in fapt pandemiile, se manifesta, si mai multa cunoastere despre dinamicile statelor e..scoasa la suprafata, deci si mai multa cunoastere despre cei care conduc statele va fi obtinuta,
  Deci…si mai multa precizie in definurea noilor momeli, mortale, va fi dovedita.
  ….
  …deci: e axtiv vreun computer cuantic, azi?:))), ca altfel o asemenea strategie e..greu de tinut in friu!

 • pandemie e si ‘criza din energie’
  de fapt o pandemie e si inflatia.

  pentru ca nu prea se nghesuie lumea sa priveasca dincolo de pandemie…nu observa ca ea nu se va termina. poate chiar din contra.
  pentru ca nu prea se nghesuie lumea sa ‘priveasca’ avand ca referinta Revolutia Mondiala, Marea Revolutie,
  nici faptul ca in timp ce pandemii se tot nasc, niciuna nu se termina, ele doar se suprapun, marind astfel presiunea pe schimbare fundamentala ( tinta pe care Marea Revolutie o urmareste )

  daca ar ‘privi’ avand aceasta referinta poate ca ar ajunge si la concluzia ca cei vizati pentru a fi pusi la indoiala plenar sint ‘cei care conduc lumea’. n au aceasta referinta pentru ca ei au o alta, relativa: Marea Resetare.
  tocmai daia ei nu si dau seama ca Marea resetare implineste tintele Marii Revolutii(asta manifestandu se!)
  de unde rezulta ca e ceva normal ca ‘cei care conduc…spre ex statele’ sa nu si dea sema ca in general cam to ce fac e cam asa: isi cinta singuri de ingropaciune, cu gura pina la urechi:))

  cum de a aparut pe ecrane, brusc, pandemia generata de inflatie?
  cumvaaa…cinevaaa…stia cum vor reactiona unii, care sint la butoanele statelor, si le-a intins acestora supermomeli, personificate. si, pentru ca pandemia de inflatie iata ca se manifesta, inseamna ca toti si au papat momelile, cioflaind!

  pai…cind observi ca asta se intimmpla, cum sa nu declansezi proceduri…pe masura?:)))
  insa faza e alta: ai cu cine?

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog