Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

cristoiublog caută o tânără născută la 1 Decembrie 1992, fina lui Ion Cristoiu

La 1 Decembrie 1992, de Ziua Națională, reporterii Evenimentului zilei au colindat maternitățile din Capitală și au oferit cadouri simbolice primilor trei nou-născuți. Darurile au fost oferite din partea Didei Drăgan, Emil Constantinescu și Ion Cristoiu.

La Maternitatea Polizu s-a născut o fetiță, primul copil al familiei Ioan, care a primit din partea lui Ion Cristoiu o cruciuliță de aur.
Jurnalistul a găsit, chiar de Sfântul Ion, căutând în arhiva de la Biblioteca Națională, articolul din Evenimentul zilei despre acea acțiune. Uitase de ea.

„Alertă! Nu știam că eu am o fină. Nu știam că eu am făcut cadou o cruciuliță de aur, pe care să o poarte o fată. Mama se numește Mihaela Ioan și locuia, atunci, în cartierul Sălaj, împreună cu bunicii, în trei camere. I-o fi purtat noroc cruciulița de aur? Dacă aflați undeva de această fină, sunt tare curios. Vreau să o găsesc și vă rog să ne ajutați”, a anunțat Ion Cristoiu, vineri seara, în „Jurnalul meu video”.
Pe atunci, mama era casnică, iar tatăl lucra la o fabrică de uleiuri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *