Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cu Lidia Zadeh între pictură, poezie și creație vestimentară

Mă uit la calendar și văd că scrie 10 mai 2022. În mod normal, ar trebui să ofer și eu cititorilor un subiect de nota 10. Caut înfrigurat în documentare și găsesc. Ura! Este chiar un subiect de nota 10 cu felicitări.
Distinsa doamnă Lidia Zadeh este un nume în lumea creatorilor de modă, dar azi o prezint în calitate de pictor valoros. În plus, mai scrie și poeme reușite.
Mai amintesc doar faptul că amândoi, invitata noastră și subsemnatul, am avut ani frumoși la Liceul Sfântul Sava din București.

-Ce ne puteți spune despre dumneavoastră pentru introducere?
-Bună ziua și mulțumesc foarte frumos pentru colaborare. Câteva cuvinte despre mine.
Vin dintr-o lume fascinantă și infinită a designului de produs, design de interior și ulterior vestimentar în care am activat 27 de ani.
Studiez la școala de arte București la clasa de pictură.
Am un atelier propriu de pictură în centrul orașului, unde îmi petrec cea mai mare parte din timp, fiind dependentă iremediabil de culoare, forme și vizual intuitiv abstract (de bună calitate).
Particip în mod constant la expoziții de artă, sunt proprietara unui showroom în care îmi expun lucrările.
Viziunea mea se regăsește în pictura abstractă intuitivă și uneori cu elemente concrete figurative, lucrez în straturi, material acrilic.

-Felicitări. Foarte interesant. Cum a fost 2021 pentru arta dumneavoastră?
-Anul 2021 a fost un an cu realizări profesionale excelente lucrările mele fiind vândute în colecții particulare din Olanda , Elveția, Belgia, Germania, Franța.

-Grozav. Cum a început 2022?
-Anul 2022 a debutat cu participarea la expoziții de profil: la Facultatea de arhitectură, Hotelul Hilton, Muzeul Țăranului Român, Sibiu – Hotel ”Împăratul romanilor”.
De asemenea am o galerie personală în care expun permanent.

-Felicitări. Să vedem acum o strofă din poemul dumneavoastră despre fericire.
Încă nu pot atinge fericirea/ Doar am trecut ușor prin ea/ E doar o umbră prevestind durerea/ O clipa frântă din aripa mea.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *