Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cu preşedintele

Preşedintele ia parte la un talk-show amabil.
Patronul postului urmează să prezinte la o licitaţie babană: producerea şi aşezarea pe toate căile rutiere din România a semnului de circulaţie Curbă periculoasă.
Deşi preşedintele n-are nici o treabă cu licitaţiile, patronul a socotit că n-ar strica să se pună bine şi cu Şeful cel Mare.
L-a aşteptat la sosire, gudurîndu-se, şi acum stă în studio, pe un scăunaş, fixîndu-l cu priviri languroase, de frizer care se dă cu briantină.

În pauza de publicitate, spre taburetul ocupat de Şef se abate un stol de subordonaţi: consiliera de imagine, o fată bătrînă, care şi-a sacrificat viaţa pentru el, bucătarul cu cafele, şeful Cancelariei, cel care citeşte Decretele prezidenţiale cu o voce de recitator la montajele literar-artistice de pe stadioanele ceauşiste. Şi aghiotantul, care-l şterge de transpiraţie cu o batistă verificată de SPP din punctul de vedere al Siguranţei Naţionale!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *