Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cu războiul la usă, Klaus Iohannis s-a comportat ca un valet în fața Kamalei


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Cu războiul la usă, Klaus Iohannis s-a comportat ca un valet în fața Kamalei”

 • „ghinion, pas cu pas , intro peroada scurta ” ati devenit prea pretentiosi , omul nu se poate schimba asa „pas cu pas , intro peroada scurta” !! nu poti sa faci din orice bici care sa pocneasca si chiar sa scoata si flacari color !!

 • Aveti dreptate. Corelati si cu aceste argumente:
  https://www.facebook.com/cora.muntean5/posts/5344890155530708

 • Valet nu e cuvant romanesc. Noi folosim cuvantul neaos de sluga.

 • Doamne Dumnezeule! Mulțumesc că mai există oameni care gândesc normal si cu verticalitate in România!

 • Pai asta si suntem! Nu dau 2 bani pe popor. Pana una alta, Rusii nu au amenintat nici o tara din Nato, de fiecare data au spus ca nu vor un conflict cu Nato, in timp ce Nato se implica activ, arme, resurse, etc
  Rezultatul va fi o catastrofa mult mai mare, tari distruse. Daca acum e rau va fi de 100x mai rau. Si pentru ce? Ca americanii vor sa le-o traga rusilor cu orice pret!

 • i-au scris agaricii de la Departamentu de extern UN MEMO ca-i plac alea mai supuse,
  pana se incalzeshte si cere BICI….
  (cioara alba a avut copiutze
  dom’ profesor)

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog